Мииии, като че ли не е радекална
АСто на 27ми градус, а и този Сатурн на АСто....нещо питащия ни иб'аааа 
Мерк в 8ми -инетерсно положение за питащия :rolleyes:
Не ви занасям

Вярно е обаче,че това е нещо,което обмислям не от сега (явно за това Сатурна е ретро :unsure:) и че в момента по-скоро задавам по принцип въпроса добре ли е да отида там,а не ще отида ли.Макар че мисля ще отида при първа възможност ако ще и да е 1во на екскурзия.
Я ми кажи кое му е интересното на Меркурий в 8ми ?

:rolleyes:
Дали наистина не ти предстои пътуване изненадващо и просто да се вижда в тази карта?
Да ви кажа честно този хорар ме разби!

1во защото кръстта на хороскопа съвпада с наталният ми кръст (като знаци).2ро аз в хорара съм представен от Сатурн на АСЦ в Дева-а аз съм Козирог с такъв АСЦ.И
3тото което най ме разби е :кардиналните оси на хорара съвпадат точно със същите в кармичната карта на предната инкарнация по онази нова система която разглеждахме днес-АСЦ на хорара сече там К4,а МЦ на хорара-АСЦ на кармичната карта!Аз си знам,че Корея е страна в която имам инкарнация,но това го потвърждава! И може би казва,че ще се
върна там-АСЦ на хорара сече 4ти дом в кармичната :rolleyes: Това са все пак корените ми

За това този хорар изглежда много по-важен отколкото на 1поглед,макар че всички сте изредили бая сериозни фактори за чужбината,които се натъкват в него.Отделно в него виждам направо някакъв филм- Юпитер/Уран на ДСЦ управителите на 4/5 дом-ще замина с някой там т.е. може би ще замина,но не сам :rolleyes: Или някой ще ми повлияе много силно за да замина (но може и да е разубеждаване за обратното :unsure: ).Или ще замина покрай някаква внезапна връзка или такава ще ме спре (квадрата към Венера отделно) :unsure:
Юпитер/Уран на ДСЦ показва,че ще имам късмета да ми гледат хорара добри астролози и няма да са малко,така че чакам още включвания по хорара!

Управител на 11ти дом-Слънце е в 9ти,а Луна тригон Марс в 11ти-може да замина и с някой приятел или в следствие на някаква помощ :unsure:
Мисля,че ако замина ще е доста внезапно и на късмет

Макар че питах просто дали е добре,мисля че хорара си разказва цяла история.
Слънцето на К9 е в секстил с Асц, освен това Венера като упр. на Телец, където е к9, е в съвпад с МС, това са достатъчно силни положения и мисля, че едно такова пътува би се отразило добре на бъдещото ти професионално развитие.
Целият Козирог всъщност е включен в 4-ти дом, там е и СЛВ, бъдещето ти май е там, където са корените ти, има нещо много силно, което те връща и задържа.
Възможно е и да е така-това да отключи някаква нова или по-засилена професионална реализация,макар че не поради това точно бих отишъл,а заради самият начин на живот там,но то и това включва де

А това за интерсептирания Козирог и СЛВ в 4ти аз го тълкувам така-отивам там заради това да следвам съдбата си и новите задачи (СЛВ),което изисква от мен смяна на дом(4ти) и професионална реализация (Козирог).
НО Сатурн, в точен съвпад с Асц и в апликиращ квадрат с Венера и Луна ще те задържи тук. Имаш някакви отговорности и задължения към любими хора, които не можеш да подминеш. Или би могъл да заминеш и след това да решиш да се върнеш.
В момента е така горе-долу,но и аз не съм хукнал все още.А и тия неща очаквам скоро да приключат.А за другото ще видим,то още не съм тръгнал.Просто питам дали за мен това е удачен избор и си мисля,че независимо от някои аспекти в хорара,картата е доста силна и казва-ДА.
А как ще тълкувате сходящият тригон на Луната към Локус Фортуна (16 във Везни)?
И дали ЛФ в 1ви дом не казва,че ще се чувствам добре?
Този хорар е за учебник,заради това че се връзва с натала ми и кармичната ми карта,а и ако замина след време ще видя как е проработил и в това отношение

Благодаря на всички включили се и ще се радвам на още коментари :blink:
А този Мерк в 8ми дом-какво значи?Че ще тегля кредит или че ще получа от някъде пари за да замина?