Здравей Гост

НОВОБРАНЦИ

• 2121 Отговора
  • 330696 Прегледи
*

Helo

Re:НОВОБРАНЦИ
« Отговор #100 -: Юли 01, 2009, 09:32:05 pm »
А аз ще кажа за себе си, че забелязах, че много позиции в картата ми показват едно и също нещо. Всичко ме води в една посока.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #101 -: Юли 01, 2009, 09:41:40 pm »
АС Скорпион
Плутон в 11 дом, в тау-квадрат със светилата + Луна в 8 дом
Изгряващ откъм 12 дом Уран, включен в голям воден тригон с Марс и Луна
Нептун в края на 1 дом, включен в голям огнен тригон
Стелиум в Овен, 5 дом
Ъглов Марс, диспозитор на стелиума, в нептунов знак
Ретроградна Венера в съвпад с Южния възел в 5 дом
Венера в съвпад с Меркурий, в лъчите на Слънцето (западни)
Сатурн най-високо в картата, ретрограден, в интерсептиран знак, тригон към Слънцето
Неаспектиран (мажорно) Юпитер в 7 дом; това е единствената планета в земен знак.

Хайде, пускай се по пързалката.  :P

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #102 -: Юли 01, 2009, 09:47:04 pm »
Лили,като ти гледам картата,на пръв поглед ми прави впечатление,че има много хубави планети и то на сериозни места-в 5-ти,Юпитер в 7-ми... ;),Сатурн в 10-ти...,все едно си си я поръчала като за свой човек. ;)За мен лично е много трудно да направя някакъв анализ на този етап,с моите "сериозни и задълбочени"знания,а още повече,ако требва да коментирам и точно твоята картааа...съвсем ме секваш. ;D
Мога да се включа с нещо тук-таме,ама нека да започне някой по-смел. ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #103 -: Юли 01, 2009, 09:52:39 pm »
Сатурн в 10-ти...,все едно си си я поръчала като за свой човек. ;)

Сатурн е в 9ти, интерсептиран.
А иначе в индийската карта е в 10 дом, Раджа йога карака.
Но не мисли, че лесно се живее с тази карта. Бих предпочела някоя по-семпла, ама кой ме е питал?  :-[
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

missKapriz

« Отговор #104 -: Юли 01, 2009, 09:55:09 pm »
Уффф,дека са тия смелите?! :D Направо дива индия ми е всичко...като я няма онази табличка и като не ми пише домовете....ох ще взема да се откажа...Май в моя хороскоп няма оракулски аспекти :-X

*

Lillie

• 30532
« Отговор #105 -: Юли 01, 2009, 09:55:17 pm »
с коя програма е правена или пък на кой сайт?

От някакъв сайт я изкарах навремето, но вече нямам спомен кой и какъв беше... Хубаво ги прави, едни такива шаренки...  ::)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Nebesna

« Отговор #106 -: Юли 01, 2009, 09:58:53 pm »
с коя програма е правена или пък на кой сайт?

От някакъв сайт я изкарах навремето, но вече нямам спомен кой и какъв беше... Хубаво ги прави, едни такива шаренки...  ::)

Май трябваше да махнеш минорните аспекти, че нашите новобранци съвсем ще оплетат конците...Дай я по-изчистена!  ;D ;D ;D

*

Mia21

• 2502
« Отговор #107 -: Юли 01, 2009, 10:01:24 pm »
Супер колоритност!Хем Уран,хем Марс и на всичкото отгоре Плутон,с луна в осми. ;)Страстна и огнена!
Интересно ми е как си с приятелите с този Плутон в 11-ти?Как се изразява?Това означава ли,че обичаш в някакви по затворени среди да се движиш?За мен е интересно положение,още повече квадратиращ Луната ти?

*

Helo

« Отговор #108 -: Юли 01, 2009, 10:04:13 pm »
Уффф,дека са тия смелите?! :D Направо дива индия ми е всичко...като я няма онази табличка и като не ми пише домовете....ох ще взема да се откажа...Май в моя хороскоп няма оракулски аспекти :-X

Въведи данните в cafeastrology

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #109 -: Юли 01, 2009, 10:05:15 pm »
Новобранките - ако отбирате руски, изтеглете си зет и библиотеката и после гаранция, че ще направите съвсем точничък хороскоп, аз много пъти съм го правила и съм целила 99% характера на човека. А напредналите не четат патерици за начинаещи и няма и да се усетят.  ;D
Другият вариант ако четете английски - в астрокома и същата процедура.
 :P

*

Nebesna

« Отговор #110 -: Юли 01, 2009, 10:07:59 pm »
Супер колоритност!Хем Уран,хем Марс и на всичкото отгоре Плутон,с луна в осми. ;)Страстна и огнена!
Интересно ми е как си с приятелите с този Плутон в 11-ти?Как се изразява?Това означава ли,че обичаш в някакви по затворени среди да се движиш?За мен е интересно положение,още повече квадратиращ Луната ти?

С Плутон в 11-ти дом приятелствата имат съдбовен отпечатък върху живота на родения. Обиновено са трайни и дълбоки, в никакъв случай повърхностни.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #111 -: Юли 01, 2009, 10:09:07 pm »
Новобранките - ако отбирате руски, изтеглете си зет и библиотеката и после гаранция, че ще направите съвсем точничък хороскоп, аз много пъти съм го правила и съм целила 99% характера на човека. А напредналите не четат патерици за начинаещи и няма и да се усетят.  ;D
Другият вариант ако четете английски - в астрокома и същата процедура.
 :P

А...,нема да четем на готово! ;D Нека да си размърдаме малко мозъците,ако всички успеем по едно вярно нещо да кажем ще и направим на Лили анализа на картата.Тя толкова много пъти се е мъчила заради нас. :-*

*

missKapriz

« Отговор #112 -: Юли 01, 2009, 10:11:51 pm »
и аз не искам наготово!Ама си искам табличката бе хора :(Лиленце дай часа и града че да захапя и аз....или още утре си махам русото ;D

*

Mia21

• 2502
« Отговор #113 -: Юли 01, 2009, 10:12:40 pm »
С Плутон в 11-ти дом приятелствата имат съдбовен отпечатък върху живота на родения. Обиновено са трайни и дълбоки, в никакъв случай повърхностни.

Да.Точно това имах предвид под "затворени среди".Сериозни приятелства,изпитани.Може би не много на брой,но качествени.

*

Nebesna

« Отговор #114 -: Юли 01, 2009, 10:14:59 pm »
Тука стана забавно. ;D ;D ;D
Вижте, сега! Тригоните са дадени в зелено, квадратурите в червено, а опозициите в лиляво. ;)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #115 -: Юли 01, 2009, 10:15:10 pm »
...като я няма онази табличка и като не ми пише домовете....

Ето ти онази табличка с аспектите.  :)
http://dox.bg/files/dw?a=17f1a30d6b
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

kaily

• 5145
« Отговор #116 -: Юли 01, 2009, 10:23:51 pm »
Лиленце, дай си данните, ко требе на бележка, и в близките 10 минутки ще те разчета, като куцо пиле домат...не, не беше това...като отворена книга ще те разчета.  :P

*

Lillie

• 30532
« Отговор #117 -: Юли 01, 2009, 10:25:18 pm »
Сериозни приятелства,изпитани.Може би не много на брой,но качествени.

Не съм имала много приятелки, особено истински. Често са ме предавали, затова сега изглеждам непостоянна в приятелствата си - бързо се вдъхновявам, увличам се и също толкова бързо охладнявам, дистанцирам се, особено ако се разочаровам...
Иначе имам адски много познати, но малцина са хората, с които наистина можем да бъдем близки. Дори може да се приеме, че в момента няма нито една приятелка, с която да поддържам контакт. Но това не означава, че малкото, които имам, не ги ценя. Те го знаят де.  :-[
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #118 -: Юли 01, 2009, 10:26:52 pm »
Лили,това ли са аспектите ти?Табличката аз лично не мога да я отворя.

Слънце квадрат Луна (орбис - 0° 44')
   Слънце тригон Сатурн (орбис - 3° 03')
   Слънце опозиция Плутон (орбис - 5° 54')
   Луна тригон Марс (орбис - 0° 15')
   Луна тригон Уран (орбис - 4° 44')
   Меркурий съвпад Венера (орбис - 3° 00')
   Меркурий тригон Нептун (орбис - 2° 37')
   Меркурий опозиция Плутон (орбис - 5° 45')
   Венера тригон Нептун (орбис - 5° 37')
   Марс тригон Уран (орбис - 5° 00')
   Сатурн квадрат Уран (орбис - 0° 56')
   Сатурн тригон Нептун (орбис - 5° 59')
   Сатурн секстил Плутон (орбис - 2° 50')
   Нептун секстил Плутон

*

kaily

• 5145
« Отговор #119 -: Юли 01, 2009, 10:27:01 pm »
Само да кажа, че не съм срещала досега човек с Юпитер в седми, де да нема проблеми с връзките си.