Здравей Гост

хорарен въпрос

• 8786 Отговора
  • 1165993 Прегледи
*

Divna

Re:хорарен въпрос
« Отговор #2360 -: Април 28, 2010, 04:39:39 pm »
Благодаря ти Скарлет!
Наистина е изумително всичко това, което казваш до тук.
Миналата година той вече взе кредит, за да разшири дома си (тогава живеехме заедно).
Той има вече огромен имот с вила на брега на едно езеро (закупил го е, когато е бил много млад). Лично негов е и е вече изплатен.
Основният проблем винаги са били децата ни. Малкият му син (16г) не приема никой да е около баща му, много е ревнив и проблематичен. А моят син, който е вече "дърто магаре", не приема приятеля ми. Синът ми има много силна връзка с баща си и ми прави големи проблеми. Кара ме да се чувствам как ли не виновна, че съм щастлива с друг мъж, а не с баща му. Абе нямам думи. Иначе дъщеря ми се разбира прекрасно с приятеля ми, има го като свой баща (та нали именно той е до нея в трудни моменти, биологичния й баща я заряза без да го интересува как е и има ли нужда от нещо).
 С една дума, проблема ни идва от към неговия по-малък син и моят пълнолетен син, които са вече достатъчно големи, но въпреки това ни създават много грижи.

Ясно е, че не ни е писано да живеем заедно, колкото и да го искаме. Понякога е жалко, когато децата не осъзнават колко болка могат да причинят на родителите си посредством капризите си  :'(.

Благодаря ти много Скарлет! Аз трябва вече да тръгвам за работа, че определено ще закъснея  :-[

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #2361 -: Април 28, 2010, 05:44:25 pm »
Понякога е жалко, когато децата не осъзнават колко болка могат да причинят на родителите си посредством капризите си  :'(.

извинявай за въпроса ми, ако не желаеш - не ми отговаряй! но защо им позволявате на децата си да диктуват вашето бъдеще? според мен това е недопустимо, защото те порастват много бързо и продължават техният път, а вие трябва да си остареете сами заради техните капризи?

това за мен също е наболяла тема, но последният ми разговор с щерката завърши като и поставих следният ултиматум: когато срещна мъжа с когото искам да продължа живота си, вие двамата с брат ти ще имате два избора: или приемате човекът до мен, или отивате при баща си и точка! - и тогава лапетата кротнаха и си седнаха на гъзовете и спряха да ми правят изречения. понякога в такива моменти имат нужда от твърд подход, защото децата имат невероятното свойство да бъдат големи егоисти и самогъзници  :angry:  ей на това му викам аз рачешка Луна в съвпад със Сатурн в близнаци  :57:

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

ger4o

• *
  • 235
« Отговор #2362 -: Април 28, 2010, 05:53:45 pm »
Понякога е жалко, когато децата не осъзнават колко болка могат да причинят на родителите си посредством капризите си  :'(.

извинявай за въпроса ми, ако не желаеш - не ми отговаряй! но защо им позволявате на децата си да диктуват вашето бъдеще? според мен това е недопустимо, защото те порастват много бързо и продължават техният път, а вие трябва да си остареете сами заради техните капризи?

това за мен също е наболяла тема, но последният ми разговор с щерката завърши като и поставих следният ултиматум: когато срещна мъжа с когото искам да продължа живота си, вие двамата с брат ти ще имате два избора: или приемате човекът до мен, или отивате при баща си и точка! - и тогава лапетата кротнаха и си седнаха на гъзовете и спряха да ми правят изречения. понякога в такива моменти имат нужда от твърд подход, защото децата имат невероятното свойство да бъдат големи егоисти и самогъзници  :angry:  ей на това му викам аз рачешка Луна в съвпад със Сатурн в близнаци  :57:

Вещичка, това е добър урок....наистина са ни мили, но си хващат в един момент пътя, и ако не си открил дотогова човека до себе си, яж му....тва е хубаво-за двата избора...и аз трябва да престана да мисля, че целия ми живот-това са само те....

« Отговор #2363 -: Април 28, 2010, 05:53:56 pm »
това за мен също е наболяла тема, но последният ми разговор с щерката завърши като и поставих следният ултиматум: когато срещна мъжа с когото искам да продължа живота си, вие двамата с брат ти ще имате два избора: или приемате човекът до мен, или отивате при баща си и точка! - и тогава лапетата кротнаха и си седнаха на гъзовете и спряха да ми правят изречения.

Моя приятелка, когато съобщи на децата си, че се развежда -едното беше на 7, другото на 5, и им каза, че това е нейно решение, тяхната реакция беше: "Добре, но обещай, че повече никога няма да се жениш!" ;D Големи са изнудвачи!  :angry:
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

abroad

« Отговор #2364 -: Април 28, 2010, 06:01:13 pm »
Моля за помощ, тъй като съм доста субективна в случая :blink:

Първият въпрос е зададен в 6.53ч. сутринта в София

Какви са намеренията на Х. към мен.

Карта:

Тъй като съвсем нямам идея как се тълкуват подобен род въпроси, подминах...

Но до вечерта интересът към въпроса не намаля и за това зададох втори по-конкретен въпрос:

Има ли лицето Х. лично/любовно отношение/намерение към мен.

Втора карта:

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #2365 -: Април 28, 2010, 06:13:51 pm »
Вещичка, това е добър урок....наистина са ни мили, но си хващат в един момент пътя, и ако не си открил дотогова човека до себе си, яж му....тва е хубаво-за двата избора...и аз трябва да престана да мисля, че целия ми живот-това са само те....

виж ся, аз може да съм заблудена риба, ама съм наясно с много неща. синът ми е на 17 години и след 2 години завършва и баща му смята да го праща да учи в Англия, а щерката във Виена. това означава, че диванетата ще се прибират за два-три месеца годишно в къщи и мен ще ме ползват за да им готвя и да ги пера само! е хубаво - децата си продължават пътя си и това е редно да правят, но когато в един момент аз срещна мъж, с когото искам да живея и това стане преди те да заминат да учат навън, трябва ли да се откажа от собственото си бъдеще, заради нещо което е напълно глупаво - децата не са на 2 години, че да им трябвам, а и аман от майки-героини - никой не ти дава медал за това! затова е редно да бъдат поставени на мястото им. лично аз разговарям абсолютно честно с тях за тези неща и им показвам твърдост в личните си убеждения и вярвания. просто има неща, които не се пренебрегват и те трябва да са наясно. когато се развеждах навремето също взех лично решение и им съобщих след това, като накарах и баща им да присъства на разговора и да им обясни и той защо се разделяме. така е честно и спрямо нашият живот и спрямо техният. но никога не съм ги питала за важните решения в моя си живот - той е мой и друг няма право на глас там!  :mellow:

а и какъв е смисъла една майка да жертва себе си заради децата - това е абсолютно неприемливо! една нещастна майка прави и децата си нещастни, а една щастлива мама дарява щастие на децата си! и какъв пример би дала с търпенето си на някакви мъжки простотии!?!? просто лично за мен това е наистина напълно неприемливо!  :blink:

*

missKapriz

« Отговор #2366 -: Април 28, 2010, 06:23:38 pm »
Герчо,погледнах набързо хорара/наистина на бързо/ и мисля,че човека има сериозни намерения към теб.Не знам какво те тревожи,но виж твоя сигнификатор Венера е в неговия 7 дом,а фортуната е на К7 в картата.Имате нещо,което те притеснява-може би той много пътува или нещо друго свързано с близките му.Спирам,че наистина много на прима виста говоря,после ще погледна пак
 Подкрепям напълно Вещичка по въпроса за детския рекет :wub:-не трябва да позволяваме на децата си да управляват живота ни,нищо,че са най-важната и незаменима часто от него :blink:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2367 -: Април 28, 2010, 06:24:36 pm »
Хорарът е на abroad.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

missKapriz

« Отговор #2368 -: Април 28, 2010, 06:27:42 pm »
Хорарът е на abroad.  :blink:
ееее не! ;D ;D ;DТоз Меркурий ме съсипа вече.Снощи си изтрих един диск,който няма да прежаля скоро :-XИ това след бойлера,лаптопа и колата :-X.Малииии,ще всзема да се барикадирам някъде
 Значи,Аброад отговорила съм на теб :blink:

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #2369 -: Април 28, 2010, 06:31:17 pm »
Пословичен е егоизма на децата ни!
отвратителни са ,когато искат и се налагат. ние понякога мълчим ,понякога крещим ,понякога се съмняваме ,понякога се съгласяваме....
когато останах вдовица и сама , една стара аристократка за ,която се грижех и много и помагах ми каза нещо ,което запомних за цял живот!
днес ти си с децата си ,не усещаш самотата ,млада си сега ,но децата ще пораснат и ще отлетят от гнездото , всеки със свойте грижи и свойта мечта. тогава ще бъде тежко и трудно ,защото ти няма да си в първа младост ,защото ще избираш ,но...и ще те избират! намери си ДРУГАР  и не оставай никога сама! децата са си деца!
днес ,пишейки това й казвам ,там горе на небето или където и да е:
благодаря ти лельо Весе! :'( :'( :'(
този урок е важен и ценен за мен....,а и за всички ВАС! :blink: ;)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #2370 -: Април 28, 2010, 06:36:50 pm »
 :'( , ми....вуте дойде! се шъ ВИДИТЕ КЕКС И аперативче , ГА има препятствия....
уфффф ,освен да задам нов въпрос ,шъ кръшна ли от вуте :57: :57: :57: :57:-шега разбира се!

но ето новия ми въпрос!: :-[ :-[ :-[
ще премине ли благополучно пътуването ми , ще се чувствам ли добре по време на пътуването?
19:22 софия
28.04.2010г.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

abroad

« Отговор #2371 -: Април 28, 2010, 06:47:53 pm »
Моля за помощ, тъй като съм доста субективна в случая :blink:

Първият въпрос е зададен в 6.53ч. сутринта в София

Какви са намеренията на Х. към мен.
Карта.............

Тъй като съвсем нямам идея как се тълкуват подобен род въпроси, подминах...

Но до вечерта интересът към въпроса не намаля и за това зададох втори по-конкретен въпрос в 18.26 отново в София:

Има ли лицето Х. лично/любовно отношение/намерение към мен.
Втора карта.......
Да внеса пояснителни бележки. Притесненията са ми, че лицето всъщност е шефът ми. Подобни намерения от негова страна биха ми навлекли проблеми, а и аз нямам никакви такива намерения към него :( :o

*

Марая

• 28287
« Отговор #2372 -: Април 28, 2010, 07:05:48 pm »

ЛИПСВА В НАТАЛА ИНФО ЗА ПРОСТИТУЦИЯ...спри Хело ,моля те! какво против имаш красотата!
вярно е , аз никога не съм те виждала ,не съм виждала лицето ти ,но не вярвам да си злобно квазимодо ,което мрази красивите жени.... :(

Марая, не се ядосвай за глупости.  :P Детето ще има поддръжката на приятели и влиятелни хора в чужбина. Ще има голям късмет, много успешна кариера,свързана със фотосесии, но може и да участва във филми /имай го това предвид/. А като й омръзне, може да се отдаде изцяло на астрологията. Има данни да стане велик астролог с този Уран на трон в 10 дом /или нещо друго ураново/.  ;D Но може да се запише да учи режисура /или нещо друго, свързано с кино и снимки/ с този натоварен 12 дом и с тези Риби и Нептун в 9.

какво да го имам впредвид! ей сега ми съобщи новината!имаме предложение за участие във филм...СКАРЛЕТ ,СКАРЛЕТ ,къде си искам да те нацелувам...аз съм щастлива жена!!!!! :kissd: :kissd: :kissd: :kissd: :kissd:

*

Helo

« Отговор #2373 -: Април 28, 2010, 07:07:29 pm »

когато останах вдовица и сама , една стара аристократка за ,която се грижех и много и помагах

Какво означава аристокрака? Особено в България.  :unsure: Някой от рода на свалените европейски аристократи от Кобургите?

*

Марая

• 28287
« Отговор #2374 -: Април 28, 2010, 07:12:36 pm »

когато останах вдовица и сама , една стара аристократка за ,която се грижех и много и помагах

Какво означава аристокрака? Особено в България.  :unsure: Някой от рода на свалените европейски аристократи от Кобургите?

7 езика , апартамент на пъпа на софия ,реститутка , придворна дама на цар Борис III , ...............

*

Helo

« Отговор #2375 -: Април 28, 2010, 07:30:13 pm »

7 езика , апартамент на пъпа на софия ,реститутка , придворна дама на цар Борис III , ...............

Доколкото съм чела биографията на Борис, явно освен придворна дама му е била и лична ре-ститука.  ;D ;D ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #2376 -: Април 28, 2010, 07:35:29 pm »
Хелоо,Хелооо ,
всеки е част от цялото ,Хело! млада си , не бъди толкова негативна....,човекът не е съвършен , нито ти ,нито аз ,нито който и да било.
и освен лоши страни имаме и добри...много добри ,важно е само да ги откриеш ;)

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #2377 -: Април 28, 2010, 07:39:11 pm »
Хело, ако една свирка на царо ти отваря вратите по всички нива - ми много въ пък  ;D  ще си измиеш устата, ще изядеш един лимон за дезинфекция и си като нова  :57:

аз не разбирам къв ти е келепира да си на центъро няма значение в кой град - щото си е жива хуйня от смог, отрови и шум... ама явно има хора на които им харесва да дишат отрови и да спят с тапи в ушите  ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #2378 -: Април 28, 2010, 07:42:20 pm »
Хело, ако една свирка на царо ти отваря вратите по всички нива - ми много въ пък  ;D  ще си измиеш устата, ще изядеш един лимон за дезинфекция и си като нова  :57:

аз не разбирам къв ти е келепира да си на центъро няма значение в кой град - щото си е жива хуйня от смог, отрови и шум... ама явно има хора на които им харесва да дишат отрови и да спят с тапи в ушите  ;D

в центъра на всяка столица и град живее или има имот аристокрацията.....
келепира е голям ,за работещите..наблизо са им министерства ,ведомства... :blink:
зависи от гледната точка. а смока ,го има навсякъде и в София отива към Бояна за съжаление...

*

Марая

• 28287
« Отговор #2379 -: Април 28, 2010, 07:44:04 pm »
Хело , ти девствена ли си?