Здравей Гост

хорарен въпрос

• 8786 Отговора
  • 1163896 Прегледи
*

sunrain

• 6710
Re:хорарен въпрос
« Отговор #2980 -: Май 15, 2010, 02:52:42 pm »
Както виждаш отговора май е "да".

Този Сатурн обаче на Асц и ретро издава твоето колебание по въпроса, несигурност и вероятно промяна в намеренията.
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #2981 -: Май 15, 2010, 02:53:15 pm »
Нухе , не знам и не съм във вихъра в хорарната астрология.
но мисля ,че ще бъде вълнуващо сатурн/уран-опозиция... :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #2982 -: Май 15, 2010, 02:55:42 pm »
Мииии, като че ли не е радекална  ;) АСто на 27ми градус, а и този Сатурн на АСто....нещо питащия ни иб'аааа ;D

Все пак ти питаш дали е добре, а не дали ще заминеш, което е достатъчно коректно.. Иначе ти - Мерка в 8ми нямаш никакви апликиращи аспекти нито от Венера У9ти нито от Луната като съуправитл на въпроса. Мисля, че в момента не може да се отговори. Мерк в 8ми -инетерсно положение за питащия  :rolleyes:

Тц, тц, тц  - ти в Корея, аз в Лос Анджелис...втасахме я! ;D
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #2983 -: Май 15, 2010, 02:57:33 pm »
.. Иначе ти - Мерка в 8ми нямаш никакви апликиращи аспекти нито от Венера У9ти нито от Луната като съуправитл на въпроса. Мисля, че в момента не може да се отговори.

Просто едва ли ще отиде в Корея.  ;D Иначе е добре според мен. 

*

sunrain

• 6710
« Отговор #2984 -: Май 15, 2010, 03:11:04 pm »
Меркурий ще направи тригон с Плутон в 4 дом, който също е ретрограден и това означава може би оставане в това положение.

Изхода на питането е Юпитер - с предстояща опозиция с ретрограден Сатурн, както и съвпад с Уран. Нещо задържа статуквото и изненадващи обстоятелства също е възможно да повлияят върху решението за смяна на местоживеенето. Самият факт, както казах, че Сатурн е в такъв точен съвпад с Асцедента говори достатъчно, че едва ли това са намеренията ти или поне не сериозни в тази посока.

Хубавите моменти - Луната ще съвпадне с Венера, която управлява 9 дом в картата /чужбина/. Диспозитора на Луната е Меркурий, който е във взаимна рецепция с Венера. Тя също е в 9 дом, но на куспидата на 10, което може да означава, че би било добре за работата ти да бъдеш в чужбина.

Има още интересни нещица като аспектите на Слънцето, което все пак е в 9 дом и може да се ползва за съсигнификатор относно едно пътуване в чужбина, предстоят му вълнуващи преживявания, не мога да ги навържа, но Нептун и Уран са като последни, които ще си кажат думата.
Дали наистина не ти предстои пътуване изненадващо и просто да се вижда в тази карта?  

Това ми подсказва и още нещо - секстила, който ще стане между Луната и Марс. Марс е в 11 дом, а диспозитора му - Слънце в 9 дом. С някаква организация, общество може би има връзка и нещо очаквай в тази област.

*

Kali

• **
  • 1411
« Отговор #2985 -: Май 15, 2010, 03:59:58 pm »
Въпросът ти на пръв поглед изглежда несериозен, но с тази Луна в 9-ти явно сериозно го мислиш.
Слънцето на К9 е в секстил с Асц, освен това Венера като упр. на Телец, където е к9, е в съвпад с МС, това са достатъчно силни положения и мисля, че едно такова пътува би се отразило добре на бъдещото ти професионално развитие.
НО Сатурн, в точен съвпад с Асц и в апликиращ квадрат с Венера и Луна ще те задържи тук. Имаш някакви отговорности и задължения към любими хора, които не можеш да подминеш. Или би могъл да заминеш и след това да решиш да се върнеш.

И да ни свериш часовниците, когато решиш какво да правиш.

Една малка поправка: Мислех, че Козирог управлява 5-ти дом, така набързо като си завъртях домовете и нямаше как да проверя, понеже не се показва прикачената карта, когато пишеш коментар, а то не било точно така.
Целият Козирог всъщност е включен в 4-ти дом, там е и СЛВ, бъдещето ти май е там, където са корените ти, има нещо много силно, което те връща и задържа.
« Последна редакция: Май 15, 2010, 04:19:55 pm от Kali »
Ние можем да бъдем промяната, която искаме да видим в света.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2986 -: Май 15, 2010, 04:20:59 pm »
Чела съм ,/не помня точно къде ,за съжаление,някъде във друг форум /,че когато са във рецепция може да им се сменят местата  по знак ,но си запазват градуса т.е Меркурий става 3 гр Близнаци ,а Венера 23 гр.Телец

Има такава техника в индийската астрология, за в западната не съм чувала.
В западната астрология някои броят рецепцията за своеобразен "съвпад", а в джйотиш рецепцията се счита за изключително силна планетна взаимовръзка, но много зависи кои планети и домове участват.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #2987 -: Май 15, 2010, 04:50:16 pm »
Лили , това означава ли ,че моя мерк ще отиде на 28 в близнаци , а юпитер на 6 в стрелец....? :-\

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #2988 -: Май 15, 2010, 04:51:51 pm »
Мииии, като че ли не е радекална  ;) АСто на 27ми градус, а и този Сатурн на АСто....нещо питащия ни иб'аааа ;D
 Мерк в 8ми -инетерсно положение за питащия  :rolleyes:

Не ви занасям  :P Вярно е обаче,че това е нещо,което обмислям не от сега (явно за това Сатурна е ретро  :unsure:) и че в момента по-скоро задавам по принцип въпроса добре ли е да отида там,а не ще отида ли.Макар че мисля ще отида при първа възможност ако ще и да е 1во на екскурзия.

Я ми кажи кое му е интересното на Меркурий в 8ми ?  :P :rolleyes:

Дали наистина не ти предстои пътуване изненадващо и просто да се вижда в тази карта?  

Да ви кажа честно този хорар ме разби!  :o
1во защото кръстта на хороскопа съвпада с наталният ми кръст (като знаци).2ро аз в хорара съм представен от Сатурн на АСЦ в Дева-а аз съм Козирог с такъв АСЦ.И 3тото което най ме разби е :кардиналните оси на хорара съвпадат точно със същите в кармичната карта на предната инкарнация по онази нова система която разглеждахме днес-АСЦ на хорара сече там К4,а МЦ на хорара-АСЦ на кармичната карта!Аз си знам,че Корея е страна в която имам инкарнация,но това го потвърждава! И може би казва,че ще се върна там-АСЦ на хорара сече 4ти дом в кармичната  :rolleyes: Това са все пак корените ми  ;D

За това този хорар изглежда много по-важен отколкото на 1поглед,макар че всички сте изредили бая сериозни фактори за чужбината,които се натъкват в него.Отделно в него виждам направо някакъв филм- Юпитер/Уран на ДСЦ управителите на 4/5 дом-ще замина с някой там т.е. може би ще замина,но не сам  :rolleyes: Или някой ще ми повлияе много силно за да замина (но може и да е разубеждаване за обратното  :unsure: ).Или ще замина покрай някаква внезапна връзка или такава ще ме спре (квадрата към Венера отделно)  :unsure:

Юпитер/Уран на ДСЦ показва,че ще имам късмета да ми гледат хорара добри астролози и няма да са малко,така че чакам още включвания по хорара!   ;D

Управител на 11ти дом-Слънце е в 9ти,а Луна тригон Марс в 11ти-може да замина и с някой приятел или в следствие на някаква помощ  :unsure:

Мисля,че ако замина ще е доста внезапно и на късмет  ;) Макар че питах просто дали е добре,мисля че хорара си разказва цяла история.

Слънцето на К9 е в секстил с Асц, освен това Венера като упр. на Телец, където е к9, е в съвпад с МС, това са достатъчно силни положения и мисля, че едно такова пътува би се отразило добре на бъдещото ти професионално развитие.

Целият Козирог всъщност е включен в 4-ти дом, там е и СЛВ, бъдещето ти май е там, където са корените ти, има нещо много силно, което те връща и задържа.

Възможно е и да е така-това да отключи някаква нова или по-засилена професионална реализация,макар че не поради това точно бих отишъл,а заради самият начин на живот там,но то и това включва де  ;)

А това за интерсептирания Козирог и СЛВ в 4ти аз го тълкувам така-отивам там заради това да следвам съдбата си и новите задачи (СЛВ),което изисква от мен смяна на дом(4ти) и професионална реализация (Козирог).

НО Сатурн, в точен съвпад с Асц и в апликиращ квадрат с Венера и Луна ще те задържи тук. Имаш някакви отговорности и задължения към любими хора, които не можеш да подминеш. Или би могъл да заминеш и след това да решиш да се върнеш.

В момента е така горе-долу,но и аз не съм хукнал все още.А и тия неща очаквам скоро да приключат.А за другото ще видим,то още не съм тръгнал.Просто питам дали за мен това е удачен избор и си мисля,че независимо от някои аспекти в хорара,картата е доста силна и казва-ДА.

А как ще тълкувате  сходящият тригон на Луната към Локус Фортуна (16 във Везни)?

И дали ЛФ в 1ви дом не казва,че ще се чувствам добре?

Този хорар е за учебник,заради това че се връзва с натала ми и кармичната ми карта,а и ако замина след време ще видя как е проработил и в това отношение  ;)

Благодаря на всички включили се и ще се радвам на още коментари  :blink:

А този Мерк в 8ми дом-какво значи?Че ще тегля кредит или че ще получа от някъде пари за да замина?  :-\

*

sunrain

• 6710
« Отговор #2989 -: Май 15, 2010, 04:59:10 pm »
Винаги, когато е вложена енергия във въпроса и идва от същността на питащия /свързан е силно с него/ се получава това, което си забелязал в картата. Затова ми харесва хорарната, защото тя не е така повърхностна, както изглежда на повечето, занимаващи се с астрология.
 И този момент на сравнение с натала, когато се сетя го правя и продължавам да възкликвам от "случайните" съвпадения. Мои си емоции разни, дето ме вълнуват.  ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2990 -: Май 15, 2010, 07:08:20 pm »
Лили , това означава ли ,че моя мерк ще отиде на 28 в близнаци , а юпитер на 6 в стрелец....? :-\

Не знам как стои въпросът с градусите, но в Индийската астрология при взаимна рецепция планетите символично си разменят местата. Предполагам, че по-нататък и западните астролози заимстват тази концепция от Джйотиш.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #2991 -: Май 15, 2010, 07:18:09 pm »
Мерк в 8ми -инетерсно положение за питащия  :rolleyes:
Я ми кажи кое му е интересното на Меркурий в 8ми ?  :P :rolleyes:

А ми сякаш духом вече си там  :rolleyes:
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Синухе

• 4978
« Отговор #2992 -: Май 15, 2010, 07:45:04 pm »
Това заради 8 дом и астрала ли ?  Абе и аз не знам къде съм  :lol:

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #2993 -: Май 15, 2010, 08:26:53 pm »
...Синухе, а ти знаеш ли корейски ...?   :rolleyes:....

*

Марая

• 28287
« Отговор #2994 -: Май 15, 2010, 08:31:32 pm »
...Синухе, а ти знаеш ли корейски ...?   :rolleyes:....

вярвай ми ,няма да му е трудно да го научи... ;D ;D :P ,за два месеца е готов....

*

Синухе

• 4978
« Отговор #2995 -: Май 15, 2010, 08:35:54 pm »
От 2 години гледам предимно и само корейски филми,песни и т.н.-само от това схващам някои работи,но определено ще взема да почна да го уча на сухо първо малко с граматики и речници  :( ;D

Но както се вика-език се учи най-лесно на място,а моята Луна е бързашка ,само да имам шанса  :P

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #2996 -: Май 15, 2010, 08:39:45 pm »
...те с ейроглифи пишат там нали....  :lol:

*

Kali

• **
  • 1411
« Отговор #2997 -: Май 15, 2010, 08:42:22 pm »
Само не разбрахме как ще си отработиш Меркурия в 8-ми, ма мистика ли ще го избиеш, пирамиди с чужди пари ли ще строиш?
Ние можем да бъдем промяната, която искаме да видим в света.

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #2998 -: Май 15, 2010, 09:04:04 pm »
....хорар, за който съм много сигурна, че отговорът е да....но все пак...
....имала ли съм любовни взаимоотношения с ....в минал живот?..
..все пак може и да греша.... :-[

не ми се ще съм досадна с въпросите си.... :-[...но не мога да се сдържа... :-[ :-[ :-[ :lol:

*

Синухе

• 4978
« Отговор #2999 -: Май 15, 2010, 09:06:45 pm »
Само не разбрахме как ще си отработиш Меркурия в 8-ми, ма мистика ли ще го избиеш, пирамиди с чужди пари ли ще строиш?

;D Ох,котьоооо,че и в Телец в тригон с Плутон  :97:

Бе от къде да знам, но ако стане нещо ще ви светна,освен ако не е за светване  :P