Здравей Гост

хорарен въпрос

• 8786 Отговора
  • 1164674 Прегледи
*

abroad

Re:хорарен въпрос
« Отговор #3520 -: Юни 02, 2010, 01:44:13 pm »
Ако градусите на СЛВ съвпадат с тези на планета в хорара, то ситуацията е трудно предвидима или изходът е по-вероятно да бъде негативен за питащия.

*

Diyana

• 2705
« Отговор #3521 -: Юни 02, 2010, 01:45:07 pm »
Аз отчитам за вярно онова правило за еднакви градуси на планета със СЛВ, особено ако това е Луната.

Кое правило имаш предвид? Би ли го споделила с нас?

Планета в точния градус на възлите оказва съдбовно (често определящо) влияние върху развитието на въпроса, дори да няма нищо общо със сигнификаторите на кверента и въпроса. Става въпрос за точно цифрово изражение. Възел на 2 градуса и нещо и съответно планета на 2 градуса и друго нещо.
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Nebesna

« Отговор #3522 -: Юни 02, 2010, 01:47:28 pm »
А това за младата любомница направо ме уби. Аз пък свързах Меркурий в неговия първи дом с разговора (нали Меркурий е по разговорите).

Няма лошо да се свърже Меркурий с разговора, но имаме и Венера в 9 дом, която е и диспозитор на Меркурия. И защо да те убивам с казаното за младата любовница? Можеш ли да го отхвърлиш?  ;)  ;D Меркурий управлява неговия 5 дом и е в неговия 1.  :blink:

Щото аз чак толкова надълбоко не нгледам по принцип, понеже двете баби-американки съветват да не навлизаме в подробности и да не казваме неща, за които не са ни питали. Но тука си е форум и можем да си хортуваме, каквото си искаме помежду си.  :57: А и никак не е лошо човек да си разходи логиката по картата.

*

Nebesna

« Отговор #3523 -: Юни 02, 2010, 01:51:35 pm »
Ако градусите на СЛВ съвпадат с тези на планета в хорара, то ситуацията е трудно предвидима или изходът е по-вероятно да бъде негативен за питащия.

Аха, те градусите на ЮЛВ и на СЛВ са едни и същи поначало. А има ли значение коя е планетата или това се отнася за всяка една планета, независимо дали има отношение към питащия или към въпроса.

Да, разбрах момичета. Сега прочетох поста на Диана. Благодаря! А това проверявали ли сте го дали действа?

*

abroad

« Отговор #3524 -: Юни 02, 2010, 01:52:26 pm »
Няма значение планетата.
Е, предполагам че ако се включват задсатурновите планети, техните градуси не са толкова от значение.
Но при Дейзи е не коя да е, а Луната в същите градуси

*

sunrain

• 6710
« Отговор #3525 -: Юни 02, 2010, 01:54:24 pm »
Ами реално съм виждала да попада планета там, когато хорара изглежда и без това противоречив или труден, въпроса е съдбовен /по-значим да го кажем/, възлите са си важни поначало и явно си имат своето място в хорарите също.  
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

« Отговор #3526 -: Юни 02, 2010, 01:57:08 pm »
  Къде е този съвпад ? Аз нещо недовиждам

*

Diyana

• 2705
« Отговор #3527 -: Юни 02, 2010, 02:00:57 pm »
А това проверявали ли сте го дали действа?

Ами аз не бих се доверила на сто процента само на този показател за категоричен отговор. Все пак най-важни са си основните сигнификатори и след това Луната.

*

Diyana

• 2705
« Отговор #3528 -: Юни 02, 2010, 02:06:08 pm »
 Къде е този съвпад ? Аз нещо недовиждам

Не е съвпад, Дейзи, въобще не е нужно да има мажорен аспект с възлите. Важно е самото присъствие на планета в същия градус на възлите, независимо в кой знак. В случая - Луна в 13-тия градус (12 и нещо).

*

Nebesna

« Отговор #3529 -: Юни 02, 2010, 02:10:48 pm »
Ще забременее ли приятелката ми тази година?
Става дума за изкуствено оплождане в Швейцария.
02.06.2010г., 14,51 часа, гр. варна

« Отговор #3530 -: Юни 02, 2010, 02:12:20 pm »
   Интересен факт - ако това сочи съдбоносност...Щото аз се мъча да обяснявам, че тук голямо влияние има съдбата точно - щото и моята луна е във Водолей в съвпад със Сатурна и Меркурия на този партньор при когото ще ходя - двамата имаме огледален съвпад - и неговата с моя Сатурн....Наистина е много странно, щото съм се върнала много назад - всичко между нас се върти около Луната и Сатурн.....

« Отговор #3531 -: Юни 02, 2010, 02:38:08 pm »
   Аз съм доста зле с хорарите, но пробвах една програмка, по която излиза, че отговорът е не - поне с различни сигнификатори...нали Марс е за кверента, а за забременяването автоматично избрах, ми показа че Уран е сигнификатор /странно/ - даде отговор не, пробвах генетика - Сатурн бил сигнификатор - отговор пак не, сега да видя Плутон - също не - ето ви точно какво пише програмата :
ОБРАЗУЮТ.
  Сигнификатор кверента (Марс) выходит из своего знака 07.06.2010 в 5 час. 58 мин. , не образуя точного аспекта с сигнификатором вопроса (Плутон). Поэтому ответ на ваш вопрос - ОТРИЦАТЕЛЬНЫЙ (нет, ничего из этого не выйдет, не получится, не реализуется, не произойдёт и т. п.).

Дополнительная  информация по заданному вопросу:

Последним точным аспектом Луны до выхода из своего знака является аспект  0° с планетой Нептун 03.06.2010 в  14 час. 55 мин. по Гринвичу. Данный аспект может повлиять на окончательный результат по делу, имеющего отношение к вашему вопросу.
  Данное соединение может говорить о том, что окончательный результат дела, связанного с вашим вопросом, может зависеть от характера действия планеты, образовавшей соединение с Луной. Или данная планета может повлиять на сферу жизни (поле), которой управляет данная планета.

Предшествующим аспектом Луны до возникновения вопроса является аспект  120° с планетой Солнце 02.06.2010 в  4 час. 14 мин. по Гринвичу. Данный аспект мог послужить причиной возникновения данного вопроса.

Планета Луна переносит свой свет сигнификаторам до их выхода из своих знаков Зодиака. Перенос света осуществляется следующими аспектами:  120° и  60°.

*

Nebesna

« Отговор #3532 -: Юни 02, 2010, 02:42:13 pm »
  Аз съм доста зле с хорарите, но пробвах една програмка, по която излиза, че отговорът е не - поне с различни сигнификатори...нали Марс е за кверента, а за забременяването автоматично избрах, ми показа че Уран е сигнификатор /странно/

сигурно смята 5-ти дом (водолей)

« Отговор #3533 -: Юни 02, 2010, 02:54:17 pm »
   Дай да видим кои са сигнификаторите - да видим кво ще даде програмата.

*

Diyana

• 2705
« Отговор #3534 -: Юни 02, 2010, 03:03:30 pm »
Бря, досега не съм попадала на такава програма, дето да си хорарува автоматично. Я, я дай насам  ;D

« Отговор #3535 -: Юни 02, 2010, 03:08:17 pm »
   Постнах я в астропрограмите - http://www.torrentino.ru/torrents/118744 - Плутон професионал - доста интересна е, с програмка за натали, за хорари и нумерология....

*

Nebesna

« Отговор #3536 -: Юни 02, 2010, 03:18:58 pm »
Приятелката ми се управлява от Слънце в 9-ти (т.е. аз съм кверента (питащата), а тя идва при мен по 11-ти дом).
Луната е естествен сигнификатор на майчинството, а за бременност аз гледам 8-ми дом, т.е. 8-ми от 11-ти.

Тя смяташе да ходи в чужбина да я забременяват (Луна в разходящ тригон със  Слънцето). Обаче и дошъл цикъла и не можа да замине. Иначе разходящия тригон на Слънцето с луната може да показва също така, че тя е имала вече един успешен опит, но бебето падна.

Я виж какво ще излезе с програмата, като заложиш Луната за сигнификатор на бременността, а след това и господаря на 8-ми дом.
« Последна редакция: Юни 02, 2010, 03:24:06 pm от Небесна »

*

Nebesna

« Отговор #3537 -: Юни 02, 2010, 03:22:19 pm »
Бря, досега не съм попадала на такава програма, дето да си хорарува автоматично. Я, я дай насам  ;D

Хааа, аз попаднах на такава, само че беше платена и само ми позволи да се разходя из нея и да я разгледам, нищо повече.

*

Nebesna

« Отговор #3538 -: Юни 02, 2010, 03:26:52 pm »
Намерих отговор на въпроса.

Приятелката ми се управлява от Слънце (У11) и от Марс като елемент на 11-ти дом.
Бременността се управлява от Луната и от Нептун като управител на нейния 8-ми дом (8-ми от 11-ти се пада в Риби).
Луната е в сходяща опозиция с Марс в 11-ти дом.
Марс в 11-ти дом е в сходяща опозиция с Нептун - У8.
Значи отговорът е НЕ.

Слънце е в разходящ тригон с Луната - имало е един успешен опит, но бебето не го е износила.

*

Diyana

• 2705
« Отговор #3539 -: Юни 02, 2010, 03:28:38 pm »
Луната няма хубави предстоящи аспекти в картата. Само един съвпад Нептун. В програмката на Дейзи говорят за пренос на светлина, но с Марс няма 120 градуса, а с Плутон няма секстил  :-\.

При 11-ти и пети дом - Слънце Близнаци и Юпитер Риби - нещата пак не излизат. При 11-ти и 8-ми, ако вземем Нептун - става работата, пък и Риби е плодовит знак, а отделно Слънце в Близнаци може да даде зачеване на близнаци, както често става при инвитро.

Но за женска карта трябва да гледаме Луна и Венера, нали?