Здравей Гост

хорарен въпрос

• 8786 Отговора
  • 1164627 Прегледи
Re:хорарен въпрос
« Отговор #2540 -: Май 08, 2010, 12:39:59 pm »
Оу, да видях, Луната е Телец и ми е в 9-ти дом
„Който побеждава другите е силен; победилият себе си е могъщ.“
„Да действаш, значи да бъдеш.“
Под небето всеки вижда красотата като красота, само защото има грозота. Всеки познава доброто като добро, само защото има зло.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #2541 -: Май 08, 2010, 01:35:32 pm »
Ще се договоря ли с дадената фирма?Става дума за бизнес.Въпросът е зададен от Марая,тя е АСЦ

Ако може отговорете по-скоро,аз съм Нухето с Марая,зяпаме го това и мислиме  ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #2542 -: Май 08, 2010, 01:46:27 pm »
Ако може отговорете по-скоро,аз съм Нухето с Марая,зяпаме го това и мислиме  ;D

Тя е по ретро Мерк и има Сатурн в първи - нещо крие  :P Ретро Мерка е в 9-ти - договори. Сатурн й е съуправител на 6-ти работата.
Другата фирма е по Юпитер и Нептун. Първия предстои секстил С втория квадрат. Да не би в тази фирма да има двама съдружници, които да трява да са с общо съгласие? Нептун е в нейния 6-ти - вероятно вече работи по някакъв начин с тази фирма или с даден човек от фирмата.

Сатурн У6 и Юпитер У7 са в опозиция - няма да й е лесно да направи този договор или да работи с тях. Трябва да е по техните правила.
Луната е в 7-ми заедно със съуправителя Юпитер - мисля ,че силата е на тяхна страна и ще се опитат да се наложат върху нея. Ретро Мерка показва ,че тя е възможно да промени решението си.
По-скоро отговора ми е не. :-\
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Марая

• 28287
« Отговор #2543 -: Май 08, 2010, 01:52:51 pm »
В първата част на поста си изключително точна! За втората не-силата е в мен.
Става дума за тайни преговори по 12 дом  :rolleyes:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #2544 -: Май 08, 2010, 02:04:28 pm »
За втората не-силата е в мен.
Става дума за тайни преговори по 12 дом  :rolleyes:

Може, но опозицията на Сатурн/Юпитер/Уран я тълкувам като неравнопоставеност. :rolleyes:
Ти нещо ще промениш - или в договора, за да бъде сключен или няма да го сключиш при тези условия.
Марсът /'нооо мерене на пишки бе  :P/  в 12-ти, щом са тайни, управлява 8-ми и 9ти и дефакто е неаспектиран /сходящо/ от всички сигнификатори.

Явно подсъзнателно съм предполагала, че са тайни, защото игнорирах от самото начало Венерата У3ти  ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #2545 -: Май 08, 2010, 02:10:00 pm »
За втората не-силата е в мен.
Става дума за тайни преговори по 12 дом  :rolleyes:

Може, но опозицията на Сатурн/Юпитер/Уран я тълкувам като неравнопоставеност. :rolleyes:
Ти нещо ще промениш - или в договора, за да бъде сключен или няма да го сключиш при тези условия.
Марсът /'нооо мерене на пишки бе  :P/  в 12-ти, щом са тайни, управлява 8-ми и 9ти и дефакто е неаспектиран /сходящо/ от всички сигнификатори.

Явно подсъзнателно съм предполагала, че са тайни, защото игнорирах от самото начало Венерата У3ти  ;D

много точно! :wub:
ако не се договоря с тях , трябва да го направя с други :unsure:, но не мога да спра на средата....
но си много точна :wub:

марса има точен аспект с венера ,упр. на 2-ри и 8-ми ,това как го тълкуваш?
« Последна редакция: Май 08, 2010, 02:14:10 pm от Марая »

« Отговор #2546 -: Май 08, 2010, 02:16:12 pm »
марса има точен аспект с венера ,упр. на 2-ри и 8-ми ,това как го тълкуваш?

Има, но той вече е разходящ в няколко минути т.е. там няма какво да се случва. Просто показва, че вече сте в контакт.

*

Марая

• 28287
« Отговор #2547 -: Май 08, 2010, 02:19:58 pm »
Срещата ми започва в 17 часа днес,моля те пуснио една елективна карта,нямам никакво време пътувам  :wub:

« Отговор #2548 -: Май 08, 2010, 02:27:15 pm »
Срещата ми започва в 17 часа днес,моля те пуснио една елективна карта,нямам никакво време пътувам  :wub:

Елекцийка за договаряне.

За елекцията е важно Сатурн и МАрс да не са ъглови и Луната да не прави квадрати преди да напусне знака. А тя ще направи квадрат с Венера /ти в тази елекция/. Последния аспект е с Уран, който се е разбързал да ходи в Овена - някаква история с неочакван край ще е това.   :unsure:
« Последна редакция: Май 08, 2010, 02:35:56 pm от Aurora Borealis »

*

Nebesna

« Отговор #2549 -: Май 08, 2010, 02:44:43 pm »
Елективната карта е добра.

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #2550 -: Май 08, 2010, 03:42:05 pm »
Добре скарлет, за държавите по Лъв ок заради слънцето, а защо и по Телец???????????????? :unsure:

Ами, просто защото Слънцето е в Телец.  ;D

« Отговор #2551 -: Май 08, 2010, 06:11:25 pm »
А ми ти не си сложила карта, пък мен ме мързи да сменям дифолт града на картата, но да кажем, че 150 км не са чак такава подборност  ;D ;D ;D

Сигнификаторите на г-н Х са в опозиция - Сатурн и Уран. Сатурн е ретро - нали въпроса е за възобновяване  ;) . Ти си по Слънце. То клони към положителен аспект и към двете планети. Отговорът е по-скоро да, но той или няма да е същият към теб или ще изиска нещо във връзката ви да се промени, което не знам ти как ще възприемеш. Неговият управител на 5-ти дом също е ретро - Меркурий. И да сатне е много възможно да не е както преди. :-[
Благодаря ти Aurora,ще чакам да видя какви са новите изисквания  ;)  ;D 

*

Divna

« Отговор #2552 -: Май 09, 2010, 09:53:04 pm »
Това ли е края на връзката ми с М (назовала съм го по име)?

http://www.astro.com/cgi/showgif.cgi?lang=f&gif=astro_2at_149_kraiat_hk.70589.30562.gif&res=100&va=&cid=yc5filedAa7vh-u1155086677

За това по кой дом да търся въпросната личност, мисля че по 7 защото сме имали съвместно съжителство (почти година).
« Последна редакция: Май 09, 2010, 09:58:24 pm от Divna »

*

missKapriz

« Отговор #2553 -: Май 09, 2010, 09:57:18 pm »
Сатурн на Асц,Луна без курс...май още ще се "мъчите" заедно ;) :wub:Или пък означава,че вече си взела крайно решение?!Мисля,че само ще се объркам в отговора-съжалявам,Дивна,исках да помогна :(

*

Divna

« Отговор #2554 -: Май 09, 2010, 09:59:56 pm »
Сатурн на Асц,Луна без курс...май още ще се "мъчите" заедно ;) :wub:Или пък означава,че вече си взела крайно решение?!Мисля,че само ще се объркам в отговора-съжалявам,Дивна,исках да помогна :(

Благодаря ти Мис Каприз! Оценявам помоща ти.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2555 -: Май 09, 2010, 10:04:49 pm »
Луна без курс казва "не".
Освен това ти самата ще искаш да се върнеш във връзката - двата сигнификатора на кверента са ретроградни (Меркурий и Сатурн в първи дом). Освен това Меркурий е във фиксиран знак и следващ дом, не виждам желание за промяна от страна на кверента, не виждам и стремеж да приключи отношенията.
Венера е близо до МС, което според мен е добър показател (тук импровизирам малко  :P).

Добре е, че съм сама, няма с кого да се карам по ретро Меркурий, по ретро Марс...  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Nebesna

« Отговор #2556 -: Май 09, 2010, 10:06:44 pm »
Аз мисля, че ти ще преразгледаш решението си, защото се управляваш от ретроградно-стационарен Меркурий, който след като обърне посоката, клони към квадратура с Нептун във водолей (У7). тази квадратура, според мен означава "НЕ". Много неща ще се променят-Луната е в съвпад Уран и все още не е без курс (като гледам градусите в момента на задаването на въпроса).

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2557 -: Май 09, 2010, 10:07:43 pm »
Или пък означава,че вече си взела крайно решение?!

Хм, сега се замислих.
По принцип Луна без курс показва, че това, за което се пита, няма да се случи. Зависи за какво се пита.
В хорара обаче Луната има разходящ съвпад с питер, управляващ ІС. Възможно е питащата наистина да е била готова да приключи окончателно връзката, преди да зададе въпроса. Но ретрограден Сатурн в първи дом, с който е следващият разходящ аспект на Луната, издава нейната несигурност.  :P

ПП. Но ако се гледат и транссатурновите, на Луната й предстои съвпад с Уран. И както казва Небесна, възможно е да си промениш решението, при това много бързо - Луната е в кардинален дом, мутабелен знак, а и Уран носи прибързаност.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Nebesna

« Отговор #2558 -: Май 09, 2010, 10:09:20 pm »
Луната не е била без курс, а в сходящ съвпад с Уран в момента на задаването на въпроса.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2559 -: Май 09, 2010, 10:11:41 pm »
Ако се следват класическите правила, Луната няма сходящи аспекти.
Но ако използваме планетите след Сатурн, Луната има сходящ аспект с Уран и това е последният й аспект, преди да напусне знака.
Зависи кой с каква система предпочита да работи, класическа или модерна.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.