Аз ще си попреместя хорара по-напред, че вие притихнахте по темата за осигуровките

Да кажа пак за моето дело
Хорар - ще спечеля ли делото срещу М. /тук съм я назовала по фамилия. Иначе е същата онази К.

/
Отново странен хорар. Защото Аз - Марс съм на МС откъм 9ти т.е. съдята и делото са на моя страна. Респондента /хм, мога ли така да я нарека

/ е по 7ми Венера. Тя е в 8ми и ми дължи пааарииии. :angry:
Към венера няма никакви положителни аспекти. Но Слънцето, което е съдията е в 7ми - означава ли това, че ТЯ държи съдията т.е. че съдията е на нейна страна? :angry:
Оооообаче, Луната /делото по 9ти/ прави апликиращ съвпад със Слънцето след 16 градуса. Интересното е, че делото ми е след 16 дни!!!!

Та, мисля, че този път ще има присъда. Въпреки, че съвпада се осъществява в 7ми дом, което като решение вероятно няма да ми хареса, аз ще спечеля делото, защото Марс е най-високо издигнатата планета и прави съвпад с МС. Искам да кажа, че ще спечеля но и аз и тя ще обжалваме, защото Луната ще направи квадрат с мен и двете страни няма да са доволни от присъдата.
Най-лошото развитие на този хорар е - има присъда - Луната съвпада със Слънцето, аз губя делото и обжалвам, но защо пък да го загубя след като Марс е на МС?! :unsure: Тук квадрата на Луната към Марс ми е притеснението, че няма да не устройва решението.