Здравей Гост

НОВОБРАНЦИ

• 2121 Отговора
  • 329941 Прегледи
*

Asol

• 4140
Re:НОВОБРАНЦИ
« Отговор #20 -: Юни 26, 2009, 10:25:31 am »
Asla (Arabic: عسلة, from Arabic "Assel", lit. honey)

« Отговор #21 -: Юни 26, 2009, 10:48:47 am »
Asla (Arabic: عسلة, from Arabic "Assel", lit. honey)

Аааа това е нещо съвсем друго, но иначе ми прозвуча като турската дума "асла" - никога.

*

Mari

• *
  • 494
« Отговор #22 -: Юни 26, 2009, 11:10:30 am »
Зет 8 дава готови интерпретации. Такива програми трябва да са забранени за новобранците май. ;)

« Отговор #23 -: Юни 26, 2009, 12:01:02 pm »
    И да има готови итерпретации, ако не пречупваш нещата през собствената си призма, си оставаш лаик. А в днешно време готовите програми вършат супер работа. Иначе има да изчисляваш и чертаеш с часове.  :P е никой не те кара да вярваш сляпо на написаното....

*

Mari

• *
  • 494
« Отговор #24 -: Юни 26, 2009, 12:08:35 pm »
за чертаенето и дума неможе да става

*

Asol

• 4140
« Отговор #25 -: Юни 26, 2009, 01:05:32 pm »
Мари, с програмите е по-лесно още повече със Зет поне за начало, защото ти излизат аспектите на планетите една спрямо друга и не е необходимо да ги "изчисляваш" визуално, както е в някои други астрологични софтуери. А иначе за начало е добре да се прочете за позициите на планетите в знак и значението им според дома, в който се намират. И после да се опиташ да свържеш нещата.
« Последна редакция: Юни 26, 2009, 01:11:22 pm от Asol »

*

Mari

• *
  • 494
« Отговор #26 -: Юни 26, 2009, 01:10:50 pm »
Да. Мисълта ми беше само за случая с картата която е поставила Asla, тъй като там имаше табличка с аспектите.

« Отговор #27 -: Юни 26, 2009, 01:15:27 pm »
Да. Мисълта ми беше само за случая с картата която е поставила Asla, тъй като там имаше табличка с аспектите.

Всъщност нейната карта е от астро.кома....

*

missKapriz

« Отговор #28 -: Юни 26, 2009, 05:52:36 pm »
Asla,ето моите прозрения ;D   Поправяй ме смело!
Критична,аналитична,земна, трърпелива,детайлна,любознателна.Притеснителна,но безпардонна понякога.Трудно се отпускаш,но веднъж ако те спечелят си искрен приятел,готова винаги да услужи и помогне,без да влагаш излишни емоции,Изобщо емоциите рядко ти влияят при взимане на решения и анализиране на събития.Малко трудно приемаш новостите,в смисъл че трябва първо добре да ги проанализираш :)Много критична когато не си съгласна с нещо или някого.В отношенията с околните си доста променлива-реагираш според човека.Ексцентрична,хладнокръвна,приказлива.Прагматична,умееш да превръщаш знанията си в пари-т.е.обичаш да четеш и да учиш,но и да прилагаш наученото с материална изгода
Забавна и колоритна личност,с влечение към разкошен и подреден живот.Хазартна натура.Много обичаш децата.Пророчески талант.

*

aiia

« Отговор #29 -: Юни 26, 2009, 06:04:10 pm »
Браво браво. Заставам зад всяка една дума написана от теб. Много точно си ме определила. Кой ти помогна :-)))) ?
Само не съм хазартна личност. Не обичам рисковете, или ако поема риск е изключително премислено всичко.
Браво още веднъж. Изумена съм просто!!!

Това което най-много ме откроява е ''критикарството'' в т.ч. и аз търпя критика обаче , обичам да ме критикуват, а не да ме тупат по гърба. Само така има прогрес. Сега се сещам, имах една приятелка, ами тя всичко ми харесваше. И чувал да облека, пак ще каже колко съм прелестна и 100 кг да стана, тя ще каже оооо перфектна си. Не го харесвам това. Трябва да има критика. Критиката не може да ми докара комплекси, понеже имам огромно самочувствие и никой не може да ми го вземе. Комплекси имам/ то всеки има, с тази разлика, че едни си признават, а други не/, но те са от друго естество.
Друго най-характерно за мен е чувството ми за хумор. Искрено забавлявам хората около мен. Но без да влагам артистични способности. Просто се изцепвам винаги, за да предизвиквам усмивки и смях.
« Последна редакция: Юни 26, 2009, 06:09:23 pm от Asla »

*

missKapriz

« Отговор #30 -: Юни 26, 2009, 06:24:59 pm »
 ;D ;DКъсмета на начинаещия,Ядосвам се че имам пропуски,които ако повече се бях напънала можеше да нямам :-XДавай следващата задачка
Между другото,мисля че сега си в период на лутане и колебания,че изживяваш някакви любовни фантазии-Нептун в квадрат с Сатурн

*

aiia

« Отговор #31 -: Юни 26, 2009, 06:26:53 pm »
В период на лутане и колебания ли??
Винаги съм знаела какво искам и съм го постигала. Само в любовта съм голям шемет. Аз знам кво искам и там, и то добре знам. Но отделен е въпросът дали ще го получа. Ако съм малко по-настойчива ще го получа. Ама пуст срам.  :-[

*

missKapriz

« Отговор #32 -: Юни 26, 2009, 06:34:59 pm »
уффф,разсеяна съм...сега на къде да продължавам?Че съм все пърле пред майка си,трябва и това да отработя :D

*

aiia

« Отговор #33 -: Юни 26, 2009, 06:45:40 pm »
Опиши външността ми :-)))
Абе каквото виждаш, всичко... давай, ти си на ход :-)))

*

aiia

« Отговор #34 -: Юни 26, 2009, 07:00:25 pm »
МисКаприз, друго да ти кажа, що се отнася до предсказателната астрология.
Когато тълкуваш аспект между транзитна с натална планета, гледай първо личните планети. Знаеш ли колко народ сме в момента с квадрат на транзитен сатурн и натален нептун?! Бая, милиони сме по света :-)))) Като пресеем тези които сме с АСЦ дева, и ДЕСЦ риби с управител нептун... абе пак сме милиони сигурно. Ама една лутаница настава май в любовта :-)))

Давай смело напред  ;D

*

Nebesna

« Отговор #35 -: Юни 26, 2009, 07:10:40 pm »
за чертаенето и дума неможе да става

Скоро си издирих първия композит, който бях начертала на ръка през времето, когато все още не знаех, че съществуват програми за тази цел. Оказа се абсолютно точен. Ама си е голяма загуба на време.

*

Asol

• 4140
« Отговор #36 -: Юни 26, 2009, 07:11:21 pm »
Asla. а как ти се отразява транзитиращия Сатурн върху стелиума? Квадратура Сатурн - Нептун или подобна опозиция е кофти аспект, но зависи какво има по вторична прогресия или по дирекция, не само по транзити. Ти май имаш подобна квадратура по натал.

*

aiia

« Отговор #37 -: Юни 26, 2009, 07:19:49 pm »
По натал нептун прави квадратура, какво виждате, със слънце, венера и сатурн.
Ами на 30 съм вече почти , не питайте за къв екшън ставаше въпрос във връзките ми изобщо в любовта. Драматични бяха много.
връзки с чужденци, раздели, сълзи, истерии- сапунен сериал направо, проблематични връзки тук в БГ, краткотрайни връзки, да ги наречем флиртове безброй много, искаха ме за тайна любовница абе изобщоо... Общото е че всички връзки АЗ съм ги прекъсвала. Никога не са ми изневерявали също така. Както и аз не съм, била съм коректна. Казвам това, защото венера в 12 дом се свързва и с изневерите.

Нещо много интересно четох тука на скоро, че докато транзитен сатурн не мине през натална венера, не можем да изберем ''подходящия партньор/ка''. Тоест, при транзит на сатурн върху венера, ако връзката не е стабилна, последва развод/раздяла.

*

Asol

• 4140
« Отговор #38 -: Юни 26, 2009, 07:44:00 pm »
Не е случайно, че те гони любовта при този съвпад:  транзитен Нептун /управител на 7/ и натална Луна, която пък е диспозитор на Марса в Рак.

*

aiia

« Отговор #39 -: Юни 26, 2009, 07:50:42 pm »
Какво гонене, направо откачих. Ама гледам да не слагам ''розовите очила''. Стъпвам здраво, оти да не стане драма сетне.