Здравей Гост

хорарен въпрос

• 8786 Отговора
  • 1169287 Прегледи
Re:хорарен въпрос
« Отговор #2460 -: Май 05, 2010, 09:17:57 pm »
Ще дойде ли утре майстор да ми оправи мивката?  :'( :'( :'(
Разглобена е на съставните си части  :angry:

Мивката ми - по 2ри и майсторът по 7-ми са с ретроградни управители. Аз и мивката ми сме в опозиция. Единствената ми надежда се крие в Луната, която прави апликиращ аспект към Венера, която е в дома на майстора. Тук не се вижда, но локус фортуната е в 3-ти в Риби  :-\
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #2461 -: Май 05, 2010, 11:41:21 pm »
Жином, който не вярва в астрологията пита "Ще има ли разрушително земетресение в България през 2012г.?"  ;D

Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2462 -: Май 05, 2010, 11:46:23 pm »
Да не се изживява нещо като Господ, а, с тоя Плутон в първи дом?  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #2463 -: Май 06, 2010, 08:08:52 am »
Взела е изпита..Такъв товар ни падна от гърдите...че иначе трябваше да повтаря годината само заради един-единствен изпит от предната година.

Като се случат такива на пръв поглед невероятни неща (като да си вземеш изпита по пълнолуДие и по ретро Меркурий), започвам да си възвръщам вярата в Господ.

макар и със закъснение поздравления за дъщеря ти, знам какво е със двама студенти, синът ми кандидатсваше в УНСС със изпити по макро- и микро- икономика, не е лесно ;)
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

« Отговор #2464 -: Май 06, 2010, 08:23:14 am »
Ще дойде ли утре майстор да ми оправи мивката?  :'( :'( :'(
Разглобена е на съставните си части  :angry:

Мивката ми - по 2ри и майсторът по 7-ми са с ретроградни управители. Аз и мивката ми сме в опозиция. Единствената ми надежда се крие в Луната, която прави апликиращ аспект към Венера, която е в дома на майстора. Тук не се вижда, но локус фортуната е в 3-ти в Риби  :-\

Асц в първият градус, рано зададен въпрос, ти и мивката сте в опозе Сатурн/Юпитер, но с тебе е Уран
изненадващо няма да дойде , не е ли за втори път проблема ретро Сатурн , упр.2 е ретро Плутон във 2
запушването на мивката или не може да установи проблема,те майсторите много обещават ,като Венера в Близнаци,омайват те и чакаш,  ;)
ако не дойде ,свирни ще ти дам координатите на свестен водопроводчик
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

missKapriz

« Отговор #2465 -: Май 06, 2010, 09:16:33 am »
Близо до мястото,където живея вчера са изнасилили и убили 72 годишна жена :angry: :(Кой го е извършил и ще го открият ли?Не познавам жената,но съм потресена и се надявам искрено да разкрият извратения психопат,който го е извършил
http://prikachi.com/files/1559560n.gif

« Отговор #2466 -: Май 06, 2010, 10:20:04 am »
  Душата, тази карта отразява събитието така ли ? Доста гадничко, с двата Тао-та - насилието е явно - първия Тао- Марс-Слънце-Луна, ама смъртта къде да я търсим, в другия Тао ли - Сатурн-Плутон-Уран, които засягат домовете на края....хмммм

*

missKapriz

« Отговор #2467 -: Май 06, 2010, 10:26:42 am »
Дейзо,това е хорар ма душа-отразява моето състояние по време на задаване на въпроса-Луна в 8 дом-смърт изнасилаване,втори дом на бабата-била е и ограбена милата.Прекалено съм емоционална в момента и не мога да видя почти нищо,но ми се струва,че е неин съсед ,с когото са се познавали и даже са били в що годе добри отношения-Юпитер,който е неин У12 е на нейно К3

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #2468 -: Май 06, 2010, 10:59:46 am »
Близо до мястото,където живея вчера са изнасилили и убили 72 годишна жена :angry:

:o Шок и ужас и това е станало в Бургас! Леле щом до там стигнаха  :-X

Извършителят вероятно е Водолей или Риби,може да е бил и в нетрезво състояние.

Може да се разбере кой е бил вероятно скоро-на съвпада Луна/Нептун,тъй като Нептун управлява 4ти дом-краят на ситуацията.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #2469 -: Май 06, 2010, 11:13:30 am »
Притеснявам се по предстоящия аспект на Луната с Нептун да не останат забулени в тайна нещата. Но някаква изненадваща информация ще има сякаш /Юпитер ще направи съвпад с Уран/, все нещо ще се разбере, но дали ще го хванат.... :-\

Струва ми се, че наистина е човек около нея, а този съсед например има ли син или доведен такъв, оставам с впечатлението, че може и млад човек да е. Макар, че Юпитер говори за средна възраст, в дома на края са още Уран и Меркурий, а Венера диспозитор е в 11 дом /неин 5/. А на куспидата на 11 дом /неин 5-ти/ стои Слънцето, което прави тауквадрат с Луна и Марс.

Светът се напълни с жестокост. Потресена съм. Бог да я прости жената.  
« Последна редакция: Май 06, 2010, 11:56:24 am от sunrain »

*

missKapriz

« Отговор #2470 -: Май 06, 2010, 11:18:40 am »
Последно ,което научих е,че има трима заподозрени между 18 и 20 годишни,и за единия вече са на 99 % сигурни,че е той,но не могат да го намерят.Тук е пълно с полиция,дано момчетата се справят!

*

Nebesna

« Отговор #2471 -: Май 06, 2010, 11:27:00 am »
Последно ,което научих е,че има трима заподозрени между 18 и 20 годишни,и за единия вече са на 99 % сигурни,че е той,но не могат да го намерят.Тук е пълно с полиция,дано момчетата се справят!

Малеее, тези млади хора са изверги направо. Мир на душата и!

« Отговор #2472 -: Май 06, 2010, 11:30:42 am »
  Кой е сигнификатор на въпроса ти - кво търсим, свалих си програмка, та искам да я пробвам колко работи - по Сатурн, по Меркурий - отговорите са НЕ.

« Отговор #2473 -: Май 06, 2010, 11:32:07 am »
  Програмката ми казва, че предшествуващия аспект на Луната и Слънцето - 90гр. може да е причина за зададения въпрос...

*

missKapriz

« Отговор #2474 -: Май 06, 2010, 11:37:14 am »
Според мен 12дом-нейните тайни врагове,Сатурн-нейния сигнификатор,9 дом-полицията...планетите управители и тези,вътре в съответния дом.Края на нещата се управлява от ретро Меркурий,с когото Луната ще направи секстил.Дай Боже да хванат изрода!

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #2475 -: Май 06, 2010, 11:48:22 am »
Не взимаме ли 7ми за 1ви-т.е. тя е Козирог/Сатурн ?Това отговаря и на възрастта и-стара жена,вероятно е била вдовица или самотница (Сатурн е в Дева).

Тогава управител на неин 4ти е Нептун (Юпитер).Аз това гледах.И взимам за враговете и  7ми дом-Рак,защото това са открити за нея врагове с които е имала пряк сблъсък.По 12 дом са манипулациите и човек може да не се сблъска директно с врага си.Управител на 7ми дом е Луната във Водолей в съвпад с Нептун-за това казах че може да е нетрезво състояние на извършителя,а знаците Водолей/Риби се акцентират от Луната в знака.Обаче Луната като упр на враговете и във Водолей както излиза вероятно показва група извършители,а не просто един човек.Тук Нептун освен алкохол,може да са и наркотици,така че като нищо чудно това да са наркоманчета.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #2476 -: Май 06, 2010, 11:50:59 am »
И аз така взех 7-ми за 1-ви. И неин 12 дом в случая не ми се струва много показателен.

*

missKapriz

« Отговор #2477 -: Май 06, 2010, 11:53:44 am »
Има съмнения за наркоманчета.И логично е да вземем нейния 4 дом за край също,както и 7 неин дом-за открити врагове.Да.Но тъй като аз наистина се надявам да хванат извергчето,мисля,че и моя 4 дом може да показва нещо за края на нещата.Ще разгледам картата и от тоз ъгъл.

« Отговор #2478 -: Май 06, 2010, 12:58:48 pm »
Ще дойде ли утре майстор да ми оправи мивката?  :'( :'( :'(
Разглобена е на съставните си части  :angry:

Мивката ми - по 2ри и майсторът по 7-ми са с ретроградни управители. Аз и мивката ми сме в опозиция. Единствената ми надежда се крие в Луната, която прави апликиращ аспект към Венера, която е в дома на майстора. Тук не се вижда, но локус фортуната е в 3-ти в Риби  :-\

Майстора дойде точно навреме - тъман слагах плънката на мусаката та не му се пречках. Мивката ми е готова. Работа за 15 мин, но той сложи някакви негови части, за да я оправи.
 :72:  
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

missKapriz

« Отговор #2479 -: Май 06, 2010, 01:03:11 pm »
Пък аз бях готова да отг НЕ на твоя хорар :'(