Здравей Гост

НОВОБРАНЦИ

• 2121 Отговора
  • 330295 Прегледи
*

abroad

• 2187
Re: НОВОБРАНЦИ
« Отговор #1980 -: Октомври 22, 2012, 10:41:33 pm »
Явно всичко е било мит...Жалко за невероятните му резултати :) Само, ако е знаел, че не става за тая работа :) Abroad, защо ми каза, че няма дядо Коледа :)

кофти, че търсим дядо Коледа в математиката, какво ще кажеш за дядо Мраз - Сатурн, Уран, а?

*

Константин

« Отговор #1981 -: Октомври 22, 2012, 10:47:08 pm »
Новак съм в астрологията и не разбирам какво ми казваш, камо ли мога да схвана астроложки хумор :) Сигурен съм, че това което ми казваш обаче е много смешно :)  Виж, нямам намерение да водя безсмислен спор :) човекът е легенда, а повече от 100 години след големите му новаторски методи и трудове, те все още пазят много неразкрити неща в тях :) Твоя работа си е, дали ще го отричаш или не :)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1982 -: Октомври 22, 2012, 10:52:04 pm »
За човек роден преди повече от 100 години, т'ва намерих, но все пак си мисля, че е точен понеже беше много конкретен час :) Иначе човекът е бил изключителен математик и астролог :) Нормално е да не е залагал много на интуицията, а на числата и циклите :)

Обаче виж - тук е даден друг час. Статията си я бива и е писана от читав астролог, но се чудя дали да се доверя на астрокомската база или тази от руската Zet-ка. По съм склонна да вярвам на астро.кома. :))

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Константин

« Отговор #1983 -: Октомври 22, 2012, 10:57:07 pm »
За човек роден преди повече от 100 години, т'ва намерих, но все пак си мисля, че е точен понеже беше много конкретен час :) Иначе човекът е бил изключителен математик и астролог :) Нормално е да не е залагал много на интуицията, а на числата и циклите :)

Обаче виж - тук е даден друг час. Статията си я бива и е писана от читав астролог, но се чудя дали да се доверя на астрокомската база или тази от руската Zet-ка. По съм склонна да вярвам на астро.кома. :))

Чел съм я статията :) Иначе не знам какво да те посъветвам, тъй като нямам капацитета :) Според мен, ако ти се занимава просто сравни, по кой от 2та часа най ще си пасне да е феноменален trader :D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1984 -: Октомври 22, 2012, 11:01:45 pm »
Е, да, ама първо нека открием астрологичната формула на феноменалния трейдър. :))
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

abroad

• 2187
« Отговор #1985 -: Октомври 22, 2012, 11:02:10 pm »
Новак съм в астрологията и не разбирам какво ми казваш, камо ли мога да схвана астроложки хумор :) Сигурен съм, че това което ми казваш обаче е много смешно :)  Виж, нямам намерение да водя безсмислен спор :) човекът е легенда, а повече от 100 години след големите му новаторски методи и трудове, те все още пазят много неразкрити неща в тях :) Твоя работа си е, дали ще го отричаш или не :)

тъжно е, нищо че така искрено ти се ще да е смешно
въображаемият спор пък съвсем можем да отнесем към Коледа-та
новаторските трудове не са оспорими в този разговор, но години, дати, и още повече часове остават под въпрос, което няма общо с горното
и в реда на посредените логични мисли (в резултат на горното) пак да питам - математик ли си?, не заради друго, но не е точно математическа мисълта, в което няма лошо, разбира се, нито пък е смешно :blink:

*

Константин

« Отговор #1986 -: Октомври 22, 2012, 11:05:38 pm »
Дай ми дефиниция за математик и ще ти отговоря :)

*

Константин

« Отговор #1987 -: Октомври 22, 2012, 11:24:33 pm »
Е, да, ама първо нека открием астрологичната формула на феноменалния трейдър. :))

То така става :)

« Отговор #1988 -: Октомври 23, 2012, 08:17:38 am »

за човек роден преди повече от сто години е спорна и датата и годината на раждане - това по принцип
а, иначе - математик и астролог, без интуиция, пиши го бегал, както емпирично,  така и теоритично
математик ли си?

За датата наистина може да има съмнения.
Но за подчертаното - в голяма грешка си -:) Тези неща за интуицията са за баламурници, казвани от други баламурници, но за сметка на това пък мошеници.

Търси формула за феноменален математик -:))) Обаче те такива феноменални се раждат веднъж на 100-200 години, така че не знам как ще се провери.

« Отговор #1989 -: Октомври 23, 2012, 08:19:38 am »
На фона на всичките му чартове, ъгли и математически знания, пише, че е бил силно вярващ, смятай(те)  :blink:
Тези неща вървят ръка за ръка. Прочети за Питагор -:)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1990 -: Октомври 23, 2012, 09:24:34 am »
Интуицията е добро допълнение към логиката, но не е основната съставка, която прави някого добър астролог.
Само с интуиция, без необходимите познания и опит, не можеш да стигнеш далеч в астрологичните прогнози.
А и по принцип нямам вяра на астролози, от които един практически анализ не съм чела, само теоретични/философски разсъждения.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Papy

• 4343
« Отговор #1991 -: Октомври 23, 2012, 09:38:38 am »
На фона на всичките му чартове, ъгли и математически знания, пише, че е бил силно вярващ, смятай(те)  :blink:
Тези неща вървят ръка за ръка. Прочети за Питагор -:)

За древните може и да са вървели. Сегашните хора са много "рацио" и връзката с Бога, природата и интуицията е доста изтъняла, да не кажа, че хич я няма. Затова и сега почти не се раждат истински астролози, пророци и т.н.
А за теоретичните познания-еми то винаги е "зависи от картата, как е поставен управителят..." блалала. И като зависи и като си сложи някой картата с всички там "зависи"- що никой не познава какво и как - поне на 90%?
или викаш то тука астролози няма, но виж-профисионален хороскоп си е друга работа

*

Константин

« Отговор #1992 -: Октомври 23, 2012, 09:47:55 am »
Интуицията е добро допълнение към логиката, но не е основната съставка, която прави някого добър астролог.
Само с интуиция, без необходимите познания и опит, не можеш да стигнеш далеч в астрологичните прогнози.
А и по принцип нямам вяра на астролози, от които един практически анализ не съм чела, само теоретични/философски разсъждения.

Интуицията според мен е следващото ниво след разума и логиката :) Въпроса е, че много хора я бъркат, понеже просто не искат да разсъждават и да мислят, а е по-лесно да си кажеш, че си го "усетил" :)

*

Grace

• 2257
« Отговор #1993 -: Октомври 23, 2012, 10:14:22 am »
Гениалните съчетават натрупани знания, вродена силна интуиция, усет, прозорливост. Посредствено добрите съчетават  в умерени количества малко или повече от изброените. Важи за всяка сфера от живота.

« Отговор #1994 -: Октомври 23, 2012, 10:23:10 am »

За древните може и да са вървели. Сегашните хора са много "рацио" и връзката с Бога, природата и интуицията е доста изтъняла, да не кажа, че хич я няма. Затова и сега почти не се раждат истински астролози, пророци и т.н.
А за теоретичните познания-еми то винаги е "зависи от картата, как е поставен управителят..." блалала. И като зависи и като си сложи някой картата с всички там "зависи"- що никой не познава какво и как - поне на 90%?
или викаш то тука астролози няма, но виж-профисионален хороскоп си е друга работа

Те професионалните са още по-зле -:))
Я виж тука - http://bghelpforum.com/19-10-25-10-2012-vf190-vt8539.html#.UIZS8GITmrg

Цитат:
"Ако обаче някой е прекалил или злоупотребил със земната и водната стихия, може да бъде наказан от духовните същества, които контролират и оживяват тези две нива на физическия ни свят. Ето защо, препоръчвам съзнателно и хармонично отношение към гномите и ундите чрез благодарност и свещено поведение." -:))))))

Много ми се иска да зная кои са гномите и кои уиндите, за да има направя приношение.

*

Asol

• 4140
« Отговор #1995 -: Октомври 23, 2012, 10:34:54 am »

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1996 -: Октомври 23, 2012, 10:35:47 am »
Гениалните съчетават натрупани знания, вродена силна интуиция, усет, прозорливост. Посредствено добрите съчетават  в умерени количества малко или повече от изброените. Важи за всяка сфера от живота.

Всяка по-изразена способност е дар свише, вкл. и талантът да си добър астролог.  ;)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Константин

« Отговор #1997 -: Октомври 23, 2012, 10:37:45 am »

Много ми се иска да зная кои са гномите и кои уиндите

Нива на съответствие през фокуса на четирите стихии

Тогава да не ги ядосваме, за да не стане фал :) Иначе ще трябва да се прави приношение, а няма "пара" и за това сега :X 

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1998 -: Октомври 23, 2012, 10:38:47 am »

Те професионалните са още по-зле -:))
Я виж тука - http://bghelpforum.com/19-10-25-10-2012-vf190-vt8539.html#.UIZS8GITmrg

Ха, Филката да не са го провъзгласили за гуру вече?  ;D

Цитат
Много ми се иска да зная кои са гномите и кои уиндите, за да има направя приношение.

Същества от мокрите сънища, тук някои дами също са споделяли за подобен вид астрални преживявания.  :blink:

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Asol

• 4140
« Отговор #1999 -: Октомври 23, 2012, 10:52:49 am »
Такива нептунови астролози дето пишат мистично - за вибрации, висше съзнание, да бъдем по-добри не ги кльопам много. Владимир Комаров с интерес го чета.
« Последна редакция: Октомври 23, 2012, 11:59:52 am от Asol »