Здравей Гост

хорарен въпрос

• 8786 Отговора
  • 1166643 Прегледи
*

galika

Re:хорарен въпрос
« Отговор #1620 -: Март 01, 2010, 02:05:47 pm »
а аз си мислех, че сам изпълненана с негативизам...приятеля ми събужда у мен само полажителни емоции...научи ме да се радвам на живота ...да се смея..да обичам...да не обръщам внимание на дребните наща в живота...да гледам с вяра в бъдещето...станах съвършенно различен човек...

*

Diyana

• 2705
« Отговор #1621 -: Март 01, 2010, 02:07:08 pm »
мама...мама ....мама...ах тази жена....защо ни съсипва живота...защо ....

Абе, жена, не е въпросът в жената. Не ТЯ ви съсипва живота. Мъжът ти е човека, който трябва да реши. Ако и беше казал снощи по телефона - ами съжалявам тогава, значи няма да прекараме заедно Великден, щото аз съм с Галика. Дали маминка нямаше да ви бие още тази сутрин телеграма с официална покана за великденското агне.

Кво ти е виновна жената, че мъжът ти е дрисльо?! В смисъл, сигурно е виновна, като го е възпитавала, ама от четири години ти си го отглеждаш. Значи може поне да си поделиш отговорността с нея. Никой не ни е крив за връзките, които съграждаме. Сами си ги правим и сами си ги убиваме, докато не си научим уроците.
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Nebesna

« Отговор #1622 -: Март 01, 2010, 02:08:14 pm »
а аз си мислех, че сам изпълненана с негативизам...приятеля ми събужда у мен само полажителни емоции...научи ме да се радвам на живота ...да се смея..да обичам...да не обръщам внимание на дребните наща в живота...да гледам с вяра в бъдещето...станах съвършенно различен човек...

тогава залагай на положителните емоции, никъде няма идеално.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #1623 -: Март 01, 2010, 02:09:37 pm »
приятеля ми настоява да ме заведе у тях насила...защата той и е заявил категорично, че иска да бъде с мен...че аз съм му избора...

Пък друго каза по-рано. Въобще, аз ли съм или не съм, стана работата .... :rolleyes:
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Diyana

• 2705
« Отговор #1624 -: Март 01, 2010, 02:10:47 pm »
приятеля ми настоява да ме заведе у тях насила...защата той и е заявил категорично, че иска да бъде с мен...че аз съм му избора...

Пък друго каза по-рано. Въобще, аз ли съм или не съм, стана работата .... :rolleyes:

Бе, подозирах аз, че накрая ще излезем ние криви, ама нейсе.  ;D
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

galika

« Отговор #1625 -: Март 01, 2010, 02:15:47 pm »
Момичена...може и да съм егоист...човек трябва от малко отмалко и да мисли и за себе си, защото ако се съобразява с целия свят и иска да угоди на всички...никога няма да намери време за себе си...и накога няма да бъде щастлив...

а по въпроса...за майка му...тя сама е избрала да зареже съпруга си...сама е избрала карирета пред семействота...обичала много мъжа си...бил голям хубавец...защо тогава не е направила компромис....дори и да е била наранена жестоко...
защо не е продължила напред защо не се оженила повторно...била е красивица...сигорно е имала много обажатели../но забравяме най-важнота била е много властна жена жената -мъж/...избрала е да живее само за сина си...с родителите си ...и сега, когато тях ги няма...тя тормази сина си...тя е направила този избор за себе си...манипулипра го успешно...и сега иска същия животи за него...що за безочие...нима щом си родила един чевак...имаш право над него...та той не ти е собсвеност...той е човешко същество...свободен мъж....що за ценостти се тези нашите...момичета...аз никога не съм казале че съм против майка му...разбира те ли...никога не съм била против. нея...никога...дори напротив..миналата година се канехме да ходим много по-често в София почти през седмица...за да не сама...аз съм готова дори да живея с нея...но не аз а тя не желае да бъде част от живота ми

*

galika

« Отговор #1626 -: Март 01, 2010, 02:18:44 pm »
Някъде да написах...че вие сте ми виновни...неразбирам......;
аз си мислих че астролигета може да прдсказва бъдещето...съжалявам...грешката е моя...

*

galika

« Отговор #1627 -: Март 01, 2010, 02:21:42 pm »
както и да е благодаря ви...
цял живот съм гладала да пазя хората...да не ги наранявам...да не ги обиждам...да не бъда груба....
сега осъзнавам, че там ми беше грешката....майка му винаги успяваше да ме разплачи...да ме накаря де и съчевствам...успяваше много добре да ме мнипулира...докато не усазнах, как използве всичко притев мен...

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #1628 -: Март 01, 2010, 02:24:40 pm »
мама...мама ....мама...ах тази жена....защо ни съсипва живота...защо ....

Абе, жена, не е въпросът в жената. Не ТЯ ви съсипва живота. Мъжът ти е човека, който трябва да реши. Ако и беше казал снощи по телефона - ами съжалявам тогава, значи няма да прекараме заедно Великден, щото аз съм с Галика. Дали маминка нямаше да ви бие още тази сутрин телеграма с официална покана за великденското агне.

Кво ти е виновна жената, че мъжът ти е дрисльо?! В смисъл, сигурно е виновна, като го е възпитавала, ама от четири години ти си го отглеждаш. Значи може поне да си поделиш отговорността с нея. Никой не ни е крив за връзките, които съграждаме. Сами си ги правим и сами си ги убиваме, докато не си научим уроците.

Абсолютно съм съгласна с теб.   Ако той я обичаше, щеше да прекара Великден с нея, а не с мама. Аз бих прекратила моментално връзка с подобен мъж, но явно има да си учи уроци galika. И още нещо - добре е да поглеждаме отвреме навреме и в себе си. Вината винаги е двустранна.

*

galika

« Отговор #1629 -: Март 01, 2010, 02:27:31 pm »
благодаря ви за всичко...многа ми помогнахте...сега се чувствам многа по-доббре...благодаря ви, че ме изтърпяхте...зная, че звучи налудничво, но предпочитам да споделя със съвършеннно чужди хора, които да бъдат достатъчно безпристрастни, за да ми помогнат да видя ситуацията от друг ъгъл....

*

Nebesna

« Отговор #1630 -: Март 01, 2010, 02:32:40 pm »
Има защо.
А астрологията познава, но твоите въпроси бяха неправилно зададени.
Посочват се дата, час и място на задаване на въпроса.
За друг път да знаеш и да не се съмняваш в астрологията...
в отделни астролози-може, но не и в науката.

*

galika

« Отговор #1631 -: Март 01, 2010, 02:33:00 pm »
прави сте двустранна е...аз никога не съм искала да заствам между двамата с майка му...и както казах по-горе винаги съм я съжалявала винаги съм и влизала в полжението...защото зная какво е самотата....само, че тя не мисли така...така че зддраве да е ...никога не съм попадала на стабилан мъж в живота ми, всички маже са били женчивци......накога баща ми беше такъв...но накога...

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #1632 -: Март 01, 2010, 02:34:52 pm »
Галика, пак си се вкарала в няколко филма наведнъж  :o
като гледам всички са се опитали да бъдат възможно най-добри с теб, а повярвай ми повечето са си доста цапнати и те  ;)  ТИ явно не разбираш какво ти говорят и си си дуднеш твоето... ся ще ти кажа няколко неща и гледай да ги прочетеш и да ги ОСЪЗНАЕШ!!!

1. маминка си е дърта пача и това е факт /божкеееее и аз ши ставам свекърва  ;D /. повечето свекърви са такива - синовете им са златните кокошки и те не щат да ги дават на никого. аз затова и бих два пъти мойта свекърва /не че и доде акъля де/ и сега съм разведена със сина, но с нея ме разведе полицията, а не съда  ;D ;D ;D  та в каквато реалност расне сина, в такава реалност ще живееш ти - това да ти е ясно, не можеш да го промениш, освен ако нямаш силен МЪЖ до себе си, а ти нямаш такъв!

2. мъжът до теб къв мъж е ма жено? някъв мамин златен дришльо /божееееееее видах мартеница с надпис мамин златен  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D  да вземеш такава да му купиш на твоя/ дето не може да се държи като МЪЖ  :-X  и ти кво правиш при такъв а? в тая тема на предишното ти запитване ти казах: ти си влюбена в състоянието влюбеност, а не в мъжа до теб...  я се осъзнай малко и стига си ревала - каквото е решил оня отгоре да стане с теб, то ще стане, а ти колкото и да драпаш да го промениш няма да можеш, тъй че кво риташ толкоз....

ама че работа... направо ти се чудя вече на акъла...

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

missKapriz

« Отговор #1633 -: Март 01, 2010, 02:40:25 pm »
Е немам думи :clap:Галика,ако и след обзора на нашта Вещерка не схващаш ситуацията,Бог да ти е на помощ.То такова обяснение-че и с примери :96:-само може да се чувстваш поласкана от вниманието :kissd:

Исках да напиша ,че ако искаме нещо да се промени трябва първо да променим себе си,и друго май щях да пиша,но така се триса от смях,че се отказвам :57: :57:

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #1634 -: Март 01, 2010, 02:42:31 pm »
божкеееее и аз ши ставам свекърва  ;D /. повечето свекърви са такива - синовете им са златните кокошки и те не щат да ги дават на никого.

Много те моля,без обиди по адрес на свекървите.  :tongue2:  Аз ще съм тройна. Аз съм от "другата страна" и искам да ви споделя,че днешните момичета са фани едната,удари другата. Търсят само богати мъже и са безумно мързеливи. Така че, каквото повикало, такова се обадило.  :19:

*

sunrain

• 6710
« Отговор #1635 -: Март 01, 2010, 02:42:45 pm »
 ;D ;D ;D
Вещичка, естествено ме разсмя много, направо ще ме умори.

Абе има чудовища и от двете страни, какво се хващате сега.

Благодаря на Бог - моята свекърва пък е най-добрия човек, който съм срещала след майка ми.   
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

galika

« Отговор #1636 -: Март 01, 2010, 02:51:44 pm »
А има ли истински мъже...не са ли всички женчивци?
Благородно завиждам на момичета, коита имат чудесни свекърви...аз нямах тизи късмет!

*

missKapriz

« Отговор #1637 -: Март 01, 2010, 03:00:01 pm »
Галика а в колко часа си родена-стана ми интересно да ти погледна картата-ако не възразяваш

*

Uran

• 6041
« Отговор #1638 -: Март 01, 2010, 03:26:53 pm »
 Вещичка, сериозно ли говориш за физически сблъсъци със свекито? :o
То и аз ще съм свкърва, но от сега си казвам, че ако кандидат снахата вижда бъдещето си само във воаяжи и турове из моловете ще и се стъжни животът. Ако е отговорна, градяща собствена кариера и е най- добър приятел на сина ми, то и в мое лице ще има най- големия си приятел. :blink:
« Последна редакция: Март 01, 2010, 07:51:50 pm от Uran »

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #1639 -: Март 01, 2010, 03:31:54 pm »
Вещичка, сериозно ли говориш за физически сблъсъци със свекито? :o

бе то е цяла епопея бре... ако взема да описвам всичко ще се наберете всички и ще и устроите кур купон  ;D ;D ;D  то беше такава лудница и все още понякога е, но се справям вече или пък хич не я отразявам...

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/