Хело, ако една свирка на царо ти отваря вратите по всички нива - ми много въ пък
ще си измиеш устата, ще изядеш един лимон за дезинфекция и си като нова :57:
Хело , ти девствена ли си?
Хело, ако една свирка на царо ти отваря вратите по всички нива - ми много въ пък
ще си измиеш устата, ще изядеш един лимон за дезинфекция и си като нова :57:
така е , съгласна съм! по важно е обаче да стигнеш до ЦАРО и да иска да му направиш свирката....
,щото желаещите много и към днешна дата

Разбирам ви! Много жени са като вас и спят с кого ли не, за да постигнат, ако ще и дребни материални цели.
Но аз просто изобщо не мога да си представя като вас дори да позволя да ме докосне с ръка на голо - примерно по ръката ми, някой олигофрен, наследил пари, тосет, без лични заслуги, гаден, мазен, мислещ се за по-умен и стоящ по-високо от мен, който има усещане за превъзходство над мен.
По-скоро обичам да поставям на мястото такива боклуци, отколокото да правя като вас.Вещичкееее, не мога дори да си представя това, за което пишеш.
Аз не съм като повечето ени. Аз имам достойнство и усещане за чистоплътност. Мога да си представя, че някой има формално власт над мен, типично по мазохистично Скорпионски, ако реша и ако искам, обаче не го искам често, пък и кой, кой е достоен за това.