Здравей Гост

хорарен въпрос

• 8786 Отговора
  • 1167326 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re:хорарен въпрос
« Отговор #3140 -: Май 23, 2010, 05:04:48 pm »
И не става въпрос за първи секс!  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #3141 -: Май 23, 2010, 05:05:58 pm »
Има и други начини, повярвай.
На мен ми се е случвало да скъсаме по телефона.
Или пък след като сте правили секс, преди да тръгнеш ти казва, че иска да говори с теб.  ;D

Първият начин е приемлив, но вторият..... :-X оффф. Така моя приятелка и бившият й трябваше да прекарат една седмица в Париж, за да й каже после по телефона, че късат.На въпроса - защо е постъпил така, отговор - секса с теб е страхотен! /щото новата не му пуска така, но мотива да бъде с нея е друг/  :33:
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #3142 -: Май 23, 2010, 05:06:53 pm »
Мъже. Не продължавайте с историите, че ще си върна закуската.  :-X
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Divna

« Отговор #3143 -: Май 23, 2010, 05:08:14 pm »
А само след няколко дни имаме годишнина  :'(. Точно сега ли намери да иска да говори с мен. Ама той вече ми го каза по телефона, че иска да си намери сродната душа. И защо искаше да подновиме отношенията? Познаваме се от 3 години и как до сега не разбра, че не съм аз сродната му душа. И ми каза по телефона, че ще дойде да говорим, защото не искал да ме нарани. Че като ми го каже в очите няма ли да ме нарани. Е гаси шамара къде ме очаква след няколко часа  :'(. Толкова ме боли, че не е истина.

*

Uran

• 6041
« Отговор #3144 -: Май 23, 2010, 05:10:22 pm »
 Защо очкваш да ти каже нещо лошо?! Може и да е хубаво. :blink:

« Отговор #3145 -: Май 23, 2010, 05:10:43 pm »
Преди няколко дни ти подари букет с бележка "Обичам те"  :'( 

*

Lillie

• 30532
« Отговор #3146 -: Май 23, 2010, 05:11:46 pm »
Така моя приятелка и бившият й трябваше да прекарат една седмица в Париж, за да й каже после по телефона, че късат.

Туй направо е гавра, мен ако ме питаш. Но мъже разни...
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #3147 -: Май 23, 2010, 05:12:31 pm »
Мъже. Не продължавайте с историите, че ще си върна закуската.  :-X
Просто споделяме ние неомъжените с какви типажи сме се сблъсквали и колко неочаквани начини за край на връзки сме виждали както каза по-рано Небесна радвай се че си намерила човека и отиди да го целунеш защото повярвай ми много е трудно да срещнеш точния човек а и при нас над 30 години критериите са малко по завишени а компромисите все по-трудни!
Докато дишаш...надявай се!

*

Divna

« Отговор #3148 -: Май 23, 2010, 05:16:45 pm »
Благодаря ви момичета!

*

sunrain

• 6710
« Отговор #3149 -: Май 23, 2010, 05:17:07 pm »
Меригадже, НЕ съм Небесна. Вече не само, че съм невидима, но и се превръщам в други.  ;D

Иначе, защо мислиш, че незнам за какво говориш...просто ме потрисат такива случаи, едва съм се оттървала от негативното си отношение към противоположния пол, разстройвам се така да се каже като слушам...и ми се иска силата да имам да го променя.
 Да ти дам натала ми да видиш за какво говоря?  :blink:

Ай, сега видях, че съм си аз, явно проблем с очите ми се е появил. Сори.  :P

*

sunrain

• 6710
« Отговор #3150 -: Май 23, 2010, 05:23:54 pm »
Дивна, приятелят ти ми се струва по-объркан и от теб, сякаш притиснат от някакви обстоятелства. Също така комуникацията ви върви ли като цяло, изглежда нарушена, всеки е затворил в себе си някакви страхове и това също е повод за конфликти...

Искрено се надявам нещата да се наредят, както ги желаете двамата. Кураж.

*

Mari

• *
  • 494
« Отговор #3151 -: Май 23, 2010, 05:27:31 pm »
Дивна, ако бях мъж, никога нямаше да си позволя да изпусна жена като теб. Щом не може да те оцени, значи изобщо не те заслужава.   

« Отговор #3152 -: Май 23, 2010, 05:27:47 pm »
Меригадже, НЕ съм Небесна. Вече не само, че съм невидима, но и се превръщам в други.  ;D

Иначе, защо мислиш, че незнам за какво говориш...просто ме потрисат такива случаи, едва съм се оттървала от негативното си отношение към противоположния пол, разстройвам се така да се каже като слушам...и ми се иска силата да имам да го променя.
 Да ти дам натала ми да видиш за какво говоря?  :blink:

Ай, сега видях, че съм си аз, явно проблем с очите ми се е появил. Сори.  :P

хаха не че си Небесна просто по рано Небесна в една от темите похвали мъжа ти  ;D

Колкото до натала да сещам се какво имаш в предвид нали преди време го тълкувахме!А за неприятните взаимоотношения всички сме на твоето мнение!
Докато дишаш...надявай се!

*

sunrain

• 6710
« Отговор #3153 -: Май 23, 2010, 05:30:42 pm »
Дивна, ако бях мъж, никога нямаше да си позволя да изпусна жена като теб. Щом не може да те оцени, значи изобщо не те заслужава.   

Така е.

*

Divna

« Отговор #3154 -: Май 23, 2010, 05:35:58 pm »

Благодаря! Много си мила!
 :'( :'( :'(

*

Divna

« Отговор #3155 -: Май 23, 2010, 05:38:13 pm »

Така е.
Благодаря и на теб Съни!
Чувствам се ужасно  :'(

*

Divna

« Отговор #3156 -: Май 23, 2010, 05:44:16 pm »
Това е сношния ми хорар. Зададох същия въпрос и се опитах сама да си отговоря. Сякаш съм предчувствала какво ще се случи днес  :'(
Тук Дияна ме напътства как да тълкувам хорара.

*

abroad

« Отговор #3157 -: Май 23, 2010, 05:47:30 pm »
Divna,

Разбирам те. Но не влизай излишно в драма, сътворена и подхранвана от твоето подсъзнание и страхове...
Освен това, когато често се задава един и същи хорарен въпрос в кратък отрязък време, той често не дава резултатен отговор, а само отражение на самата теб

*

Divna

« Отговор #3158 -: Май 23, 2010, 05:51:18 pm »
Дивна, приятелят ти ми се струва по-объркан и от теб, сякаш притиснат от някакви обстоятелства. Също така комуникацията ви върви ли като цяло, изглежда нарушена, всеки е затворил в себе си някакви страхове и това също е повод за конфликти...

Искрено се надявам нещата да се наредят, както ги желаете двамата. Кураж.

Благодаря ти Съни!
Има една мисъл, която гласи:Когато обичаш някого, а той желае да си тръгне -остави го да го направи, ако те обича той ще се върне отново при теб, ако ли не значи никога не те е обичал."
Нищо не можем да направим, когато любимото същество реши да си тръгне. Не можем да го задържим, не можем и да му се сърдим, защото никой не е виновен за чувствата си. Не можем да накараме никой да ни обича, както и никой не може да ни забрани да обичаме.

« Отговор #3159 -: Май 23, 2010, 05:53:54 pm »
виж на мен какви карти се паднаха:

Въпрос - какво има да казва приятелят на Дивна? Защо иска да поговорят?

ясно е защо първата карта е Влюбените. Втората - упражняване на сила, налагжате на власт, владеене. Третата - установеност, материален просперитет.

Аз тълкувам комбинацията така - някой /в нашия случай приятелят ти, защото аз питам какво има да ти казва/, ще се опита да наложи своите правила, защото иска сигурност.