Здравей Гост

хорарен въпрос

• 8786 Отговора
  • 1166019 Прегледи
*

missKapriz

Re:хорарен въпрос
« Отговор #2520 -: Май 07, 2010, 10:18:08 pm »
Според мен-ДА,даже може и да е още тази година

*

Mims

• **
  • 772
« Отговор #2521 -: Май 08, 2010, 10:29:08 am »

Аз мисля, че има чувства и привличане в еротичен план (Венера в секстил с Марс), може да има и нагласа за брак, но е рано, според мен още -светилата са в квадратура помежду си. Луната на куспидата на 5-ти е в опозиция на сигнификатора на брачния партньор - Марс.
Мерси,Небесна и Аурора!
Изобщо не става дума за брак,тя е отскоро "щастливо" разведена :P ,нов такъв не влиза в плановете й.А за нормална сексуална връзка на приятелска основа.

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #2522 -: Май 08, 2010, 10:31:40 am »
Искам да попитам нещо, което от много време много ми се иска!

Ще замина ли да живея в чужбина догодина? София 22:04

Това 24 април ли е или 22,04 часа и ако е час, коя е датата?  :rolleyes:

« Отговор #2523 -: Май 08, 2010, 10:45:29 am »

хаха, Скарлет, ама много си такава значи, хвана една пръчка и започна да ме бучкаш в ребрата с нея  :rolleyes: Въпросът е зададен вчера, когато съм си постнала въпроса 07.05.2010 г в 22:04 часа.
„Който побеждава другите е силен; победилият себе си е могъщ.“
„Да действаш, значи да бъдеш.“
Под небето всеки вижда красотата като красота, само защото има грозота. Всеки познава доброто като добро, само защото има зло.

« Отговор #2524 -: Май 08, 2010, 10:48:41 am »

:o Още тази година!!! За малко може би, но за постоянно, още не съм готова!!! :-\ Ама то пита ли те някой?!
Под небето всеки вижда красотата като красота, само защото има грозота. Всеки познава доброто като добро, само защото има зло.

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #2525 -: Май 08, 2010, 10:50:03 am »

хаха, Скарлет, ама много си такава значи, хвана една пръчка и започна да ме бучкаш в ребрата с нея  :rolleyes: Въпросът е зададен вчера, когато съм си постнала въпроса 07.05.2010 г в 22:04 часа.

Ама,ква съм,начи? Чета аз,блещя се и ми трябва яснота.  :rolleyes: Аз да не съм ясновидка?  :P

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #2526 -: Май 08, 2010, 10:57:04 am »
ух нещо ме чопли вътрешно да задам един въпрос, обаче още не съм измислила въпроса  ;D ;D ;D  кат са сетя и ще пиша  :-[

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

« Отговор #2527 -: Май 08, 2010, 10:58:14 am »
Здравейте момичета,моля да ми помогнете,за един въпрос,който много ме притеснява.Ще остана ли,на сегашната си работа?Въпроса е зададен на 08.05.2010 г.в 11.43 ч.гр.София

« Отговор #2528 -: Май 08, 2010, 11:00:27 am »

Ама,ква съм,начи? Чета аз,блещя се и ми трябва яснота.  :rolleyes: Аз да не съм ясновидка?  :P

Държиш винаги пропуските да бъдат запълнени, стриктна си  :blink: И аз като добър ученик изпълнявам!!!

« Отговор #2529 -: Май 08, 2010, 11:02:19 am »
ух нещо ме чопли вътрешно да задам един въпрос, обаче още не съм измислила въпроса  ;D ;D ;D  кат са сетя и ще пиша  :-[

Ами хайде де, измисляй го...

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #2530 -: Май 08, 2010, 11:02:33 am »

:o Още тази година!!! За малко може би, но за постоянно, още не съм готова!!! :-\ Ама то пита ли те някой?!

Не, не за постоянно - на работа. Слънцето,управител на 9 дом е в 6 дом. Слънцето и Юпитер-сигнификатор на теб, ще направят секстил след 8 гр. Луната и Слънцето-след 13 гр, а Луната и Юпитер-също след 13 гр. След около 2 месеца максимум предполагам ще идеш на работа в държава под знака на Лъва или на Телеца.  :blink:

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #2531 -: Май 08, 2010, 11:03:18 am »

Ами хайде де, измисляй го...

мии днес съм с русата глава - трябва ми още време  :57:

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

« Отговор #2532 -: Май 08, 2010, 11:05:25 am »
Здравейте момичета,моля да ми помогнете,за един въпрос,който много ме притеснява.Ще остана ли,на сегашната си работа?Въпроса е зададен на 08.05.2010 г.в 11.43 ч.гр.София

Настоящата ти работа е представена по ретро Сатурн, с който сигнификатора на пинащия - Слънцето ще направи тригон. Луната ще направи опозиция. Ще останеш, но вероятно на друга позиция. Ретро Сатурна показва, че нещо в тази работа ще се промени. Той е в 3-ти натален - договор. Вероятно ще подпишеш някакво ново споразумение за промяна в длъжността.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #2533 -: Май 08, 2010, 11:10:06 am »

Не си задала съвсем правилно въпроса. Човек отвереме навреме си сменя работата, нали? Та, аз го разбирам дали ще останеш засега на тази работа? Засега ще останеш - Луната и Слънцето ще направят секстил. Това е 1 "да". 10 дом се управлява от Марс /в 1 дом/, а той е в секстил с Венера - управителка на интерсептирания Телец в 10 дом. Това са 3 "да"-та. Може би след около година да има промяна.
« Последна редакция: Май 08, 2010, 11:15:36 am от Скарлет »

« Отговор #2534 -: Май 08, 2010, 11:14:53 am »

Не си задала съвсем правилно въпроса. Човек отвереме навреме си сменя работата, нали? Та, аз го разбирам дали ще останеш засега на тази работа? Засега ще останеш - Луната и Слънцето ще направят секстил. Това е 1 "да". 10 дом се управлява от Марс /в 1 дом/, а той е в секстил с Венера - управителна интерсептирания Телец в 10 дом. Може би след около година да има промяна.

Здравей,благодаря за отделеното внимание.За моята работа много искам да остана,аз работя в Кремикоцви,като отк,всеки момент,чакаме ликвидация :(,ако има друг купувач,ще има и нови назначения,и затова ,аз писах ,дали ще остана засега,то досега и мене щяха да ме махнат,но сина ми ще навърши 3 год.след 3 мес.

« Отговор #2535 -: Май 08, 2010, 11:17:20 am »
аз писах ,дали ще остана засега,то досега и мене щяха да ме махнат,но сина ми ще навърши 3 год.след 3 мес.

Ааа ясно. С дете до 3 години не могат да те съкратят  ;) Съуправителя на 5-ти Марс е и управител на МС и е в първи. МОже би точно това подсказва. Желая ти да се наредят нещата както е най-добре за теб! :rolleyes:

« Отговор #2536 -: Май 08, 2010, 11:26:28 am »

Не, не за постоянно - на работа. Слънцето,управител на 9 дом е в 6 дом. Слънцето и Юпитер-сигнификатор на теб, ще направят секстил след 8 гр. Луната и Слънцето-след 13 гр, а Луната и Юпитер-също след 13 гр. След около 2 месеца максимум предполагам ще идеш на работа в държава под знака на Лъва или на Телеца.  :blink:

оооооофффф, май се започва, в натала ми има индикации за работа свързана с пътувания по целия свят, но както обичам да казва - ще видим  :blink: Скарлет благодаря за отговора!

« Отговор #2537 -: Май 08, 2010, 11:35:52 am »
И аз имам един въпрос,ще възобновя ли връзката с г-н Х? днес 12:07 Пловдив

« Отговор #2538 -: Май 08, 2010, 12:06:10 pm »
А ми ти не си сложила карта, пък мен ме мързи да сменям дифолт града на картата, но да кажем, че 150 км не са чак такава подборност  ;D ;D ;D

Сигнификаторите на г-н Х са в опозиция - Сатурн и Уран. Сатурн е ретро - нали въпроса е за възобновяване  ;) . Ти си по Слънце. То клони към положителен аспект и към двете планети. Отговорът е по-скоро да, но той или няма да е същият към теб или ще изиска нещо във връзката ви да се промени, което не знам ти как ще възприемеш. Неговият управител на 5-ти дом също е ретро - Меркурий. И да сатне е много възможно да не е както преди. :-[

« Отговор #2539 -: Май 08, 2010, 12:14:05 pm »
Добре скарлет, за държавите по Лъв ок заради слънцето, а защо и по Телец???????????????? :unsure: