Ще се разделим ли с В.след разговора си тази вечер
Тази вечер може и да не стане, но по пронцип мисля, че няма да продължи дълго тази връзка. На Луната й предстои тригон към Слънцето, а те винаги са сигнификатори на мъжа и жената, което е едно "да". На Слънцето му предстои тригон с Нептун - управител на 5 дом - любовта, второ "да". А на Венера - управител на 7 дом /т.е. В/ предстои тригон с Юпитер - вторият управител на 5 дом в Риби, трето "да". Има и сходящи неблагоприятни аспекти, даващи отговор "не", но което е по-важното - на Слънцето му предстои секстил след 17 градуса с Марс - съуправител на Асц. / питащата /. Мисля, че в най-добрия вариант могат да изкарат още 4-5 месеца.
След проведения снощи разговор са се разбрали да се разделят-К.е категорична.Но тъй като В.живее у тях ще остане още малко докато си намери квартира-така,че ще се разделят след известно време физически,но като двойка са се разбрали,че няма да живеят повече.Мисля,че ще е преди 4-5 месеца,но пък не се знае
Този хорар ми беше интересен с това,че положителните аспекти показват раздяла-защото момичето точно това искаше.Преди време мисля,че тук гледахме подобен хорар,но кверента се притесняваше заради евентуалната раздяла,и тогава положителните аспекти показаха,че няма да има раздяла,т.е. добър за кверента изход.От което заключавам,че положителните аспекти показват добрия завършек за кверента,за което е нужно да се зане какво всъщност иска той,на какво се надява и тогава да се дава заключение.Разфилософствах се рано сутринта-дано съм била ясна :blink: