Здравей Гост

хорарен въпрос

• 8786 Отговора
  • 1169097 Прегледи
Re:хорарен въпрос
« Отговор #2860 -: Май 12, 2010, 09:23:34 pm »
може би нептун трябва да участва?

« Отговор #2861 -: Май 12, 2010, 09:25:20 pm »
правя инвестиция - по кой дом - по 5?

« Отговор #2862 -: Май 12, 2010, 09:40:35 pm »
имам някакво просветление - може да е голяма глупост :blink:моите пари са по 2 дом - сатурн ретро в 9 дом.Тои - работодателя / приятел /е по7 дом - близнак .Мерк е стационарен и не прави аспект с моите пари -за сега.,но ще направи тригон в послествие със сатурн и съвпад със слънце в 5 дом - сиреч ,може и да не е внасял до сега пари ,но в послествие ще го направи на всичкото отгоре и двата синификатора са ретро - повтаря се всеки месец .
Какво мислите?

« Отговор #2863 -: Май 12, 2010, 09:50:09 pm »
Дам, както казва Диана - всеки път питаш един и същи въпрос, а картата става все по-нерадикална  ;D
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

« Отговор #2864 -: Май 12, 2010, 10:30:40 pm »
Аз ще си попреместя хорара по-напред, че вие притихнахте по темата за осигуровките  :P

Да кажа пак за моето дело  ;D

Хорар - ще спечеля ли делото срещу М. /тук съм я назовала по фамилия. Иначе е същата онази К.  ;D/

Отново странен хорар.  Защото Аз - Марс съм на МС откъм 9ти т.е. съдята и делото са на моя страна. Респондента /хм, мога ли така да я нарека  :-\/ е по 7ми Венера. Тя е в 8ми и ми дължи пааарииии. :angry:

Към венера няма никакви положителни аспекти. Но Слънцето, което е съдията е в 7ми - означава ли това, че ТЯ държи съдията т.е. че съдията е на нейна страна? :angry:

Оооообаче, Луната /делото по 9ти/ прави апликиращ съвпад със Слънцето след 16 градуса. Интересното е, че делото ми е след 16 дни!!!! :o Та, мисля, че този път ще има присъда. Въпреки, че съвпада се осъществява в 7ми дом, което като решение вероятно няма да ми хареса, аз ще спечеля делото, защото Марс е най-високо издигнатата планета и прави съвпад с МС. Искам да кажа, че ще спечеля но и аз и тя ще обжалваме, защото Луната ще направи квадрат с мен и двете страни няма да са доволни от присъдата.

Най-лошото развитие на този хорар е - има присъда - Луната съвпада със Слънцето, аз губя делото и обжалвам, но защо пък да го загубя след като Марс е на МС?! :unsure: Тук квадрата на Луната към Марс ми е притеснението, че няма да не устройва решението.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #2865 -: Май 13, 2010, 01:47:15 am »
момичета , не мина добре! :(
смях в залата ;D ;D , дойде с жена си и девер си и цяла вечер ме рита под масата и изпива с поглед....жена му беше луда от ревност.10 пъти ходи до тоалетна....думи нямам!
а той не беше щастлив!
на мен в началото ми беше криво , после се забавлявах....
такъв е живота....писма ,любов ,страх и още нещо....жена тръгнала да пази мъжа си ,но от кого? :unsure:вероятно от себе си!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Divna

« Отговор #2866 -: Май 13, 2010, 01:53:18 am »
Марайче, а ти за пръв път ли я видя? Познаваше ли я?
Много кофти ситуация наистина  :-[

*

Марая

• 28287
« Отговор #2867 -: Май 13, 2010, 02:20:45 am »
Марайче, а ти за пръв път ли я видя? Познаваше ли я?
Много кофти ситуация наистина  :-[

Дивна , аз бях на семеен техен празник. ситуацията е много комплицирана , защото тя е много ревнива ,прекалено материална и малко простичка ,но хубава жена....
при нас се провали проект , а друг проработи-спечелен от негов приятел ,когото аз не познавам ,но работих за него.
бизнеса с който се занимавам се нарича лобизъм-известен в америка ,отричан у нас. нейсе ,спечели колегата му , а не той ,защото ме изревнува един министър от него...
днес трябваше да уточниме параметрите.
на мен ми падна пердето и финно и тактично го наврях на кучето в гъза-без извинения!
жена му е хубава жена ,но глупава и ревнива.....
идея нямам как ще продължи връзката,знам със сигурност ,че моя хирон мачка неговия меркурий и слънце .... :( и , че ще боли...много...много ще го боли!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Divna

« Отговор #2868 -: Май 13, 2010, 02:24:36 am »
Знаеш ли й данните?

*

Марая

• 28287
« Отговор #2869 -: Май 13, 2010, 02:27:16 am »
Знаеш ли й данните?
да! ............................. гр. пловдив около 01:30 през ноща
часа не е сигурен! :(
сигурно е  едно! кармична връзка с нея....
нейна венера съвпад мой дсц :(
но ,тя ...,тя няма вина....
« Последна редакция: Май 13, 2010, 02:35:53 am от Марая »

*

Divna

« Отговор #2870 -: Май 13, 2010, 02:33:11 am »
Марая, никой не е виновен за чувствата си. Нито ти, нито той, нито тя.
Тя не може да накара той да я обича. Никой не е длъжен да ни обича, както и никой не може да ни забрани да обичаме. Не знам дали ме разбираш?

*

Марая

• 28287
« Отговор #2871 -: Май 13, 2010, 02:39:06 am »
Марая, никой не е виновен за чувствата си. Нито ти, нито той, нито тя.
Тя не може да накара той да я обича. Никой не е длъжен да ни обича, както и никой не може да ни забрани да обичаме. Не знам дали ме разбираш?

права си приятелко ,много права!
но ,не може така ,ако се пишеш мъж.... :( :(
тук няма любов  и аз знам ,че тази им връзка е обречена!
не искам това ,не искам брака му...,аз живея за емоцията и за мига!
но защо е нужно сега да получавам съобщения...тече 5-то.мълча и дума няма да му кажа!
да намери посоката ,да изясни за себе си какво търси!

*

Марая

• 28287
« Отговор #2872 -: Май 13, 2010, 02:45:56 am »
Аз нещо не мога да разбера. Имало ли е нещо по-близко между вас? Извинявай ако навлизам в личното ти пространство. А после ще истрия поста си.

ми...почти!
аз поставих границата...
има обаче неистово и отврат привличане :-X

« Отговор #2873 -: Май 13, 2010, 07:25:59 am »
Марая, до скоро ти близа рани, сега те поставят в ролята на тази,която ти отне съпруга
пак в триъгълник, свършиха ли свободните мъже бе джанъм ;) :P ти си знаеш аз съм само огледало на това,което споделяш  :P граници и неистово привличане да бе да
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Nebesna

« Отговор #2874 -: Май 13, 2010, 08:17:35 am »
Марая, до скоро ти близа рани, сега те поставят в ролята на тази,която ти отне съпруга

Нима? Кои са те?

*

Nebesna

« Отговор #2875 -: Май 13, 2010, 08:28:05 am »
Цитат
И аз имам наболял въпрос- дали ми се внасят осигуровките? 11.05,2010 22.30 Варна.Не съм сигурна по кой дом да гледам.Работодателя е по 7 нали?Ако  на някой му се тълкува ще съм благодарна

Работодателят е по 10-ти дом и се управлява от Венера
Осигуровките са по 8-ми дом и се управляват от Луната (Рак на върха).
Ти си по 1-ви дом и по Луната.

Секстилът на Венера с Луната показва, че ти е внесъл осигуровки (разходящите аспекти показват, че действието вече е извършено).

ПП. Осигуровките се характеризират допълнително и от позицията на Марс в твоя 8-ми дом. Венера е в разходящ секстил и с Марс в 8-ми, което е още едно доказателство, че е имало такова действие.
« Последна редакция: Май 13, 2010, 08:36:07 am от Небесна »

*

Nebesna

« Отговор #2876 -: Май 13, 2010, 08:34:25 am »
момичета , не мина добре! :(
смях в залата ;D ;D , дойде с жена си и девер си и цяла вечер ме рита под масата и изпива с поглед....жена му беше луда от ревност.10 пъти ходи до тоалетна....думи нямам!
а той не беше щастлив!
на мен в началото ми беше криво , после се забавлявах....
такъв е живота....писма ,любов ,страх и още нещо....жена тръгнала да пази мъжа си ,но от кого? :unsure:вероятно от себе си!

Ама, че гадно! Това ли показа квадратът на Слънце/Луна с  Марс (предизвиквал те е, първо като е довел и други хора, в т.ч. жена си и после те е ритал под масата), а накрая ти си се забавлявала - последният аспект на Луна е тригон с Нептун - вероятно си пийнала и е спряло да ти пука за момента.

*

Nebesna

« Отговор #2877 -: Май 13, 2010, 08:42:58 am »
Продължавам по въпроса за осигуровките. Слънцето е съ-управител на 8-ми дом и се намира в 5-ти. Разглеждам го само, защото има отношение към въпроса, заради квадратурата с Марс (последният се намира в 8-ми дом). Има нещо, което не ти е внесъл, заради квадратът на Марс със Слънце. Или не те осигурява на реалната заплата или е за сметка на нещо друго (по 5-ти дом са децата, премиите и наградите).

*

Nebesna

« Отговор #2878 -: Май 13, 2010, 08:50:33 am »
правя инвестиция - по кой дом - по 5?

В какво инвестираш?

Банковите инвестиции са по 8-ми дом, недвижимото имущество (земя и сгради) са по 4-ти. Ценните книжа, борсите и златото са по 5-ти.

*

missKapriz

« Отговор #2879 -: Май 13, 2010, 08:58:54 am »

Нима? Кои са те?
Еми аз като черна станция да кажа-сама се поставя в това положение ;D