Здравей Гост

хорарен въпрос

• 8786 Отговора
  • 1167997 Прегледи
*

galika

Re:хорарен въпрос
« Отговор #1600 -: Март 01, 2010, 12:17:29 pm »
Луна - маминка в 11-ти в Дева - опозиция на Венера - Галика - в риби, в пети....
Моля кажета какво означава това...

*

galika

« Отговор #1601 -: Март 01, 2010, 12:20:05 pm »
не зная за какво нечиста сила можа да става...но зная, че има една леля първа братовчедка на майка му, която има там някакви гадателски способности...и и имъти главата ....не разбирам...а въпроснта дама изглежда толкава мила...явно не познавам изобщо хората...

*

galika

« Отговор #1602 -: Март 01, 2010, 12:23:45 pm »
ами не знам...до вчера ...с приятеля ми се разбирахме чудесно...обичахме се...грижихме се един за друг...е не всичко беше идеално, но бяхме щастливи, спокойни...безгрижни...е изклучае факта с липсата за детенце, който ми тежеше...но сега изведнъж живото ми се преобърна...не разбирам...майка му уж се беше кротнала...уверих я че се разбираме страхотно със сина й...какво полудя  тези жена...тя казва че има някаква страхова невроза по наследство...но не зная дали не си внушава...

*

sunrain

• 6710
« Отговор #1603 -: Март 01, 2010, 12:31:18 pm »
Не оставам с впечатлението, че са толкова зле нещата. Струва ми се, че Галика ги приема така, много е емоционална и по-скоро объркана, а може и да са зле, няма как от разстояние да се прецени, така има вероятност от грешни съвети.
Не мога да се меся дали да се разделят, това само тя може да реши и времето ще го покаже.     
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

galika

« Отговор #1604 -: Март 01, 2010, 12:32:43 pm »
sunrain, това ли показва картата...значи не са толково зле нещата...

*

sunrain

• 6710
« Отговор #1605 -: Март 01, 2010, 12:34:07 pm »
Не коментирам картата.

*

galika

« Отговор #1606 -: Март 01, 2010, 12:37:38 pm »
не искаш да ми кажеш...или не е вярна?

*

sunrain

• 6710
« Отговор #1607 -: Март 01, 2010, 12:42:13 pm »
Галика, ти дори не четеш. Не мога да разбера как е възможно.  :rolleyes:
Картата с часа на задаване на въпроса не е пусната, разбра се, че той всъщност е зададен от теб вчера. Днешната не е подходяща за тълкуване.
Моля те, вместо само да питаш, вникни в смисъла на думите. Дияна ясно и подробно се опита да те въведе в обстановката.

*

galika

« Отговор #1608 -: Март 01, 2010, 12:46:50 pm »
Сънрейн, построих хорар за снощи, Добрич, около 21:00. Ситуацията е различна от днешния хорар. Малко по-късно ще се опитам да го постна. Но в общи линии, сигнификатор на гаджето на Галика е ретро Марс, в Рак, в десети. Абсолютно никакви сходящи аспекти - никакви отношения, ретро, на границата на два знака, при това единият е Рак, при това Рак е на десети дом - негов четвърти - майка му. Той е в десети дом и пътува към Рак.
Луна - маминка в 11-ти в Дева - опозиция на Венера - Галика - в риби, в пети.

Много показателна карта.

Добре как да тълкувам това....нямаме никакви отношения с него ли..

*

sunrain

• 6710
« Отговор #1609 -: Март 01, 2010, 12:48:45 pm »
Галика вие имате ли отношения? Въпросът е риторичен.
Отговорите са в самите нас, а не извън нас, много често и винаги.

*

galika

« Отговор #1610 -: Март 01, 2010, 12:50:14 pm »
Единственото нещо, което исках да зная е дали ще се разделим...дали ще се оправим...дали наистина майка му желае да ни раздели....на явно няма да получа категоричен отговор...благодаря ви...няма повече да нахалсвам...е знаете какво развитие ни чака нали...т.е. няма защо да се включвам повече....пожелавам ви спорна седмица...

*

galika

« Отговор #1611 -: Март 01, 2010, 12:52:30 pm »
Имаме разбира се...много нежност, много любов...много внимание....никога през живота си не съм обичала така някой мъж в живото си...с никого досега не сме се разбирали така добре...не вярвах, че е възможна подобна връзка

*

sunrain

• 6710
« Отговор #1612 -: Март 01, 2010, 01:10:50 pm »
Тогава ти пожелавам да се справиш със страховете си, защото ако е така, както казваш нямаш особено голям повод за тревога. Живей любовта си, не се мъчи с лоши мисли и не допускай други хора да влияят!
Нямам на идея какво имаш предвид с това, че знаем какво развитие ви чака, не се заблуждавай, че отговорите са в нас, а не в теб, повтарям ти го.  :blink:
 Всичко хубаво ти желая!  

*

Diyana

• 2705
« Отговор #1613 -: Март 01, 2010, 01:17:40 pm »
Това е картата на въпроса на Галика.

Питането е "Ще се разделим ли с приятеля ми... против нашата връзка ли е майка му, предстоят ли ми проблеми с нея". Тъй като тя посочва, че е задала въпроса след 21:00 часа, тоест часът на тази карта също е ориентировъчен, моля да не вземате предвид, че Асц. е на Виа Комбуста. Щото може  и да не е, но не ми се пречертаваше картата. Горе-долу сигнификаторите са ясни и не са куспидни, тъй че, който желае може да се пробва. Макар да е доста рисковано, като се има предвид Галика как реагира и се вкопчва във всяка думичка.

Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

galika

« Отговор #1614 -: Март 01, 2010, 01:36:52 pm »
Добре...явно няма да получа отговори...но ви благодаря...за всички гледни точки....мненията и тезите ви бяха интересни...явно съм се заблуждавала, че при астрологията всичко е предначертано....заблуда...но ви благодаря искрено много за изчепателните и лични отговори...по въпроса защо съм с този чавек...ами той преди години ясно и категорично заяви, че иска да бъде с мен /никога да тогава никой не беше правил тези неща, които направи за мен....пожелавам ви често това, коато ми се случи в началато да го преживеете и вие///...имала съм множество любовни разочерования...за съжаление не ми върви във връзките...много съм страдала с мъжете...обикновено винаги съм била зарязвана, когато нещата станат сериозни...за съжаление така и не попаднах на мъж...който да поиска ръката ми...който да ми каже, че цял живот ме е търсила...мислих, че това ще е сагашния ми любим.....затова се борих....нокога дасега не се бях бирила за мъж...приемах раздялата...изживявах болката...но този път се надявах, че ще е различно...нищо че никага няма да се оженим...т.к приятеля ми не вярва  брака и е категорично против него....
Но явно така и няма да се намери мъж, който да може да оцени калоко искрено обичам...и т.н. и т. н....явно ще си умра в самота...приятна седмица

*

Diyana

• 2705
« Отговор #1615 -: Март 01, 2010, 01:43:44 pm »
Сънрейн, построих хорар за снощи, Добрич, около 21:00. Ситуацията е различна от днешния хорар. Малко по-късно ще се опитам да го постна. Но в общи линии, сигнификатор на гаджето на Галика е ретро Марс, в Рак, в десети. Абсолютно никакви сходящи аспекти - никакви отношения, ретро, на границата на два знака, при това единият е Рак, при това Рак е на десети дом - негов четвърти - майка му. Той е в десети дом и пътува към Рак.
Луна - маминка в 11-ти в Дева - опозиция на Венера - Галика - в риби, в пети.

Много показателна карта.

Добре как да тълкувам това....нямаме никакви отношения с него ли..

Цитирала си ме. Но си цитирала нещо, което не е предназначено за теб, а за сънрейн, която се опитваше да тълкува картата ти. Прочети внимателно няколко пъти първия ми пост днес към теб.
И не се цупи, ами си навий на пръста, че никой с нищо не ти е длъжен, че никой не може да вземе решения вместо теб, че ако питаш така безадресно в интернет, се оставяш на съвестта и познанията на случайни хора, които не познаваш и претендираш за тяхното време и внимание, без да знаеш те на какъв хал са в момента. А това е много рисковано, щото аз и за ланшния сняг да говоря, ти пак си четеш - РАЗДЯЛА.

Хорарната карта показва състояние в един фиксиран времеви отрязък. Не ми разказва нищо за това кой колко нежно те обича щото ти не питаш това. Опитва се даде отговор на конкретен въпрос. В твоя случай на въпроса ще се разделим ли с приятеля ми, картата не казва ДА. Не казва и НЕ.

Казва, че промяна на ситуацията вероятно няма да има. Написала съм, че Марс не сключва аспекти. В конкретната ситуация това според мен значи, че избраникът ти не желае да заема страна. Но е обсебен от маминка, защото в картата се намира в дома, който означава маминка и върви към знака, който символизира маминка.  А маминка, която е Луната в 11-ти дом, е в открит конфликт с  теб, която си Венера в пети дом. Това показва картата. Да, маминка е против теб. Но основното неизвестно е Той - партньорът ти и докато не се определи дали назад или напред ще върви, дали ще се връща към маминия дом и сънищата от детството или ще се настани трайно в новото си амплоа - на независим и силен господар на живота и "семейството" си, няма да има развитие и отговор по първия ти въпрос.

Що се отнася до тебе - да земеш да се кротнеш малко, щото постоянното пребиваване в това полусънно-полуекзалтирало-полуистерично състояние ще те изцеди и ще станеш непоносима и непозната и за самата себе си. В картата Венера е в знаков съвпад със Слънце, Юпитер, Уран, макар че Уран е вече в следващия дом. Това означава, че реагираш емоционално, импулсивно, прибързано, преувеличаваш и драматизираш нещата. Ако ме питаш, земи го остави твоя Марс да иде при маминка за Великден да си припомни вкуса на маминия козунак, а ти се грабни на някоя тридневна спа-програма да ти прочисти чакрите и ясновиждането.

Като се съберете след това, решавайте дали да си хващате пътя, или да ви е общ пътят.
« Последна редакция: Март 01, 2010, 01:54:42 pm от Diyana »
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Nebesna

« Отговор #1616 -: Март 01, 2010, 01:54:24 pm »
не зная за какво нечиста сила можа да става...

Отрицателна енергия, негативизъм, "нечиста сила" е образно казано.

*

galika

« Отговор #1617 -: Март 01, 2010, 02:00:17 pm »
благодаря ви. прави сте че той не искаше и все още и никога не е искал да вземе страна....а аз се чудя що за мъж е и не се изправи и ясно да заяви на майка си...да не му се меси в живота и да престане де ни тормози...защо непрекъснато му влияе...той все ми казва, че не може да се скара с майка си...а аз...когато започвахме връзката си моите родители също бяха против, поради голямата разлика във възрастта ни....но първо майка ми прозря калко съм щастлива, после баща ми...та аз не ходех на земята...и кагато се опитваха да кажат нещо...аз точно, ясно и категорично казах, да престнат...че той е мъжа на живота ми...и повече никога не са се осмелилили да кажат и да ми повлияят с  нещо....решенията в жвита си ги взимам аз, а  не родителите ми...защото аз създавам семейство и аз ще живея в това семейство не те...и ми е пределно ясно, че един ден те ще си отидат от този свят...и тогава ще остана с моето семейстово...не ме разбирайте пограшно аз обичам родителите си...и ще се грижа за тях...но няма да им позволя да дават тон в  живота ми...и това е от години...а той е на 40 г....40 на на 20  и все мисли първосигналано за мама...мама ....мама...ах тази жена....защо ни съсипва живота...защо ....

*

missKapriz

« Отговор #1618 -: Март 01, 2010, 02:03:59 pm »
Нямаше ме няколко часа,за това не съм сменила града,но разликата е малка-Асц за Добрич е в 30 градус на Телеца.Вс други сигнификатори са същите

Присъединявам се към мнението на Сънрейн и Дияна!Галика,ти ще вкараш някоя от нас в беля,момиче :unsure:
Прекалено много емоции,избързваш,четеш чужди коментари....Винаги ли си толкова прибързана :rolleyes:Просто се успокой и приеми,че няма как всички да те харесват!Не ти ли стига,че мъжът до теб те харесва?!Ако пък е токлова мекушав да слуша мама,за какво ти е?Радвай се на момента и не му мисли много

*

Nebesna

« Отговор #1619 -: Март 01, 2010, 02:05:07 pm »
Тя нищо не може да ти направи, нали не ти е в къщата? А ти какво искаш, тя ли да умре в самота? доста егоистично разсъждаваш? Аз съм живяла със свекърва 10 години, зная какво е да се меси майката на съпруга, въпреки че моята се месеше "за добро", все да помага, без никой да и иска помощта.