Здравей Гост

хорарен въпрос

• 8786 Отговора
  • 1168603 Прегледи
*

Nebesna

Re:хорарен въпрос
« Отговор #2560 -: Май 09, 2010, 10:12:12 pm »
Дивна и при предходния хорарен въпрос, който зададе отново имаше ретро Сатурн в първи дом и Дева на асцендента. Явно опозицията Сатурн-Уран влияе много на връзката ви. Трябва да изследваш това в синастричната ви карта.

*

Divna

« Отговор #2561 -: Май 09, 2010, 10:13:37 pm »
Благодаря ви момичета. Наистина оценявам всичко което правите в момента. Имам нужда от някого и съм щастлива, че вие сте до мен сега, макар и виртуално. Чувствам се меко казано ужасно. Благодаря на Господ, че ви има.

*

Nebesna

« Отговор #2562 -: Май 09, 2010, 10:14:52 pm »
Ако се следват класическите правила, Луната няма сходящи аспекти.

Луната прави сходящ съвпад с Уран по всякакви правила.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2563 -: Май 09, 2010, 10:16:41 pm »
Явно опозицията Сатурн-Уран влияе много на връзката ви. Трябва да изследваш това в синастричната ви карта.

Тази опозиция в момента й е точно върху съвпада Слънце/Плутон. Плутон управлява Асцендента.
При партньора обаче не знам кои планети са засегнати.
Интересно ми е кой провокира кавгите и с какво?  :-\
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2564 -: Май 09, 2010, 10:17:23 pm »

В античната хорарна астрология не се взема под внимание Уран.
За справки - Уилям Лилли.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #2565 -: Май 09, 2010, 10:20:49 pm »
Аз започнах да взимам под внимание трассатурновите планети, ако са сигнификатори.

Така ли иначе - Дивна по първи, той по 5ти /със или без име, защото първоначално тя го нарече "приятелят ми "/ ретро управители. Сатурн в 1ви. Има нещо неизказано във въпроса и между тях. Според мен това не е краят на тази връзка.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Nebesna

« Отговор #2566 -: Май 09, 2010, 10:21:05 pm »
Благодаря ви момичета. Наистина оценявам всичко което правите в момента. Имам нужда от някого и съм щастлива, че вие сте до мен сега, макар и виртуално. Чувствам се меко казано ужасно. Благодаря на Господ, че ви има.

Не бой се. Не си сама. Аз също приключих връзка преди около година, но при мен имаше и съпротива от негова страна, макар и да не ме е преследвал. Но самият факт, че другата страна е против края те кара да се колебаеш. Трябва да си сигурна кое е най-добре за теб и да следваш собствените си потребности.

*

Divna

« Отговор #2567 -: Май 09, 2010, 10:23:09 pm »
Явно опозицията Сатурн-Уран влияе много на връзката ви. Трябва да изследваш това в синастричната ви карта.

Тази опозиция в момента й е точно върху съвпада Слънце/Плутон. Плутон управлява Асцендента.
При партньора обаче не знам кои планети са засегнати.
Интересно ми е кой провокира кавгите и с какво?  :-\

Лили, тази опозиция която е при мен (тр. Уран и тр. Луна в/у нат.Слънце и нат.Плутон)  при него е 150* от нат. Меркурий.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2568 -: Май 09, 2010, 10:23:37 pm »
Дивна, а ти самата искаш ли наистина да прекратиш връзката окончателно, чувстваш ли се готова?
Според мен в случая по-важното е това, а не какво показва хорарът.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2569 -: Май 09, 2010, 10:26:21 pm »
Лили, тази опозиция която е при мен (тр. Уран и тр. Луна в/у нат.Слънце и нат.Плутон)  при него е 150* от нат. Меркурий.

Мисля, че на теб директно ти влияе, на него индиректно.
Не ми отговори на въпроса по-горе  :P кой започва да се драчи пръв?
Той ли те провокира и ти реагираш или ти самата търсиш провокация във всяка негова дума?
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Nebesna

« Отговор #2570 -: Май 09, 2010, 10:29:51 pm »
Твоята Венера, която ти управлява десцендента е засегната от квадратура с транзитен Плутон. Мъжът с който имах връзка сега преживява този аспект (неговата венера е в Овен) - този аспект показва край на една връзка или натрапчива потребност от трансформиране на взаимоотношенията. Много често причините остават извън твоя контрол.
Освен това преживяваш Марсова опозиция в момента, която допълнително нагнетява страстта, но тя вече се разпада.
Квадратът на Плутон с Венера обаче е по-продължителен.

*

Nebesna

« Отговор #2571 -: Май 09, 2010, 10:34:47 pm »

В античната хорарна астрология не се взема под внимание Уран.
За справки - Уилям Лилли.

Логично, нали?
Аз вземам транссатурновите под внимание. Няма причина да не ги вземам в предвид, след като са открити и знаем за тяхното съществуване. Освен това Уран има отношение към лицето, за което се пита, понеже го характеризира като част от 7-ми дом.

*

Nebesna

« Отговор #2572 -: Май 09, 2010, 10:38:10 pm »
Дивна, а ти самата искаш ли наистина да прекратиш връзката окончателно, чувстваш ли се готова?
Според мен в случая по-важното е това, а не какво показва хорарът.  :blink:

Не, защото го обичам. Това е моята голяма любов до момента.

Скарах ме се по един много неадекватен начин. През последната седмица бяхме изключително ангажирани - той имаше национален турнир..., а аз работата в училище и почти не се виждахме. Днес той ме покани на ресторант (послучай празника на майката). В ресторанта телефонът му звънна и той го вдигна. От целия разговор разбрах, че се уговарва с някого да се види по-късно. С моята скорпионска инвалидна Луна, в главата ми дойде идеята, че най-вероятно говори с една своя приятелка, с която се виждаше докато бяхме разделени (тази зима). Както стояхме на масата и чакахме келнера да ни сервира, на мен ми стана много гадно, станах и си тръгнах. Той само ми каза, че е говорил с майка си. Но аз продължих, не исках нищо по вече да знам, исках да се прибера.
Когато се прибрах в къщи видях, че на картичката (подари ми един букет с цветя) пишеше - Обичам те!

Ех, ти момиче, момиче!!!!

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2573 -: Май 09, 2010, 10:38:51 pm »
Квадратът на тр. Плутон към нат. Венера ще действа още дълго и ако сега връзката не се разпадне, по-нататъшното преминаване на Сатурн през Венера мисля, че ще внесе повече яснота относно бъдещата перспектива на тези отншения или липсата й. Венера управлява ДС в картата на Дивна, така че всеки транзит към нея ще е важен, както и прогресия.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Nebesna

« Отговор #2574 -: Май 09, 2010, 10:40:29 pm »
Не ти стига скорпионска Луна, ами и ранена от тр. Плутон Венера - драмите са неизбежни. Отпусни се! Дай шанс на човека!

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2575 -: Май 09, 2010, 10:41:13 pm »
В ресторанта телефонът му звънна и той го вдигна. От целия разговор разбрах, че се уговарва с някого да се види по-късно. С моята скорпионска инвалидна Луна, в главата ми дойде идеята, че най-вероятно говори с една своя приятелка, с която се виждаше докато бяхме разделени (тази зима)...

Аааа, ревност!  :P

Цитат
Когато се прибрах в къщи видях, че на картичката (подари ми един букет с цветя) пишеше - Обичам те!

Много тъпа ситуация наистина.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #2576 -: Май 09, 2010, 10:43:16 pm »
Отиваш у тях и му се хвърляш на врата! И казваш - извинявай! Мъжете обичат драматични жени.  ;)
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Diyana

• 2705
« Отговор #2577 -: Май 09, 2010, 10:46:48 pm »
По хорара съм съгласна с Лили и Лилли ;D.
Тоест Луна без курс - нищо няма да се случи.
Освен това изгряващ ретроСатурн - потвърждава отговор не.
Освен това ако все пак гледаме Луна съвпад Уран - съвпадът с малефик по-скоро потвърждава отговор Не и освен това ни казва, че всъщност питащата иска да пита нещо друго, а не това, което е попитала.
Освен това краят на вързката - 10 дом е отново с ретроМеркурий за управител, което отново потвърждава отговор не, и дори, че краят е във властта на кверента. От друга страна М. е седми дом - Юпитер на трон, няма сходящи аспекти с Меркурий, макар че след три дни ще има сходящ секстил..., но има квадрат с Венера в десети дом - отново отговор Не по отношение на края.

Въобще Дивна, въпросът е към теб самата, в крайна сметка.
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Diyana

• 2705
« Отговор #2578 -: Май 09, 2010, 10:48:27 pm »
Отиваш у тях и му се хвърляш на врата! И казваш - извинявай! Мъжете обичат драматични жени.  ;)

Не става, Аврора. Човекът е при майка си да й честити деня на майката ;D
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Divna

« Отговор #2579 -: Май 09, 2010, 10:54:05 pm »
Мисля, че в момента емоционално не съм готова нито да говоря с него, нито да го виждам.
Не искам да се разделяме, но не мога да продължавам и така. Знае, че съм ревнива и не прави нищо, за да ми покаже, че нямам основания да бъда такава.
А странното е защо го ревнувам, като имам самочувствие на харесвана жена.

При него в момента тр. Плутон е в тригон с наталната му Венера.

Мисля си, че вече всичко свърши, защото имам лоши транзити, а и прогр. Луна скоро ми прави опозиция с нат. Уран. Картинката е отчайваща: тр. Уран в опозиция с нат. Слънце и нат. Плутон, тр. Плутон в каре с нат. Венера и прогр. Луна в опозиция с нат. Уран.