:blink:
Понеже админа обича да се шегува с нас, много се радвам, че все пак ще се пише по въпроса.
По-късно може и аз по-подробно да кажа, но също на пръв поглед ми се струва, че е "не". Това само по аспектите на Луната го съдя засега, но мисля, че е възможно да има трус - Луната в тригон с Венера в 6 дом, но в крайна сметка - опозиция с Марс, който управлява изхода от питането, тоест разрушително земетресение - не.
Имаме тау-квадрат - Слънце, Луна, Марс.
Скарлет, защо мислиш Луната е във втори дом? "Шефът" май за пари и облаги си е мислил, докато ни отправя разни предизвикателни въпросчета.
Сега прочетох, че си посочила светилата в квадрат, това се счита за неблагоприятно относно питането, тоест отново "не".
Имам известна доза опасения от това, че Венера се намира в 6 дом, в Меркуриев знак, който се свързва с природните процеси, във взаимна рецепция са с Меркурий в 4 дом, а Венера й предстои секстил с Марс в 8 дом...
Очевидно тази карта няма да ни даде стопроцента отговор, просто нямаме право да знаем към този момент предполагам. Противоречива е затова викам до известна степен, че имам отговор за себе си, явно невярващите нямат късмет да узнаят.
Асцендент в Козирог - админа е много скептичен и земен човек - Сатурн ретро и в Дева, предвид знака вероятно е и мрънкало, с леко заядлива нотка, което прозира в неговите постове.

Диспозитора му Меркурий е в Телец, кривотия отвсякъде, държи на своето си, упоритост до дупка и липса на отстъпчивост в общуването. :blink: Леко объркан и все пак наличие на намек за емоция към момента на питането. Тоест в крайна сметка - и админа е човек. :86: :88: