Здравей Гост

хорарен въпрос

• 8786 Отговора
  • 1165588 Прегледи
*

missKapriz

Re:хорарен въпрос
« Отговор #3500 -: Юни 02, 2010, 09:54:32 am »
Ще се разделим ли с В.след разговора си тази вечер

Тази вечер може и да не стане, но по пронцип мисля, че няма да продължи дълго тази връзка. На Луната й предстои тригон към Слънцето, а те винаги са сигнификатори на мъжа и жената, което е едно "да". На Слънцето му предстои тригон с Нептун - управител на 5 дом - любовта, второ "да". А на Венера - управител на 7 дом /т.е. В/ предстои тригон с Юпитер - вторият управител на 5 дом в Риби, трето "да". Има и сходящи неблагоприятни аспекти, даващи отговор "не", но което е по-важното - на Слънцето му предстои секстил след 17 градуса с Марс - съуправител на Асц. / питащата /. Мисля, че в най-добрия вариант могат да изкарат още 4-5 месеца.
След проведения снощи разговор  са се разбрали да се разделят-К.е категорична.Но тъй като В.живее у тях ще остане още малко докато си намери квартира-така,че ще се разделят след известно време физически,но като двойка са се разбрали,че няма да живеят повече.Мисля,че ще е преди 4-5 месеца,но пък не се знае

Този хорар ми беше интересен с това,че положителните аспекти показват раздяла-защото момичето точно това искаше.Преди време мисля,че тук гледахме подобен хорар,но кверента се притесняваше заради евентуалната раздяла,и тогава положителните аспекти показаха,че няма да има раздяла,т.е. добър за кверента изход.От което заключавам,че положителните аспекти показват добрия завършек за кверента,за което е нужно да се зане какво всъщност иска той,на какво се надява и тогава да се дава заключение.Разфилософствах се рано сутринта-дано съм била ясна :blink:

*

missKapriz

« Отговор #3501 -: Юни 02, 2010, 10:03:26 am »
Цитат
Мис Каприз: Къде е Веселин-момчето с аутизма
Според мен до 17-20 юни ще го намерят жив,но доста зле физически

На мен никак не ми харесва хорара. Луната на трон по знак, обаче й предстои опозиция с Плутон - управител на неговия 4 дом. Това никак не е добре. Може да го открият до 3 дни или да научат важда информация за детето. С управител на 1 в 12 дом е ясно, че само е зачезнало и се е изгубило. На скрито, невидимо място е. Марс в неговия 1 дом, също не е добре поставен, защото предразполага към инциденти и травми. Дано не е паднало и да се е удавило и то някъде с тая Луна във воден знак. Не искам дори да си мисля, че може да е убито за донорство. Марс след 9-10 градуса ще направи точна опозиция с Нептун в неговия 8 дом - управител на интерсептираните Риби в 8 дом.  :-\

Открили са тялото на Веско в Искърското дефиле.  :'( Мир на малката му и невинна душица! Ако съм се въздържала да го кажа в прав текст, то е за да не кажат някои хора, че с мисъл и думи предизвикваме лошото. Но вижде сами хорара: Луната в Рак в 12 дом е в сходяща опозиция на 3 градуса от Плутон - управител на неговия 4 дом /дом на края/. Има и сходяща опозиция на Марс към Нептун по оста 1/7 домове. На тази страница Мис Каприз е качила хорара: http://astrosite.org/forum/index.php/topic,3460.3500.html

http://incidents.actualno.com/news_300777.html
:( :( :(Горкото детенце!Мир на праха му

п.п.Поздравления,Скарлет!

*

sunrain

• 6710
« Отговор #3502 -: Юни 02, 2010, 10:04:19 am »
Има нещо такова, Каприз.  :blink: Картата отразява нашето състояние, надежди, желания и положителните аспекти показват благоприятно стечение за нас /независимо, че то може да е примерно очакван край или подобно с негативен знак/.
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Aniri

• *
  • 256
  • Where the land meets the sea
« Отговор #3503 -: Юни 02, 2010, 10:28:46 am »
Каква операция са му правили? Нещо свързано с пикочополовата система или тумор? Венера управлява 6 дом и ще направи секстил със Сатурн - управител на неговия 8 дом. Но другите сходящи аспекти не ми харесват.  Не може да не се вземат под внимание и сходящите аспекти на Слънцето в 6 дом - дом на домашните любимци. Ще се закрепи за известно време.

Невероятна си Скарлет!!! Операцията беше на тумор. И наистина се закрепи за известно време...Онзи ден се предаде. Не оцеля..

Diyana, иска ми се да беше права:)

Kali, то аз като умиргам сигурно най-ведро ще звуча, хех. Пожелавам ти от сърце успех с новото начинание!

Благодаря ви за включването и дано е било полезно:)

It takes two to speak the truth: one to speak, and another to hear.

*

Nebesna

« Отговор #3504 -: Юни 02, 2010, 10:34:50 am »

Тази вечер може и да не стане, но по пронцип мисля, че няма да продължи дълго тази връзка. На Луната й предстои тригон към Слънцето, а те винаги са сигнификатори на мъжа и жената, което е едно "да". На Слънцето му предстои тригон с Нептун - управител на 5 дом - любовта, второ "да". А на Венера - управител на 7 дом /т.е. В/ предстои тригон с Юпитер - вторият управител на 5 дом в Риби, трето "да". Има и сходящи неблагоприятни аспекти, даващи отговор "не", но което е по-важното - на Слънцето му предстои секстил след 17 градуса с Марс - съуправител на Асц. / питащата /. Мисля, че в най-добрия вариант могат да изкарат още 4-5 месеца.
След проведения снощи разговор  са се разбрали да се разделят-К.е категорична.Но тъй като В.живее у тях ще остане още малко докато си намери квартира-така,че ще се разделят след известно време физически,но като двойка са се разбрали,че няма да живеят повече.Мисля,че ще е преди 4-5 месеца,но пък не се знае

Този хорар ми беше интересен с това,че положителните аспекти показват раздяла-защото момичето точно това искаше.Преди време мисля,че тук гледахме подобен хорар,но кверента се притесняваше заради евентуалната раздяла,и тогава положителните аспекти показаха,че няма да има раздяла,т.е. добър за кверента изход.От което заключавам,че положителните аспекти показват добрия завършек за кверента,за което е нужно да се зане какво всъщност иска той,на какво се надява и тогава да се дава заключение.Разфилософствах се рано сутринта-дано съм била ясна :blink:

Положителните аспекти дават отговор "да", независимо как е формулиран въпроса. На мен ми е интересен този хорар с това, че сигнификаторите на 1-ви и 7-ми дом не работят, а работят естествените сигнификатори на мъжа и жената. Аз не знаех дали те са семейни и игнорирах съвсем съзнателно тригонът на Слънцето с Луната. Ще се разделим ли с К. предполага, че човекът е назован по име и затова ползвах 7-ми дом.

Очевидно е по-удачно да се разглеждат всички възможни сигнификатори/аспекти, пък което надделее.

*

missKapriz

« Отговор #3505 -: Юни 02, 2010, 10:40:46 am »
Небесна,от където и да го погледнеш В.е по 7 дом-и защото тя го назова по име ,и защото живеят на семейни начала от почти 2 години

*

Nebesna

« Отговор #3506 -: Юни 02, 2010, 10:44:23 am »
Небесна,от където и да го погледнеш В.е по 7 дом-и защото тя го назова по име ,и защото живеят на семейни начала от почти 2 години

Да, ама ако знаех, че живеят на семейни начала, аз нямаше да се огранича със 7-ми дом и да игнорирам светилата. по принцип винаги задавам повечко уточняващи въпроси относно отношенията на единия с другия.

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #3507 -: Юни 02, 2010, 12:28:01 pm »

Затова, когато човек иска точен отговор, е добре да даде повече информация по случая, но не постфактум. Иначе изпадаме в ролята на ясновидки и като не познаем, пада смях от тяхна страна.  :angry:

*

Asol

• 4140
« Отговор #3508 -: Юни 02, 2010, 12:51:49 pm »
   Ще замина ли до края на тази година в Германия? час - 09.50 - Хасково

Дейзи, да не мислиш за други неща ... освен Германия :P

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #3509 -: Юни 02, 2010, 12:55:49 pm »
Каква операция са му правили? Нещо свързано с пикочополовата система или тумор? Венера управлява 6 дом и ще направи секстил със Сатурн - управител на неговия 8 дом. Но другите сходящи аспекти не ми харесват.  Не може да не се вземат под внимание и сходящите аспекти на Слънцето в 6 дом - дом на домашните любимци. Ще се закрепи за известно време.

Невероятна си Скарлет!!! Операцията беше на тумор. И наистина се закрепи за известно време...Онзи ден се предаде. Не оцеля..

Diyana, иска ми се да беше права:)

Kali, то аз като умиргам сигурно най-ведро ще звуча, хех. Пожелавам ти от сърце успех с новото начинание!

Благодаря ви за включването и дано е било полезно:)

Съжалявам за кученцето ти.  :( Много обичам животните. Дано в отвъдното вече нищо не го боли.

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #3510 -: Юни 02, 2010, 01:03:02 pm »

След проведения снощи разговор  са се разбрали да се разделят-К.е категорична.Но тъй като В.живее у тях ще остане още малко докато си намери квартира-така,че ще се разделят след известно време физически,но като двойка са се разбрали,че няма да живеят повече.Мисля,че ще е преди 4-5 месеца,но пък не се знае

Самият факт, че няма никаква връзка между управителите на 1 и 7 дом говореше, че на практика връзка между тях вече няма. Но не посмях да се изкажа категорично като Аурора. Когато нямам никаква информация, пипам предпазливо. Те отдавна са разделени душевно, а физически и изнасянето му не е важно кога точно ще бъдат. С този Меркурий в неговия 1 дом - управител на 11 дом /неговия 5-ти/ , мисля че той  си е намерил по-млада любовница. Меркурий е в разходящ секстил с Венера.  ;)

*

abroad

« Отговор #3511 -: Юни 02, 2010, 01:08:11 pm »

Дейзи,

Според мен е трудно да се предвиди точен отговор. Аз отчитам за вярно онова правило за еднакви градуси на планета със СЛВ, особено ако това е Луната. Ако включим и планетите след Сатурн, то Уран в 9ти го потвърждава...

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #3512 -: Юни 02, 2010, 01:22:27 pm »

Според мен ще има забавяне заминаването в Германия, поради ретроградието на Нептун - управител на 9 дом. На Слънцето му предстои тригон с него, което е едно "да". В 9 дом е и Локус Фортуна, което подсилва отговора "да". Обаче има и много сходящи аспекти, показващи отговор "не". На Марс в 1 дом - управител на МЦ и интерсептирания Скорпион в 4 дом му предстои опозиция с Нептуна. Може да има някакъв проблем в дома - здравословен проблем с родител или нежелание за твоето заминаване от страна на партньор, колеги или нещо свързано със сегашната работа.   :-\  Но това ще е само отлагане във времето малко. Все си мисля, че заради Локус Фортуна в 9 дом ще стане работата, въпреки евентуалните пречки и забавяне.  ;)

P.S. Само да уточня, понеже въпроса е дали ще заминеш до края на годината. Отговорът според мен е по-скоро "не". Но това не изключва отговор "да" след този срок, поради сходящия тригон на Слънцето - управител на питащата и Нептун - управител на 9 дом.
« Последна редакция: Юни 02, 2010, 01:42:49 pm от Скарлет »

*

Nebesna

« Отговор #3513 -: Юни 02, 2010, 01:27:50 pm »
Самият факт, че няма никаква връзка между управителите на 1 и 7 дом говореше, че на практика връзка между тях вече няма. Но не посмях да се изкажа категорично като Аурора. Когато нямам никаква информация, пипам предпазливо. Те отдавна са разделени душевно, а физически и изнасянето му не е важно кога точно ще бъдат. С този Меркурий в неговия 1 дом - управител на 11 дом /неговия 5-ти/ , мисля че той  си е намерил по-млада любовница. Меркурий е в разходящ секстил с Венера.  ;)

Аз не свързвам 7-ми дом с душевните работи, но виж това, че няма връзка между господарите на 1-ви и 7-ми наистина трябваше да го тълкувам така, все едно няма връзка между двамата.

А това за младата любомница направо ме уби. Аз пък свързах Меркурий в неговия първи дом с разговора (нали Меркурий е по разговорите).

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #3514 -: Юни 02, 2010, 01:30:53 pm »
Самият факт, че няма никаква връзка между управителите на 1 и 7 дом говореше, че на практика връзка между тях вече няма. Но не посмях да се изкажа категорично като Аурора. Когато нямам никаква информация, пипам предпазливо. Те отдавна са разделени душевно, а физически и изнасянето му не е важно кога точно ще бъдат. С този Меркурий в неговия 1 дом - управител на 11 дом /неговия 5-ти/ , мисля че той  си е намерил по-млада любовница. Меркурий е в разходящ секстил с Венера.  ;)

Аз не свързвам 7-ми дом с душевните работи, но виж това, че няма връзка между господарите на 1-ви и 7-ми наистина трябваше да го тълкувам така, все едно няма връзка между двамата.

А това за младата любомница направо ме уби. Аз пък свързах Меркурий в неговия първи дом с разговора (нали Меркурий е по разговорите).

И аз не свързвам 7 дом с душевните работи, а 9.  ;)

*

Nebesna

« Отговор #3515 -: Юни 02, 2010, 01:35:08 pm »

Дейзи, да не мислиш за други неща ... освен Германия :P

На Дейзи Луната и прави в момента възврат в 9-ти дом (или почти).

В хорара се пада в нейния 7-ми дом, така че се надява да замине с партньор или при партньор. Управителят на 7-ми дом е позициониран в 9-ти. Има реален шанс да заминеш, според мен, понеже Слънцето (Ти) е в сходящ тригон с Нептун (У9).
Ще има спънки и изненади - натоварена ос 3/9, но ЛФ е в 9-ти дом.

« Отговор #3516 -: Юни 02, 2010, 01:36:17 pm »
   Благодаря момичета  :58: - вероятно сте прави, защото не зависи по принцип от мен и наистина може да се отложи по ред други причини....да с партньор и при партньор.

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #3517 -: Юни 02, 2010, 01:37:05 pm »

Няма лошо да се свърже Меркурий с разговора, но имаме и Венера в 9 дом, която е и диспозитор на Меркурия. И защо да те убивам с казаното за младата любовница? Можеш ли да го отхвърлиш?  ;)  ;D Меркурий управлява неговия 5 дом и е в неговия 1.  :blink:

*

Diyana

• 2705
« Отговор #3518 -: Юни 02, 2010, 01:40:04 pm »
По хорара на Дейзи, ако отчитаме класическия управител на 9-ти, в случая Юпитер, той прави квадрат с кверента. Моят отговор е не.
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Nebesna

« Отговор #3519 -: Юни 02, 2010, 01:42:34 pm »
Аз отчитам за вярно онова правило за еднакви градуси на планета със СЛВ, особено ако това е Луната.

Кое правило имаш предвид? Би ли го споделила с нас?