Сънрейн, построих хорар за снощи, Добрич, около 21:00. Ситуацията е различна от днешния хорар. Малко по-късно ще се опитам да го постна. Но в общи линии, сигнификатор на гаджето на Галика е ретро Марс, в Рак, в десети. Абсолютно никакви сходящи аспекти - никакви отношения, ретро, на границата на два знака, при това единият е Рак, при това Рак е на десети дом - негов четвърти - майка му. Той е в десети дом и пътува към Рак.
Луна - маминка в 11-ти в Дева - опозиция на Венера - Галика - в риби, в пети.
Много показателна карта.
Добре как да тълкувам това....нямаме никакви отношения с него ли..
Цитирала си ме. Но си цитирала нещо, което не е предназначено за теб, а за сънрейн, която се опитваше да тълкува картата ти. Прочети внимателно няколко пъти първия ми пост днес към теб.
И не се цупи, ами си навий на пръста, че никой с нищо не ти е длъжен, че никой не може да вземе решения вместо теб, че ако питаш така безадресно в интернет, се оставяш на съвестта и познанията на случайни хора, които не познаваш и претендираш за тяхното време и внимание, без да знаеш те на какъв хал са в момента. А това е много рисковано, щото аз и за ланшния сняг да говоря, ти пак си четеш - РАЗДЯЛА.
Хорарната карта показва състояние в един фиксиран времеви отрязък. Не ми разказва нищо за това кой колко нежно те обича щото ти не питаш това. Опитва се даде отговор на конкретен въпрос.
В твоя случай на въпроса ще се разделим ли с приятеля ми, картата не казва ДА. Не казва и НЕ. Казва, че промяна на ситуацията вероятно няма да има. Написала съм, че Марс не сключва аспекти. В конкретната ситуация това според мен значи, че избраникът ти не желае да заема страна. Но е обсебен от маминка, защото в картата се намира в дома, който означава маминка и върви към знака, който символизира маминка. А маминка, която е Луната в 11-ти дом, е в открит конфликт с теб, която си Венера в пети дом. Това показва картата.
Да, маминка е против теб. Но основното неизвестно е Той - партньорът ти и докато не се определи дали назад или напред ще върви, дали ще се връща към маминия дом и сънищата от детството или ще се настани трайно в новото си амплоа - на независим и силен господар на живота и "семейството" си, няма да има развитие и отговор по първия ти въпрос.
Що се отнася до тебе - да земеш да се кротнеш малко, щото постоянното пребиваване в това полусънно-полуекзалтирало-полуистерично състояние ще те изцеди и ще станеш непоносима и непозната и за самата себе си. В картата Венера е в знаков съвпад със Слънце, Юпитер, Уран, макар че Уран е вече в следващия дом. Това означава, че реагираш емоционално, импулсивно, прибързано, преувеличаваш и драматизираш нещата. Ако ме питаш, земи го остави твоя Марс да иде при маминка за Великден да си припомни вкуса на маминия козунак, а ти се грабни на някоя тридневна спа-програма да ти прочисти чакрите и ясновиждането.
Като се съберете след това, решавайте дали да си хващате пътя, или да ви е общ пътят.