Галика, пак си се вкарала в няколко филма наведнъж

като гледам всички са се опитали да бъдат възможно най-добри с теб, а повярвай ми повечето са си доста цапнати и те

ТИ явно не разбираш какво ти говорят и си си дуднеш твоето... ся ще ти кажа няколко неща и гледай да ги прочетеш и да ги ОСЪЗНАЕШ!!!
1. маминка си е дърта пача и това е факт /божкеееее и аз ши ставам свекърва

/. повечето свекърви са такива - синовете им са златните кокошки и те не щат да ги дават на никого. аз затова и бих два пъти мойта свекърва /не че и доде акъля де/ и сега съм разведена със сина, но с нея ме разведе полицията, а не съда

та в каквато реалност расне сина, в такава реалност ще живееш ти - това да ти е ясно, не можеш да го промениш, освен ако нямаш силен МЪЖ до себе си, а ти нямаш такъв!
2. мъжът до теб къв мъж е ма жено? някъв мамин златен дришльо /божееееееее видах мартеница с надпис
мамин златен

да вземеш такава да му купиш на твоя/ дето не може да се държи като МЪЖ

и ти кво правиш при такъв а? в тая тема на предишното ти запитване ти казах: ти си влюбена в състоянието влюбеност, а не в мъжа до теб... я се осъзнай малко и стига си ревала - каквото е решил оня отгоре да стане с теб, то ще стане, а ти колкото и да драпаш да го промениш няма да можеш, тъй че кво риташ толкоз....
ама че работа... направо ти се чудя вече на акъла...