Здравей Гост

НОВОБРАНЦИ

• 2121 Отговора
  • 329114 Прегледи
*

Helo

Re:НОВОБРАНЦИ
« Отговор #400 -: Август 05, 2009, 06:14:09 pm »
На един приятел 12-ти дом му е огромен. Обхваща два знака - и двата ги обхваща почти целите - Риби и Овен. Това означава ли, че такъв човек е силно склонен към самоизолация? Трябва да кажа, че той наистина се самоизолира и то много, но не знам дали винаги е било така. Все пак питам как би трябвало да се тълкува това.  ::) Между другото и Сатурн му е там, ама ако се абстрахираме от това и предположим, че не беше, как трябва да се тълкува само факта, че този дом обхваща цели два знака?
Хело, да нямаме общ приятел? ;)

Ми не знам!  ;D Кажи какво е името на твоя приятел или поне от кой град е. ;D  ::)  :P

А ако знаеш и как се тълкува това, че 12-ти дом обхваща цели два знака, ще се радвам, ако ти или някой друг ми каже.  :P

*

Kali

• **
  • 1411
« Отговор #401 -: Август 05, 2009, 06:18:04 pm »
Трябва да има само една планета на трон и тя да няма взаимна рецепция,за да има краен диспозитор.

По този начин без "тя" май е по-добре.
Ние можем да бъдем промяната, която искаме да видим в света.

*

Uran

• 6041
« Отговор #402 -: Август 05, 2009, 07:39:58 pm »
На един приятел 12-ти дом му е огромен. Обхваща два знака - и двата ги обхваща почти целите - Риби и Овен. Това означава ли, че такъв човек е силно склонен към самоизолация? Трябва да кажа, че той наистина се самоизолира и то много, но не знам дали винаги е било така. Все пак питам как би трябвало да се тълкува това.  ::) Между другото и Сатурн му е там, ама ако се абстрахираме от това и предположим, че не беше, как трябва да се тълкува само факта, че този дом обхваща цели два знака?
Хело, да нямаме общ приятел? ;)

Ми не знам!  ;D Кажи какво е името на твоя приятел или поне от кой град е. ;D  ::)  :P

А ако знаеш и как се тълкува това, че 12-ти дом обхваща цели два знака, ще се радвам, ако ти или някой друг ми каже.  :P
Знакът, който е заключен в дома се нарича интерсептиран и дава забавяне по темите на дома.  В случая работа-отсрещния 6 дом , фрустрации- 12 дом.

*

missKapriz

« Отговор #403 -: Август 05, 2009, 09:04:46 pm »
В картата на приятелката ми има квадрат на Венера с Уран,Юпитер и Плутон-излиза,че е авантюристка в любовен план,с много връзки,капризна,разглезена,високомерна,похотлива,бройкаджийка...но тя не е ниюо от това.Венера прави полуквадрат с Сатурн-дали този аспект анулира всички тези квадратури??И дали ги анулира или променя по някакъв начин знаяението им.Венера е в 12,Рак близо до Асц

*

missKapriz

« Отговор #404 -: Август 28, 2009, 11:21:23 am »
Как да наглася астрото да отчита Регул и другите звезди и къде има имфо за тях

*

Mari

• *
  • 494
« Отговор #405 -: Август 28, 2009, 11:37:06 am »
Там където построяваш картите, долу в дясно има кутийки, маркираш "add some fixed stars".

*

missKapriz

« Отговор #406 -: Август 28, 2009, 08:58:38 pm »
Мерси,Мари :)
А кои планети и транзити отговарят за изгарянията-изгорих си пръстите днес,с вряло олио

*

Skarlet

« Отговор #407 -: Август 28, 2009, 09:04:35 pm »
А кои планети и транзити отговарят за изгарянията-изгорих си пръстите днес,с вряло олио

Виж аспектите към Марс.

*

Helo

« Отговор #408 -: Август 28, 2009, 09:11:32 pm »

Ха ха хаааа Това ми прозвуча "Комиците" по БТВ. Сега ги даваха.

Кръстьо Лафазанов облечен като стара жена - селската гадателка разказваше за зодия Близнаци. Ако видите три сиамски близнака от афроамерикански произход и не направите еди какво си, Луната няма да навлезе във 2-ри дом и пенсионер от село еди кое си ще си обърка хапчетата за кръвно с виагра.  ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Пак в тази връзка  ;D :P ;D в този блог чета за Близнаците, че ръцете им могат да пострадат. При Близнаците имало по-голяма вероятност да си прищипят пръстите на вратата на колата. Нали Близнаци управлява ръцете, раменете. Та пръстите може да си ги изгорила под влияние на нещо си в Близнаци.  ::)

http://medicalastrologybyeileennauman.blogspot.com/2009/05/astrology-sun-in-gemini-medical-part-2.html

*

missKapriz

« Отговор #409 -: Август 28, 2009, 09:17:34 pm »
Хело,разсмя ме макар че умирам от болки :)
Днес Меркурий ми прави точен съвпад с Уран,да ги вземат мътните >:(Ощавих се...

*

Nebesna

« Отговор #410 -: Август 28, 2009, 09:26:59 pm »

Кръстьо Лафазанов облечен като стара жена - селската гадателка разказваше за зодия Близнаци. Ако видите три сиамски близнака от афроамерикански произход и не направите еди какво си, Луната няма да навлезе във 2-ри дом и пенсионер от село еди кое си ще си обърка хапчетата за кръвно с виагра.  ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Ще си обърка хапчетата за подагра с виагра.

*

Skarlet

« Отговор #411 -: Август 28, 2009, 09:30:07 pm »
Днес транзитните Марс,Меркурий и Плутон образуват тауквадрат. А утре и Луната ще се включи в него. Марс в Рак в опозиция с Плутон донесе днес и няколко аварии с водопроводи и естествено-наводнения. Дано само няма някоя авария с кораби и замърсяване на водни басейни и други водоизточници.

*

Skarlet

« Отговор #412 -: Август 28, 2009, 09:32:05 pm »
Ще си обърка хапчетата за подагра с виагра.
   ;D  ;D  ;D Много е готин тоя Кръстьо.

« Отговор #413 -: Август 28, 2009, 09:33:52 pm »
Хело,разсмя ме макар че умирам от болки :)
Днес Меркурий ми прави точен съвпад с Уран,да ги вземат мътните >:(Ощавих се...

Заради огнетата Венера. Аз така се ощавих, когато Венера беше в Овен  ;D
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

missKapriz

« Отговор #414 -: Август 28, 2009, 09:41:29 pm »
Венера ми е на 1,35 в Лъв-Огън,Огън,Огън,...
А координацията къде е-щото аз направо бръкнах в олиото :-X

*

Nebesna

« Отговор #415 -: Август 29, 2009, 10:00:43 am »
Венера ми е на 1,35 в Лъв-Огън,Огън,Огън,...
А координацията къде е-щото аз направо бръкнах в олиото :-X

Значи преживяваш Венерин възврат. Венера мунданно се управлява от Слънце, което е в Дева под управелнието на Меркурий. Пръстите се управляват от Меркурий, който сега е в началните градуси на Везни (управител - Венера) и в момента образува секстил с твоята Венера. Тръгнала си по секстила. Обаче Слънцето, което господства над Венера е в опозиция с Юпитер и Нептун - оттук е и лошата преценка. Действала си спонтанно без да мислиш. Разбира се аз коментирам мунданните аспекти, без да познавам изцяло картата ти. Но така или иначе, твоята натална Венера е въвлечена по някакъв начин. Разбира се аз не бих предвидила травма, опирайки се само на тези аспекти, просто разсъждавам пост фактум. Важни са и домовете в наталната карта, както и много други фактори.

« Отговор #416 -: Септември 18, 2009, 12:09:04 pm »
По тази ли табличка да се опитвам да тълкувам, за домовете? И защо Слънцето ми го дава в 12 (11) дом?, как се броят градусите - по часовниковата стрелка ли, малките градуси са в началото нали?

УПРАВИТЕЛИ              ГОСПОДАРИ                     -ПЛАНЕТИ В ДОМ
МАРС ОВЕН - 1 ДОМ - РАК ЛУНА
ВЕНЕРА ТЕЛЕЦ - 2 ДОМ - ЛЪВ СЛЪНЦЕ
МЕРК. БЛИЗНАЦИ -3 ДОМ - ДЕВА МЕРК.                 - МАРС
ЛУНА РАК - 4 ДОМ - ВЕЗНИ ВЕНЕРА                       - САТУРН, ПЛУТОН, ЮПИТЕР
СЛЪНЦЕ ЛЪВ - 5 ДОМ - СКОРПИОН ПЛУТОН           - УРАН
МЕРК. ДЕВА - 6 ДОМ - СТРЕЛЕЦ ЮПИТЕР               - НЕПТУН, Ю. ВЪЗЕЛ, ЛИЛИТ
ВЕНЕРА ВЕЗНИ - 7 ДОМ - КОЗИРОГ САТУРН
ПЛУТОН СКОРПИОН - 8 ДОМ - ВОДОЛЕЙ УРАН
ЮПИТЕР ТРЕЛЕЦ - 9 ДОМ - РИБИ НЕПТУН
САТУРН КОЗИРОГ - 10 ДОМ - ОВЕН МАРС                - ЛУНА, МЦ
УРАН ВОДОЛЕЙ - 11 ДОМ - ТЕЛЕЦ ВЕНЕРА              - ВЕНЕРА,ХИРОН, ЗЕМЯ
НЕПТУН РИБИ - 12 ДОМ - БЛИЗНАЦИ МЕРКУРИЙ        - СЛЪНЦЕ, С. ВЪЗЕЛ, АСЦ

http://www.astro.com/cgi/chart.cgi?cid=dfafile3JJwrv-u1250769931&lang=&gm=a1&nhor=1&nho2=2&btyp=24&mth=gw&sday=18&smon=9&syr=2009&hsy=-1&zod=&orbp=&rs=0&ast=

« Последна редакция: Септември 18, 2009, 12:24:10 pm от vanianeli »
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Helo

« Отговор #417 -: Септември 18, 2009, 12:36:49 pm »

http://www.astro.com/cgi/chart.cgi?cid=dfafile3JJwrv-u1250769931&lang=&gm=a1&nhor=1&nho2=2&btyp=24&mth=gw&sday=18&smon=9&syr=2009&hsy=-1&zod=&orbp=&rs=0&ast=

Сигурно семейството е най-важното нещо за теб. Обаче обичаш и да си в компанията на приятели и да обменяте информация и просто да си приказвате на всякакви въпроси.

Вероятно работата ти е свързана с общуването с хора, независимо от това дали го искаш или не.

Сигурно обичаш удоволствията на живота - да си хапваш, да пийваш, да се завбавляваш.  ;D

Заради опозицията Уран-Меркурий по оста 11-ти - 5-ти дом е възможно да имаш някои проблеми с приятелите си и внезапни раздели с тях.
« Последна редакция: Септември 18, 2009, 01:00:24 pm от Helo »

*

missKapriz

« Отговор #418 -: Септември 18, 2009, 07:22:41 pm »
ВаняНели,какво по-точно искаш да знаеш?Аз лично не разбрах,попитай по-конкретно ако можеш :)

« Отговор #419 -: Септември 19, 2009, 01:47:52 pm »
искам да мога да си определя къде ще живея и дали ще съм с човека с който съм сега  ::)  ???
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...