Здравей Гост

хорарен въпрос

• 8786 Отговора
  • 1163010 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re:хорарен въпрос
« Отговор #3480 -: Юни 01, 2010, 04:23:24 pm »
В аптеките продават тест за установяване на ранна бременност, между другото.  :P
Но не зная след коя седмица може да се види.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #3481 -: Юни 01, 2010, 06:18:29 pm »
...и аз да попитам нещо...до колко градуса най-много гледаме за ранния АЦ и когато Луната е в примерно 29-я градус на знак, но има аспект с 2 планети даже точен аспект...без курс ли е?...нали трябва да има аспект преди да напусне знакът, в който е за да не е без курс....как е точно?
ще постна и картата...опитах сама да разбера, но тези неща ме объркват.....въпросът ми е на картата... :-[

До три градуса, тоест 2,59'59''. По въпроса за Луната - не, не е без курс, но и предстои да отиде в друг знак, тоест да се променят съществено обстоятелствата, които оказват влияние върху развитието на въпроса. Тоест, предполага се, че астрологът няма да може да предвиди точно отговора.

Diyana, благодаря ......ами явно си показва объркването ми....аз си мисля, че ще е "не"..не от хорара, а по принцип...но започнах да се притеснявам....малко...всъшност май съм объркана...дали се притеснявам.... :lol:

А защо се притесняваш? Ако е "да" няма да го родиш ли? Венера управлява 5 дом и е в 1 - в разходящ секстил с Меркурий - управител на интерсептирания Близнаци в 11 дом. Меркурий е диспозитор на Слънцето в 12 дом.  ;) Луната в Козирог е в заточение по знак и в падение по дом, управлява асцендента и е диспозитор на Венера в 1 дом, управител на 5 - бебето. Прави секстил с Юпитер, а той, както Луната и Венера са сигнификатори на майчинството.  Мисля, че си бременна и Луната в 8 дом, зле поставена и в критичен градус може донесе аборт по желание. Плутон в Козирог, диспозиторът му в 4 дом Сатурн и аспектите му няма да ги коментирам тук, както и планетите в 11 и 12 дамове.  
« Последна редакция: Юни 01, 2010, 06:29:17 pm от Скарлет »

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #3482 -: Юни 01, 2010, 06:28:21 pm »
По въпроса дали си бременна не би ли трябвало да се гледат разходящите аспекти на Луната?
Луна без курс може да има значение, ако въпросът се отнася за в бъдеще, т.е. дали ще забременееш скоро.
От друга страна, Луна на празен ход може да казва, че нищо не се случва в момента.
Но ако въпросът в случая е дали вече си заченала, тогава са важни аспектите зад гърба й, наред с аспектите между основните сигнификатори, имащи отношение към въпроса.  :blink:

Абсолютно си права, въпреки че винаги скромничиш. Луната тук е без курс, но е в разходящ тригон с управителя на 8 дом - Сатурн, чийто диспозитор е отново Меркурий. А знаем, че 8 дом се свързва с живота, смъртта и операциите. Луната управлява и 2 дом, което показва,че ще плати, за да бъде извършено каквото трябва.

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #3483 -: Юни 01, 2010, 06:38:59 pm »
Мина достатъчно време, отговора ми е вече известен и спокойно мога да задам въпроса, който не смеех. За който му се упражнява/занимава...
Въпроса: Ще се оцелее ли кучето ми? Ще оздравее ли след операцията?
Първата карта е по Кох, втората по Плацидус.

П.П: Този път се надявам да няма проблем с картите  :-[

Каква операция са му правили? Нещо свързано с пикочополовата система или тумор? Венера управлява 6 дом и ще направи секстил със Сатурн - управител на неговия 8 дом. Но другите сходящи аспекти не ми харесват.  Не може да не се вземат под внимание и сходящите аспекти на Слънцето в 6 дом - дом на домашните любимци. Ще се закрепи за известно време.

*

Kali

• **
  • 1411
« Отговор #3484 -: Юни 01, 2010, 07:07:02 pm »
Тест за бременност може да покаже валиден резултат 7-10 дни след датата, на която се очаква менструация.
Ние можем да бъдем промяната, която искаме да видим в света.

*

Nebesna

« Отговор #3485 -: Юни 01, 2010, 07:49:32 pm »

Ето ти в допълнение уроците, които трябва да усвоиш, според Жан Спилър, със СЛВ в Скорпион- тъкмо я чета тия дни, та ми падна на къс пас  ;D.
• Избиране на конструктивна промяна
• Освобождаване от всичко, което води до застой и липса на енергия
• Освобождаване от ненужните вещи
• Наслаждаване на нещата, без да е необходимо да ги притежавате
Приемане на подкрепа от другите (идеи, пари, възможности)
Наслада от високорисковите ситуации, които ви карат да се чувствате живи
• Осъзнаване на чуждата психология (желанията, исканията, нуждите и мотивите на другите)
Отвореност към партньорство, подкрепа и обединяване на сили с другите

Това вече трябва да съм го усвоила - при мен възлите са обратно.

*

missKapriz

« Отговор #3486 -: Юни 01, 2010, 10:16:02 pm »
Ще се разделим ли с В.след разговора си тази вечер

*

Nebesna

« Отговор #3487 -: Юни 01, 2010, 10:18:56 pm »

кой пита? Ти ли си питащата?

*

missKapriz

« Отговор #3488 -: Юни 01, 2010, 10:21:36 pm »
Не,но въпроса е зададен на мен лично днес и вече има резултат-разговора е приключил.За упражнение

« Отговор #3489 -: Юни 01, 2010, 10:37:05 pm »
Марс/Плутон и Венера не са в аспект, което би могло да означава, че двамата така или иначе са приключили вече. Луната прави аспект само към Слънцето, което е класически сигнификатор на 5ти дом. 

Разговорът - по трети дом, Сатурн - апликиращ аспект на Венера /патньора/, което означава, че той е по-склонен да се раздели. Както и Мерка е в неговия дом - той ли е инициаторът на разговора?

Луната прави апликиращ аспект към Слънцето,което е У4ти от 7ми - партньорът като че ли вече е приключил. :unsure:

Освен това на Луната й предстои съвпад с Нептун У5ти в края на знака.

Хм.  :rolleyes: Залагам на отговор - ДА.

Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

missKapriz

« Отговор #3490 -: Юни 01, 2010, 10:43:10 pm »
Въпроса ми го зададе момичето и останах с впечатление,че иска да се разделят

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #3491 -: Юни 01, 2010, 11:03:30 pm »
...и аз да попитам нещо...до колко градуса най-много гледаме за ранния АЦ и когато Луната е в примерно 29-я градус на знак, но има аспект с 2 планети даже точен аспект...без курс ли е?...нали трябва да има аспект преди да напусне знакът, в който е за да не е без курс....как е точно?
ще постна и картата...опитах сама да разбера, но тези неща ме объркват.....въпросът ми е на картата... :-[

До три градуса, тоест 2,59'59''. По въпроса за Луната - не, не е без курс, но и предстои да отиде в друг знак, тоест да се променят съществено обстоятелствата, които оказват влияние върху развитието на въпроса. Тоест, предполага се, че астрологът няма да може да предвиди точно отговора.

Diyana, благодаря ......ами явно си показва объркването ми....аз си мисля, че ще е "не"..не от хорара, а по принцип...но започнах да се притеснявам....малко...всъшност май съм объркана...дали се притеснявам.... :lol:

А защо се притесняваш? Ако е "да" няма да го родиш ли? Венера управлява 5 дом и е в 1 - в разходящ секстил с Меркурий - управител на интерсептирания Близнаци в 11 дом. Меркурий е диспозитор на Слънцето в 12 дом.  ;) Луната в Козирог е в заточение по знак и в падение по дом, управлява асцендента и е диспозитор на Венера в 1 дом, управител на 5 - бебето. Прави секстил с Юпитер, а той, както Луната и Венера са сигнификатори на майчинството.  Мисля, че си бременна и Луната в 8 дом, зле поставена и в критичен градус може донесе аборт по желание. Плутон в Козирог, диспозиторът му в 4 дом Сатурн и аспектите му няма да ги коментирам тук, както и планетите в 11 и 12 дамове.  

Скарлет благодаря за отговорът ти......ако е "да" не бих направила аборт...освен ако не е по някакви здравословни причини или съобръжения.....надявам се, че не искаш да коментираш другите неща не поради някакви лоши индикации..... :(

*

jinom

• **
  • 1753
« Отговор #3492 -: Юни 01, 2010, 11:12:32 pm »
Къде е Веселин-момчето с аутизма
Според мен до 17-20 юни ще го намерят жив,но доста зле физически

Цитат
Тяло на дете е открито в Искърското дефиле, близо до Реброво. Вероятно това е изчезнало преди месец момче.

Възможно е намереният детски труп да е на обявения за издирване седемгодишен Веселин от софийското село Кътина, който страда от аутизъм.
Това съобщиха за БТА полицейски източници.

Тялото е закарано в съдебна медицина. От първоначалния оглед експертите са установили, че тялото е обезобразено и затова е трудно да се установи самоличността му.

Засега няма официално потвърждение на информацията, че тялото е на Веселин. Предстои разпознаване.

Момченцето е в неизвестност от 27 април, то е изчезнало от дома си.
За него са подадени множество сигнали, според които той е бил забелязван на пазар "Илиянци" с две жени, че си е играл с момиче в село Джурово, че е бил в сладкарница на ул. "Цар Борис" и "Пиротска" в София и др.
http://dnes.dir.bg/news.php?id=6494920&fp=1

« Отговор #3493 -: Юни 01, 2010, 11:19:31 pm »
ох, което и да е това детенце, мир на праха му  :'(
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Diyana

• 2705
« Отговор #3494 -: Юни 02, 2010, 08:25:35 am »

Ето ти в допълнение уроците, които трябва да усвоиш, според Жан Спилър, със СЛВ в Скорпион

Това вече трябва да съм го усвоила - при мен възлите са обратно.

Имаш предвид, СЛВ в Телец?  ;D Заповядай   :tauruss:

Качества, които трябва да развивате

• Лоялност
• Осъзнаване на границите
• Осъществяване на проекти стъпка по стъпка
• Чувство за собствена стойност
• Осъзнаване на личните ценности
• Търпение
• Честност в изразяването на собствените и чуждите нужди
• Използване на петте физически сетива за по-пълна наслада от живота
• Благодарност
• Осъзнаване на факта, че майката Земя се грижи за вас
• Всеопрощение
• Упоритост

♦ ♦ ♦ ♦ ♦
Качества, от които трябва да се освободите

• Привличане от критични ситуации
• Прекалена загриженост за делата на другите хора
• Нетърпение
• Неподходящи емоции
• Склонност за осъждане на хората
• Прекалена заетост с психологическата мотивация на другите
• Съпротива при обединяване на личните желания с тези на другите
• Силни емоции
• Разрушаване на цялото, за да се премахне една негова част
• Склонност към принудително завладяване

Ахилесова пета/Капанът, който да избягвате
Ахилесовата пета, която родените със северен лунен възел в Телец е необходимо да осъзнават, е склонността им да търсят своята стойност чрез другите ("Мога да се чувствам добре, само докато останалите ме ценят."), което може да ги вкара в капана на едно безкрайно търсене на сродна душа. („Ако притежавам енергията на този специален човек, аз ще се чувствам завършен.") Хората с лунен възел в Телец могат да постигнат чувство на завършеност само в себе си - то никога няма да се прояви като страничен продукт на една връзка, дори и със сродна душа. Без значение каква подкрепа и оценка ще получат от другите, те винаги ще мислят, че се нуждаят от повече. В действителност за тях признанието на другите е фалшив барометър за това дали са на прав път. Ако живеят според
стандартите, които знаят, че са правилни за тях, независимо от това, което другите мислят, това ще им помогне да развият чувство за собствената си стойност. Онова, което не бива да забравят, е, че в даден момент трябва да спрат да се смесват с другите и да се занимават с техните дела и просто да вървят по собствената си пътека. Истината е, че когато започнат да правят това, другите ще ги подкрепят, едновременно на финансово и енергийно ниво.
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #3495 -: Юни 02, 2010, 08:44:33 am »
Цитат
Мис Каприз: Къде е Веселин-момчето с аутизма
Според мен до 17-20 юни ще го намерят жив,но доста зле физически

На мен никак не ми харесва хорара. Луната на трон по знак, обаче й предстои опозиция с Плутон - управител на неговия 4 дом. Това никак не е добре. Може да го открият до 3 дни или да научат важда информация за детето. С управител на 1 в 12 дом е ясно, че само е зачезнало и се е изгубило. На скрито, невидимо място е. Марс в неговия 1 дом, също не е добре поставен, защото предразполага към инциденти и травми. Дано не е паднало и да се е удавило и то някъде с тая Луна във воден знак. Не искам дори да си мисля, че може да е убито за донорство. Марс след 9-10 градуса ще направи точна опозиция с Нептун в неговия 8 дом - управител на интерсептираните Риби в 8 дом.  :-\

Открили са тялото на Веско в Искърското дефиле.  :'( Мир на малката му и невинна душица! Ако съм се въздържала да го кажа в прав текст, то е за да не кажат някои хора, че с мисъл и думи предизвикваме лошото. Но вижте сами хорара: Луната в Рак в 12 дом е в сходяща опозиция на 3 градуса от Плутон - управител на неговия 4 дом /дом на края/. Има и сходяща опозиция на Марс към Нептун по оста 1/7 домове. На тази страница Мис Каприз е качила хорара: http://astrosite.org/forum/index.php/topic,3460.3500.html

http://incidents.actualno.com/news_300777.html
« Последна редакция: Юни 02, 2010, 12:52:18 pm от Скарлет »

« Отговор #3496 -: Юни 02, 2010, 08:50:27 am »
   Скарлет, ти беше в 10-ката. Жалко наистина за детето, нека Господ да даде утеха на родителите му...а него -знам че е на хубаво място....душата му де.....

*

Nebesna

« Отговор #3497 -: Юни 02, 2010, 08:52:32 am »

Според мен отговорът е "НЕ".
1/ няма връзка между Марс и Венера
2/ Меркурий като елемент на 7-ми дом прави сходяща квадратура с Марс-управител на питащата.

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #3498 -: Юни 02, 2010, 09:03:08 am »

Тази вечер може и да не стане, но по пронцип мисля, че няма да продължи дълго тази връзка. На Луната й предстои тригон към Слънцето, а те винаги са сигнификатори на мъжа и жената, което е едно "да". На Слънцето му предстои тригон с Нептун - управител на 5 дом - любовта, второ "да". А на Венера - управител на 7 дом /т.е. В/ предстои тригон с Юпитер - вторият управител на 5 дом в Риби, трето "да". Има и сходящи неблагоприятни аспекти, даващи отговор "не", но което е по-важното - на Слънцето му предстои секстил след 17 градуса с Марс - съуправител на Асц. / питащата /. Мисля, че в най-добрия вариант могат да изкарат още 4-5 месеца.

« Отговор #3499 -: Юни 02, 2010, 09:11:59 am »
   Ще замина ли до края на тази година в Германия? час - 09.50 - Хасково