Здравей Гост

хорарен въпрос

• 8786 Отговора
  • 1166626 Прегледи
*

Divna

Re:хорарен въпрос
« Отговор #3180 -: Май 23, 2010, 07:05:18 pm »
Пиле,Ша,до'да и Ша та ошамаря...Можеш и по позитивен начин да използваш този 12 дом. Ама,виж,аз като гледам картата ти,наталната, нямаш много напрежение и всяко появило се такова, направо те разтриса... Аз не съм разглеждала солара ти още,ама 12 не означава винаги раздяла.
Я,ми се засмей с оня, звънкия, мелодичен глас-))))

Още не мога да повярвам, че те срешнах и то толкова случайно и то точно днес.
Съжалявам, само, че точно в този момент не мога да ти покажа и припомня добрата си страна.
Благодаря, че ме намери Кабала! Господ си знае явно работата! След толкова години да се срешнем тук и то днес.
Благодаря ти! Няма случайни неща на тоя свят. Вече съвсем се уверих в това.

*

Divna

« Отговор #3181 -: Май 23, 2010, 07:11:47 pm »
Благодаря на всички ви момичета! В сърцето сте ми!

« Отговор #3182 -: Май 23, 2010, 07:12:33 pm »
Да бе, само викам, ако не си ги видяла.  ;) Между другото интересна програма. Рахари коя е?

програмката е Антарес - http://astrology.org.ua/antares.htm - това там е демо, аз от руски торенти си я дръпнах.

А за хорара - вече имам резултат. Ако иска някой да се упражни - няма да го казвам.

Според мен пиесата не е одобрена

Можеш ли да го "разпишеш" "не"-то?

« Отговор #3183 -: Май 23, 2010, 07:17:26 pm »
Пиесата по пети дом ли я тъсите?
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #3184 -: Май 23, 2010, 07:19:45 pm »
Е,трябва да изкажа искрени и дълбоки благодарности на Хелото,че благодарение на нея се зазяпах в тези теми пак-))) Бе,аз,достатъчно те познавам,няма за какво да се извиняваш :58:
Ако човек не знае към какво пристанище да държи курс,за него нито един вятър няма да бъде попътен! , Сенека

*

Divna

« Отговор #3185 -: Май 23, 2010, 07:21:14 pm »
Е,трябва да изкажа искрени и дълбоки благодарности на Хелото,че благодарение на нея се зазяпах в тези теми пак-))) Бе,аз,достатъчно те познавам,няма за какво да се извиняваш :58:

:kissd:

« Отговор #3186 -: Май 23, 2010, 07:25:50 pm »
Пиесата по пети дом ли я тъсите?

И на мен ми е интересно това - дали като литература (3-ти?) и творчество (5-ти) + Меркурий (писменност, литература) и Венера? (творчество) + МЦ (успех) 

Нека се включат още ако им е интересно.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #3187 -: Май 23, 2010, 07:26:57 pm »
Това е творчески конкурс, нали? Значи е по 5 дом.  :blink:
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #3188 -: Май 23, 2010, 07:27:09 pm »
Аз не знам точно за какво иде реч, но определено щях да търся пиеса по 3, а като помощен дом и пети.
Ако човек не знае към какво пристанище да държи курс,за него нито един вятър няма да бъде попътен! , Сенека

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #3189 -: Май 23, 2010, 07:28:44 pm »
Това е творчески конкурс, нали? Значи е по 5 дом.  :blink:
А, сега виждам,че е конкурс...Тогава, аз гледам трети и го приемам като изпит,това

*

sunrain

• 6710
Re:ПИЕСА
« Отговор #3190 -: Май 23, 2010, 07:30:32 pm »
пуснах част от лит. произведение (евентуално - пиеса) в един конкурс. Ще я одобрят ли?
днес, 19:51, Варна

ето картата:

Ето я картата.

« Отговор #3191 -: Май 23, 2010, 07:31:37 pm »
За хорара на РаХари

Ти - Марс/Плутон
Този, който ще я одобрява Меркурий /по МС/, може и да е по 7ми Венера.
Пиесата 5ти - Марс
Ако е по 3ти - писмено произведение - управител Сатурн ретро

Марс не прави положителни аспекти, Плутон също. Важен момент е, че Мерка и Плутон /двата сигнификатора на АС/МС/ са в разходящ аспект тригон в минути - може вече да е одобрена

В същото време, У 10ти Меркурий е в твоя 6ти - работа.

Ако приемем пиесата по 3ти дом - Сатурн е в 10-ти /дома на отсъждащия/ Възможно е да я върне за доработване.

Много е вероятно отговор да е ДА. Това успях да навържа  :rolleyes:
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #3192 -: Май 23, 2010, 07:32:02 pm »
Е,не,убийме,ама не мога на тази програма.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #3193 -: Май 23, 2010, 07:34:41 pm »
Брей, Рахари, как си ми улучил само градуса на Асц. Пиесата да не е с мое участие, ама аз да незнам.  ;D

*

Nebesna

« Отговор #3194 -: Май 23, 2010, 07:45:39 pm »
Господи, как е възможно да съм толкова кьорава и нищо да не виждам.
Аз (1дом Лъв) и той(7дом Водолей) - Слънце и Уран в секстил - не би трябвало да сме в лоши взаимоотношения. И в действителност не сме се карали. Той птосто ей така ми го съобщи.
Раздялата по 10 дом. Марс (краят)прави каре със Слънце(аз). А няма аспект с неговата планета Уран.

Дивна, мила, Слънце и Уран не са в секстил, защото Уран е в Риби. Секстилът ще стане факт едва след като Уран премине в Овен.

Гледам планетите до Сатурн за да опростя максимално нещата. Ти се управляваш от Слънце в Близнаци, а той от Сатурн в Дева. Вашите сигнификатори са в квадратиращи знаци, т.е. аспектът е отрицателен, а отрицателните аспекти означават "НЕ".

Господи Небесна ако знаеш колко се молих и ти да дойдеш! Благодаря ти мила!
Момичета нямате идея каква психическа опора ми давате в момента.
Много ви благодаря? Добре че ви има.

Чета те и ме боли ужасно от Скорпионската ти Луна. С моя последен приятел имаме квадратура на Луните - аз във Водолей, той в Скорпион. това е много трудна връзка, разбирам те, защото знам че и при вас квадратурата е факт. Привличането е много силно, а емоциите са противоречиви. Аз мисля, че той те обича. Но виж, казват за тази квадратура, че всеки трябва да има самостоятелно лично пространство, защото навиците ви не се синхронизират по време. Например, когато на теб ти се празнува, на него му се почива и т.н. Луната определя биологичният часовник и адаптивността на човека. Трудно ще ви е да се нагодите един към друг в емоционално отношение, обаче това не означава, че не те обича. Боже господи, Дивна, той ти го е казал. Знаеш ли колко малко мъже изричат тези думи. Не само, че го е казал, но и го е написал.

С тази квадратура на Луните е добре и от време на време да оставате отделно или да живеете заедно, но да спите в отделни стаи....просто вие ще си решите как да отработите тази квадратура.

Моя приятелка живее с ученическата си любов и имат квадратура на Луните. Скоро ще се женят. Тя е с Луна във Везни, той с Луна в Козирог. Тя е общителна, обича театъра и контактите, а той е домошар и предпочита да си стои в къщи. Тя пък се дразни от тези му качества.

Дъщеря ми живее с момче, с което имат квадратури на Луните (той Дева, тя Стрелец), обаче нейното Слънце в Дева е в знака на неговата Луна, а неговото Слънце в Лъв в тригон с нейната Луна. Засега добре върви съвместното съжителство. Представете си той готви у дома...хихи.

Знаеш ли, моят приятел с Луна в Скорпион много ме плашеше със силните си и драматични емоции. Усещах много силно душевните му драми и не знаех какво да направя и как да помогна, защото той не позволяваше да му се помогне. Вие изригвате изведнъж...стряскате другите и веднага се отдръпвате или затвярате в себе си като не позволявате на другия да ви утеши. Всъщност другият се е стъписал и си е глътнал езика....На другият ден на него му е минало, а аз все още стоя озадачена и на тръни за следващия изблик.

Това много импонира на моята Луна във Водолей: "Пусни птичката от клетката и тя сама ще се върне при теб". Твоят приятел е с Луна в Лъвът, а Лъвът обича да бъде ухажван, да го ласкаеш...Сигурно не ти е лесно с Царят на животните.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #3195 -: Май 23, 2010, 07:47:41 pm »
Цитат
Това много импонира на моята Луна във Водолей: "Пусни птичката от клетката и тя сама ще се върне при теб".

Странно, но с моята осмодомна рачешка Луна в квадрат с Плутон съм възприела същия подход.  :-\

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #3196 -: Май 23, 2010, 07:48:15 pm »
Малеее,Дивна,ама,наистина ли има Луна в Лъв...тц,тц,тц...То,требе му казваш колко е велик, колко е силен и незаменим непрекъснато-))))

*

missKapriz

« Отговор #3197 -: Май 23, 2010, 08:01:23 pm »
Марс/Ра Хари и У5-конкурсите/ и Меркурий У10 са в предстоящ квадрат-първо НЕ

Венера/У7 и У11/ ще направи опозиция с Плутон-това може да означава,че ще се окаже подведен от партньор или приятел/под партньор имам предвид някой,свързан с пиесата-примерно да е занесъл той до комисията или пък да е  пуснал "фитила" на Ра Хари :blink:,но неволно да е дал грешно инфо-приемрно,разсъждавам си/-второ НЕ
И най-силния ми коз ;)-Луната на К10 ще направи опозиция с Нептун-У4 в писателския 3 дом.
Общо взето това са ми доводите за да отговоря с НЕ

*

Nebesna

« Отговор #3198 -: Май 23, 2010, 08:13:47 pm »
И аз мисля, че отговорът е "не"
Ти се управляваш от Марс, който управлява и пиесата (5 дом).
за журито винаги гледам 9-ти дом и неговия управител.
Намираме Рак и интерсептиран Лъв тук.
Всички аспекти между сигнификаторите са разходящи, което
е показател за това, че решението е било взето още преди да
зададеш въпроса. Луната прави разходящ съвпад с Марс
и веднага след това само негативни аспекти преди да напусне знака.
Слънцето- съуправител на журито е в знака на твоя конкурент и прави
разходящ квадрат с Марс (У1 и У5). Ти ще кажеш дали съм на прав път.
 :blink:

*

Divna

« Отговор #3199 -: Май 23, 2010, 08:30:26 pm »
Благодаря ти Небесна!
Да трудно е, винаги е било трудно с тази квадратура на луните ни. Аз съм обсебваща и драматична, а той си остава търсещ винаги поущряване и внимание. Със Слънце и Луна в Лъв в 7 дом-трябва ли да ви обяснявам.
Чакам го, не знам все още не ми се е обадил, че тръгва. Чакам го, за да доосакати инвалидната ми вече Луна  :'(. Не е ли това жив мазохизъм? Знам какво ще се случи и въпреки това не знам какво да направя.
Пожелайте ми да бъда силна. От това имам нужда, за да успея да преживея още веднъж цялата тази болка.