Здравей Гост

НОВОБРАНЦИ

• 2121 Отговора
  • 329371 Прегледи
*

Mia21

• 2502
Re:НОВОБРАНЦИ
« Отговор #120 -: Юли 01, 2009, 10:32:16 pm »
Само да кажа, че не съм срещала досега човек с Юпитер в седми, де да нема проблеми с връзките си.

Що така бре...? :-X На пръв поглед толкова хубаво изглежда-и за работа,и за семейство...

*

Lillie

• 30532
« Отговор #121 -: Юли 01, 2009, 10:32:46 pm »
Това са аспектите, да.

Цитат
Само да кажа, че не съм срещала досега човек с Юпитер в седми, де да нема проблеми с връзките си.

Или са много, или ги няма никакви.
Средно положение нЕма!  ;D

На мен Юпитер ми е в Телец, без мажорни аспекти и се явява своеобразен синглетон в картата. С партньорите съм на принципа "споделени блага/удоволствия". Голям грандоман и прахосник си имам в 7 дом.  :-[

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #122 -: Юли 01, 2009, 10:34:51 pm »
Не знам що, на мен не ми върви и с гаджета, де техният Юпитер попада в моя седми. Си ба...о мамата. :-[

*

Mia21

• 2502
« Отговор #123 -: Юли 01, 2009, 10:35:40 pm »
Юпитер с господар Венера в пети!Е как да не е хубаво,бре.Пфууу,чак се ядосвам!

Кайли,кажи нещо да ни отсрамиш.Ти не си мнооо новобранка,ама карай. ;)Щеше да разнищваш. ;D
« Последна редакция: Юли 01, 2009, 10:41:13 pm от Мia21 »

*

veshti4ka

« Отговор #124 -: Юли 01, 2009, 10:41:22 pm »
АС Скорпион
Плутон в 11 дом, в тау-квадрат със светилата + Луна в 8 дом
Изгряващ откъм 12 дом Уран, включен в голям воден тригон с Марс и Луна
Нептун в края на 1 дом, включен в голям огнен тригон
Стелиум в Овен, 5 дом
Ъглов Марс, диспозитор на стелиума, в нептунов знак
Ретроградна Венера в съвпад с Южния възел в 5 дом
Венера в съвпад с Меркурий, в лъчите на Слънцето (западни)
Сатурн най-високо в картата, ретрограден, в интерсептиран знак, тригон към Слънцето
Неаспектиран (мажорно) Юпитер в 7 дом; това е единствената планета в земен знак.

Хайде, пускай се по пързалката.  :P

да са пробвам и аз щото все още съм си новобранец  ;D ;D ;D

Нептун в стрелец в 1 дом - пълен идеалист и дървен философ по отнесените теми  ;) /и аз си го имам същото на мс/
стелиума в 5 дом и то овенски - не толкоз овенски изразен, но с доста овенски черти - обичаш да си блестиш в творчеството и връзките и малко по-малко с рогите напред.
Сатурн в лъв като най-висока планета - доста голям перфекционист си като действаш от вътрешни подбуди и ми се струва леко си падаш работохолик
Уран в тригон с Луната на трон и тригон с Марс - първосигнална и силно емоционална личност
тая ретро Венерка в 5 дом ми навява мисъл за нещо което имаш да довършваш в този живот - я в някоя връзка, я в нещо творческо  ??? , но пък иначе си е сладурка в овена - доста първична и напориста  ;D
Слънцето ти се чудя още към 5 дом ли да го причислявам или да го оставя в 4 дом  :o  щото нали като е на дадена куспида има по-голяма сила планетата на К на дома който започва  ???
Уран в 12 дом - рядко ти избиват балансите, но като стане никой да не ти е насреща

миииииии засега това. надявам се мъъъъъничко да съм се справила де  :-[  

*

Nebesna

« Отговор #125 -: Юли 01, 2009, 10:43:05 pm »
За Юпитер в 7-ми дом
Винаги съм имала изобилие от възможности в партньорските взаимоотношения. Няма опасност да останеш сам. Приключвам една връзка - веднага на хоризонта друга възможност. Юпитер в 7-ми не се задоволява само с един партньор - обича да общува и да разширява контактите. Ако партньорът е ревнив, следват трудности. Абе, все ги търся едни....високо образовани и с високо обществено положение...Да мога аз да се уча от тях. Съпругът ми....(имам Близнаци на върха на 7-ми дом, управляван от Меркурий) беше средно интелигентен човек. В един момент вече не ме устройваше, сякаш спря да се развива. Блазе на жените дето гледат само в портфейла и в панталоните. ;D ;D ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #126 -: Юли 01, 2009, 10:46:18 pm »
Е как да не е хубаво,бре.

И какво му е хубавото?
Е, истина е, че сами ми идват в ръцете... Ама само дотук де.  :-[

Забележи, управителят на 7 дом е ретрограден, намира се в заточение и близо до Южния възел. Фиксиран знак на ДС и несапектирана планета в 7 дом.
Ако става въпрос за сериозно обвързване, късно и трудно.

Иначе ако говорим за авантюрки разни и интимности, там върви като по вода. Добре, че мога да си налагам спирачки.  :-[
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #127 -: Юли 01, 2009, 10:52:36 pm »
Е, истина е, че сами ми идват в ръцете... Ама само дотук де.  :-[

Забележи, управителят на 7 дом е ретрограден, намира се в заточение и близо до Южния възел. Фиксиран знак на ДС и несапектирана планета в 7 дом.
Ако става въпрос за сериозно обвързване, късно и трудно.

Иначе ако говорим за авантюрки разни и интимности, там върви като по вода. Добре, че мога да си налагам спирачки.  :-[

Защо,Лили?Някоя транзитна планета нали може да задвижи нещата?Нали за това са транзитите?То ако е така все едно и също ще е в живота ни-и в работата,и навсякъде.Нищо няма да се случва.Супер скука ще е.

*

Helo

« Отговор #128 -: Юли 01, 2009, 10:54:10 pm »
Ако партньорът е ревнив, следват трудности. Абе, все ги търся едни....високо образовани и с високо обществено положение...Да мога аз да се уча от тях.

Жените търсят мъже, които да са по-умни, за да могат да се учат от тях. Мъжете на пръв поглед също търсят подобни жени, обаче се плашат от тях и им се накърнява мъжкото его, ако жената е повече в някакво отношение. Затова е сложно.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #129 -: Юли 01, 2009, 10:55:05 pm »
Уран в 12 дом - рядко ти избиват балансите, но като стане никой да не ти е насреща

Имам си доста лимки в главата, но рядко изригвам без да има провокация отсреща. Имам навика трайно да трупам гняв и възмущение, което е по-характерно за Телците, а не да реагирам първосигнално по овенски. Без да бъда провокирана рядко реагирам, винаги изчаквам да ми се даде някакъв повод. Извънредно рядко си позволявам да нападна първа, освен ако няма елемент на закачка някаква...

Ето че си изпросих гратис хороскоп от вас, остава само да го сглобя. Само аз ли ще правя бе.  :P

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #130 -: Юли 01, 2009, 10:59:08 pm »
Нептун в стрелец в 1 дом - пълен идеалист и дървен философ по отнесените теми  ;)

Мисля, че по-скоро Сатурн е дървен философ, особено ако е непроработен или в процес на проработка.
А Нептун е непоправим идеалист, живее си в свой измислен свят...  :)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

veshti4ka

« Отговор #131 -: Юли 01, 2009, 11:01:45 pm »
Имам си доста лимки в главата, но рядко изригвам без да има провокация отсреща. Имам навика трайно да трупам гняв и възмущение, което е по-характерно за Телците, а не да реагирам първосигнално по овенски. Без да бъда провокирана рядко реагирам, винаги изчаквам да ми се даде някакъв повод. Извънредно рядко си позволявам да нападна първа, освен ако няма елемент на закачка някаква...

Ето че си изпросих гратис хороскоп от вас, остава само да го сглобя. Само аз ли ще правя бе.  :P

абе Уран в скорпи в 12 си е жива работилница за лимки /според мен само Уран във водолей прави изключение - най лудия от всички/. естествено че ти трябва повод - да ти погъделичкат малко Марса и войната е обявена  ;D ;D ;D   имам приятелка с Уран в 12-ти - рядко избухва, но когато стане ушите ми са увяхнали за поне 1 седмица напред, а везнишкият и асцедент се черви поне месец след това  ;D ;D ;D ;D ;D ;D

стига бре - гратис хороскоп. ти си си разплела сама чорапите преди години сигурно  ;D

ами Нептуна да де непоправим идеалист, но като го фръцнеш в стрелец и става мазало обикновено и си философства за идеалите си цял живот  ::)

*

Mia21

• 2502
« Отговор #132 -: Юли 01, 2009, 11:04:18 pm »
Сега ще видиш ти! ;DКато оправим натала ще започнем и с транзитите-там е по-интересно. ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #133 -: Юли 01, 2009, 11:07:36 pm »
стига бре - гратис хороскоп. ти си си разплела сама чорапите преди години сигурно  ;D

Пошегувах се де.  :)
Де да бяха само чорапите, разплитали са ми и долните гащи. Но силните астролози, на които нищо не им убягва от погледа, са малцина.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #134 -: Юли 01, 2009, 11:09:33 pm »
Сега ще видиш ти! ;D

Еми айде де.  :P
Кажете нещо за професията, накъде да поема... Сериозно питам.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

veshti4ka

« Отговор #135 -: Юли 01, 2009, 11:12:28 pm »
е даааааа ама аз не съм силен астролог и тва е тема за новобранци  ;D ;D ;D

иначе шегата настрана тая карта дето си я качила ми е много хикс  :(  свикнала съм на изчистените карти на астрокома и всяка друга програма ми е голям кошмар. плюс това аз обичам първо да си съзерцавам една карта известно време и след това да започна да я дъвча. е... друг е въпроса какво ще смеля от нея  ;D :-[ ::)

*

Mia21

• 2502
« Отговор #136 -: Юли 01, 2009, 11:13:28 pm »
Сега ще видиш ти! ;D

Еми айде де.  :P

Ти хубууу питаш,ама... ;D
За това нали Асдендента,Слънцето и шести дом май се гледаше.Шести като служене,а десети като кариера.Това в едно предаване го бях чула,ама по едно време се бях отрекла от него,когато стана дума за едно-две положения в хороскопите. ;D

*

Mia21

• 2502
« Отговор #137 -: Юли 01, 2009, 11:15:27 pm »
е даааааа ама аз не съм силен астролог и тва е тема за новобранци  ;D ;D ;D

иначе шегата настрана тая карта дето си я качила ми е много хикс  :(  свикнала съм на изчистените карти на астрокома и всяка друга програма ми е голям кошмар. плюс това аз обичам първо да си съзерцавам една карта известно време и след това да започна да я дъвча. е... друг е въпроса какво ще смеля от нея  ;D :-[ ::)

Хайде сега!На кривата ракета-Космоса и пречи! ;D Давай смело,щом аз се обаждам!Па ако искаш съзерцавай я една вечер и утре ще те четем. ;D ;D ;D

*

Nebesna

« Отговор #138 -: Юли 01, 2009, 11:18:14 pm »
Еми айде де.  :P

Цитат
За това нали Асдендента,Слънцето и шести дом май се гледаше.Шести като служене,а десети като кариера.Това в едно предаване го бях чула,ама по едно време се бях отрекла от него,когато стана дума за едно-две положения в хороскопите. ;D

Топло, топло....Аз гледам и втори дом, който показва и от какво може да препечелва човек със собствени усилия. Това е домът на личните дарби и придобивките.

*

veshti4ka

« Отговор #139 -: Юли 01, 2009, 11:19:13 pm »
Лили, тоя Мерк съвпад с Венерата в 5 дом, наистина си мисля, че ти твориш с езиците. девата на К10 ти дава необходимата структурираност /подреденост/ на това което правиш. за теб това си е вид забавление според мен  ::)