Здравей Гост

хорарен въпрос

• 8786 Отговора
  • 1166473 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re:хорарен въпрос
« Отговор #3580 -: Юни 02, 2010, 07:36:28 pm »
Зависи кой е таткото, Ванила, и какви са ви отношенията с него. В повечето случаи това е определящият фактор, когато жената иска или не иска да забременява.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #3581 -: Юни 02, 2010, 07:40:54 pm »
Тъкмо щях да я питам, че ако се е притеснявала да не би да има бебе, Луна без предстоящи аспекти в този знак ще покаже, че просто няма за какво.
Не успя поне да ни чакаш да се гърчим още до утре.  ;D

Другото, което, понеже около мен все въпроси за бременност, на една бременна Луна трябва да й се случва нещо напред по пътя, не може да не я чака нищо и още по-лошо, както тук - негативни аспекти.  
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #3582 -: Юни 02, 2010, 08:17:57 pm »
много се чудя аз как другите хора хич без да му мислят много...и по-малки от мен или колкото мен решават и си правят деца....сестра ми, която е по-голяма от мен взе решение по-точно взели са си решение с зет ми(той не ми е зет, защото не са женени но не знам как да го нарека)...когато сестра ми забременя беше на моята възраст, но решението й е било съвсем съзнателно....а резултата е прекрасен такава обич не бях изпитвала никога преди да се роди племенницата ми...
явно трябва да мине още време та да узрея....
стига толкова спирам... :-[

*

Nebesna

« Отговор #3583 -: Юни 02, 2010, 08:19:26 pm »
Аз също съзнателно забременях. Исках и си го направих.

*

holanda

« Отговор #3584 -: Юни 03, 2010, 10:25:58 am »
здравейте дами,

имам нужда от едно хорарче,на които му се занимава,е добре дошъл.Става въпрос за това,че ще кандидатствам ,но с  холандски език,затова първо следвах езиковото обучение от един университет.Изпита ми наближава,но мога да го отложа с няколко месеца ако знам,че не съм готова/за езиковото обучение се прави такава прИмоция/.Мисля,че ми трябва още малко време,но от друга страна чувствам ,че мога да се справя.

въпросът ми е 'Да отложа ли НТ2 с няколко месеца?''

въпросът е зададен в 10:07 /холандско време/,в Алкмаар

ще съм безкрайно благодарна,ако някои погледне. :blink:

*

Yasmin

• *
  • 103
« Отговор #3585 -: Юни 03, 2010, 11:10:31 am »
Здравейте
Имам един въпрос - ще приемат ли детето ми в детска градина  :-[
Данните са 16.04.2010, Варна, 14:12 ч

Не съм се задълбочавала да разглеждам всички аспекти. Притеснено ми е и бързах да погледна аспектите на луната и слънцето /като господар на асц/. Това, което виждам аз е положителен отговор.

И аз мисля, че отговора е положителен - Луната е в съвпад с Венера /упр. на 10 дом - шефката на градината/ и й предстои секстил с Юпитер /упр. на 5 дом - детето/ след 1 градус. Успех!

Давам обратна връзка по хорара си - сина ми е приет в градина, и то по първо желание.
Да знаете, че хорарите работят :P

*

missKapriz

« Отговор #3586 -: Юни 03, 2010, 11:17:41 am »
Цитат
Да знаете, че хорарите работят
Знаем,знаем ;)

*

Nebesna

« Отговор #3587 -: Юни 03, 2010, 11:29:07 am »
здравейте дами,

имам нужда от едно хорарче,на които му се занимава,е добре дошъл.Става въпрос за това,че ще кандидатствам ,но с  холандски език,затова първо следвах езиковото обучение от един университет.Изпита ми наближава,но мога да го отложа с няколко месеца ако знам,че не съм готова/за езиковото обучение се прави такава прИмоция/.Мисля,че ми трябва още малко време,но от друга страна чувствам ,че мога да се справя.

въпросът ми е 'Да отложа ли НТ2 с няколко месеца?''
въпросът е зададен в 10:07 /холандско време/,в Алкмаар
ще съм безкрайно благодарна,ако някои погледне. :blink:

Ти се управляваш от Слънцето в 10-ти и от Марс в първи дом. Марс е в опозиция с Луна, която е съуправител на питащата- раздвоена си.
Ако приемем, че езиковият тест се управлява от Меркурий, тогава Меркурий в Телец прави сходяща квадратура с Марс в Лъв - това е отговор "НЕ" на въпроса "Да отложа ли изпита?" Няма връзка между Слънцето (управител на питащата) и Меркурий - ти май много-много не четеш за този изпит.

Струва ми се, че си зависима от други хора или от мнението на партньор (Луна в 7-ми дом)
и общо взето не си напълно наясно какво искаш (Луната е в сходящ съвпад с Нептун).

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #3588 -: Юни 03, 2010, 11:44:00 am »
Здравейте
Имам един въпрос - ще приемат ли детето ми в детска градина  :-[
Данните са 16.04.2010, Варна, 14:12 ч
Не съм се задълбочавала да разглеждам всички аспекти. Притеснено ми е и бързах да погледна аспектите на луната и слънцето /като господар на асц/. Това, което виждам аз е положителен отговор.

И аз мисля, че отговора е положителен - Луната е в съвпад с Венера /упр. на 10 дом - шефката на градината/ и й предстои секстил с Юпитер /упр. на 5 дом - детето/ след 1 градус. Успех!

Давам обратна връзка по хорара си - сина ми е приет в градина, и то по първо желание.
Да знаете, че хорарите работят :P

Честито за детето! Хубаво е да има обратна връзка, независимо дали сме дали верен или грешен отговор, заради самото обучение ...... така да се каже. Така си намираме грешките, ако има такива. Хайде, късмет в градината!  :58:

*

holanda

« Отговор #3589 -: Юни 03, 2010, 01:42:20 pm »
към Небесна

мерси за хорара,учудващо точен е.Обосновавам се защо-езиковия курс,които следвах е за 8 месеца,но се дава отсрочка за още 6.Това беше и причината да не чета много,но някои обстоятелства ме карат да се амбицирам и да вляза в срок/изпита ми е през август/.Надявам се за тези 2 месеца да наваксам пропуснатото.Всъщност,след като няма връзка между Меркурии и Слънцето,значи ли че има шанс да не взема изпита? :unsure:

Колкото до неяснотата,незнаех точно какво искам да уча и търсех всякакви други опции,но накрая пак заковах категорично Hа Моден дизаин. ;)

« Последна редакция: Юни 03, 2010, 01:46:53 pm от жълтолилава »

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #3590 -: Юни 03, 2010, 01:53:02 pm »
Тъй като се почувствах гузна, че ще наруша тренировките на сина ми точно преди състезанието им между 10 и 13 юни в Русе, си зададох въпроса: "Ще се представи ли добре сина ми на състезанието?" Изобщо не питам дори за медали, тъй като тренира една от 3 месеца този спорт и е първо състезание. Важното е да се представи що годе добре и да не се сърди треньора му. Като разбра, че съм предплатила хотела за утрешното ни пътуване, му разреши да дойде с мен, но му стана кофти, че няма да може да се подготвят добре за състезанието. Спортът е каяк и е партньор с още едно момченце - двойка каяк.

Сатурн управлява 5-я ми дом /сина ми/ и е в Дева в неговия 9 дом /на път/. Опозицията с Юпитер и Уран е разходяща. Предстои квадратура на Слънцето /управител на неговия 8 дом/ със Сатурн. Притеснявам се за здравето му, още повече, че Слънцето е и диспозитор на Марс в неговия 8 дом. А и има опозиция с Нептун. Да не се обърнат с лодката и нещо да застраши живота му.  :'( Направо умиргам и аз. Венера управлява неговия 10 дом /имиджа му/ и е в сходящ секстил към Сатурн /неговият управител/. Венера управлява и 5 дом - състезанията, в Рак /във вода/. На Луната /управител на 7 дом - опонентите/ й предстои съвпад с Нептун /упр. на 3 дом/ и по-скоро ще са тъжни техните опоненти. Но се притеснявам, че Марс управлява неговия 4 дом и е в опозиция с Луната и Нептун. Ако някой иска, да се упражни, пък след 13 юни ще видим резултата. Ако виждате нещо опасно за сина ми, казвайте да лягам пред автобуса и да не го пускам.   :-[

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #3591 -: Юни 03, 2010, 02:06:32 pm »
Сетих се още нещо. Добре е, че Венера прави секстил със Сатурн преди Слънцето да направи квадратура със Сатурн.  :blink:

*

sunrain

• 6710
« Отговор #3592 -: Юни 03, 2010, 02:35:17 pm »
Това третото ти дете ли е?

Реших да поекспериментирам със сигнификаторите, ако това е най-малкото и да го разгледам по 9 дом. Иначе някак си много ми се омешват и повтарят планетите и не ми се връзват много нещата.

В случай, че е по 9 дом негов управител е Венера. Там се намира и Фортуната, което е добър знак. Предстои й на Венера да направи секстил със Сатурн, което говори за едно може би по-трудно, но хубаво като краен резултат постижение, особено като се има предвид, че той се намира в негов 5 дом, отговарящ за състезанията.

Също така Венера ще направи и тригон с Юпитер, който се пада в 11-я му дом, управлява него и 9 дом още. Все признаци според мен, които подсказват за състезание, даващо му шанс за развитие и занапред.

Сатурн е в 5-ти дом, както споменах, но просто ще има някакви спънки и пречки, все пак ще мерят сили момчетата, няма страшно. Меркурий го управлява и той е в неговия дом - първи, така че мисля и тази връзка покава едно достойно представяне.      

Опозицията, която те притеснява отива в 4/10 дом и не съм много сигурна, но дали не са някакви проблеми за преодоляване, свързани с институции и документи при пътуването, защото Луната управлява в такъв случай 3-я му дом.  

А неговият партньор бих го определила по 7 дом /броя от 9 дом/, тоест управлява го Марс, там сякаш ще има перипетии, може ли да не е във форма, да не се разберат нещо по време на гонките, че да не достигнат до необходимия синхрон, нужен за екипа в такъв момент. Меркурий в 9 дом е в квадрат с Марс. По същото време обаче е и тригона със Сатурн, така че дано той да си каже тежката дума за намиране на изход от ситуацията. А и секстила с Юпитер да ги подкрепи.  

Слънцето, което тук ни дава информация относно края на нещата, няма лоши аспекти, ако нещо не пропускам, и накрая прави тригон с Нептун. Всичко това ми говори, че има достатъчно фактори да очаква с оптимизъм предстоящата надпревара и дори да има спънки няма да са толкова съществени, надявам се.  

И отгоре на всичкото Фортуната ще направи секстил с Юпитер - доста на късмет звучи.  :blink:
« Последна редакция: Юни 03, 2010, 03:06:00 pm от sunrain »
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #3593 -: Юни 03, 2010, 03:33:10 pm »
Благодаря ти за отделеното време и внимание , Сънрайн. Аз не го разглеждам по 9 дом, защото така съвсем се обърквам, а и 5 дом е в Козирог, със Сатурн в неговия 9. Така абсолютно точно си показва, че ще отиде на път. състезанието е в Русе. Състезанието го гледам като 5 от 5 дом, т.е. в 9 дом с управител Венера, която управлява и 10 дом /имиджа, постиженията/. Предстоящия секстил на Венера към Сатурн дава положителен отговор за мен, а и както ти отбеляза - Фортуната е в 9 дом /т.е. в 5 от 5/. Състезанието и според мен ще мине добре за него. Притеснява ме само опозицията на Луната с Нептун към Марс.  :-\

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #3594 -: Юни 03, 2010, 05:55:15 pm »
Небеснааа, къде си?  :'( Виж, моля те, хорара за детето и ти.  :25:

« Отговор #3595 -: Юни 03, 2010, 07:02:46 pm »
Здравейте момичета,моля да ми помогнете,за един въпрос,който много ме притеснява.Ще остана ли,на сегашната си работа?Въпроса е зададен на 08.05.2010 г.в 11.43 ч.гр.София

Настоящата ти работа е представена по ретро Сатурн, с който сигнификатора на пинащия - Слънцето ще направи тригон. Луната ще направи опозиция. Ще останеш, но вероятно на друга позиция. Ретро Сатурна показва, че нещо в тази работа ще се промени. Той е в 3-ти натален - договор. Вероятно ще подпишеш някакво ново споразумение за промяна в длъжността.

Здравейте отново ,момичета,обещах ви,да кажа ако има някаква промяна в моята работа.На 31.05 Кремиковци,го обявиха в ликвидация :(,до утре,съм в отпуска.Понеделник ,трябва да отида в комбината,и още от сега,сърцето ми се е свило,още от сега,говори се,че синдикатите ,ще направят временно фирма,и ще назначът мн.малко хора,докато се търси друг купувач,ако въобще ,се намери такъв.Досега закона ме защитаваше,но на 31.08 моят син Емил,навършва 3 годинки,а и защото съм самотна майка,шефа се застъпва за мене. :blink:Момичета моля ви,още веднъж,дали комбината,ще продължи,да работи?Въпроса е зададен ,на 03.06.2010 г.гр.София,в 19.46 мин.

« Последна редакция: Юни 03, 2010, 08:54:04 pm от mimi-1977 »

« Отговор #3596 -: Юни 03, 2010, 07:35:32 pm »
мими 1977, картата не може да се тълкува - и Луната и АСто са в крайни градуси. Задай отново въпрос ис след известно време, но не ме питай кога. ПАк трябва да е спонтанно.  ;)

Скарлет, мисля, че заради апликиращия квадрат на Слънцето към Сатурн, представянето ще е под очакванията му, но не мисля че има нещо, което да му застрашава живота. ЛФто е в неговия 5-ти дом. Сатурн е в 9-ти - високо. Ако не е на стълбичката ще е много близко до нея. :blink:
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Nebesna

« Отговор #3597 -: Юни 03, 2010, 08:27:28 pm »
Небеснааа, къде си?  :'( Виж, моля те, хорара за детето и ти.  :25:

Ох, чакай че сега се завръщам! Бяхме в ресторанта на Морска гара и гледахме влизащите в пристанището кораби. Красота....Много сте изписали. Трябва да прочета първо за какво става на въпрос.

*

Nebesna

« Отговор #3598 -: Юни 03, 2010, 08:33:20 pm »
към Небесна

мерси за хорара,учудващо точен е.Обосновавам се защо-езиковия курс,които следвах е за 8 месеца,но се дава отсрочка за още 6.Това беше и причината да не чета много,но някои обстоятелства ме карат да се амбицирам и да вляза в срок/изпита ми е през август/.Надявам се за тези 2 месеца да наваксам пропуснатото. Всъщност,след като няма връзка между Меркурии и Слънцето,значи ли че има шанс да не взема изпита? :unsure:

Колкото до неяснотата,незнаех точно какво искам да уча и търсех всякакви други опции,но накрая пак заковах категорично Hа Моден дизаин. ;)

Ми това ти е съдбата, Холанда, аз съм ти казвала. Венера в съвпад с Плутон във втори дом, май беше. Действа подобно на Венера в Скорипон, която е в заточение, а падналите и заточените Венери са добри дизайнерки. Поправи ме, ако ми изневерява паметта.

А сега на въпроса, ползвайки същата карта.

Цитат
Всъщност,след като няма връзка между Меркурии и Слънцето,значи ли че има шанс да не взема изпита?

Не, не значи. Само означава, че не четеш много-много.
И "Не", не значи че няма да си вземеш изпита, понеже Меркурий прави сходяща квадратура с Марс в първи дом като сигнификант на питащата.

*

Nebesna

« Отговор #3599 -: Юни 03, 2010, 08:38:12 pm »
Тъй като се почувствах гузна, че ще наруша тренировките на сина ми точно преди състезанието им между 10 и 13 юни в Русе, си зададох въпроса: "Ще се представи ли добре сина ми на състезанието?" Изобщо не питам дори за медали, тъй като тренира една от 3 месеца този спорт и е първо състезание. Важното е да се представи що годе добре и да не се сърди треньора му. Като разбра, че съм предплатила хотела за утрешното ни пътуване, му разреши да дойде с мен, но му стана кофти, че няма да може да се подготвят добре за състезанието. Спортът е каяк и е партньор с още едно момченце - двойка каяк.

Скарлет, майка ми е била състезател по академично гребане. Сестра ми - също. Сега ще погледна хорара, без чета какво са написали другите, за да не се влияя.