Това третото ти дете ли е?
Реших да поекспериментирам със сигнификаторите, ако това е най-малкото и да го разгледам по 9 дом. Иначе някак си много ми се омешват и повтарят планетите и не ми се връзват много нещата.
В случай, че е по 9 дом негов управител е Венера. Там се намира и Фортуната, което е добър знак. Предстои й на Венера да направи секстил със Сатурн, което говори за едно може би по-трудно, но хубаво като краен резултат постижение, особено като се има предвид, че той се намира в негов 5 дом, отговарящ за състезанията.
Също така Венера ще направи и тригон с Юпитер, който се пада в 11-я му дом, управлява него и 9 дом още. Все признаци според мен, които подсказват за състезание, даващо му шанс за развитие и занапред.
Сатурн е в 5-ти дом, както споменах, но просто ще има някакви спънки и пречки, все пак ще мерят сили момчетата, няма страшно. Меркурий го управлява и той е в неговия дом - първи, така че мисля и тази връзка покава едно достойно представяне.
Опозицията, която те притеснява отива в 4/10 дом и не съм много сигурна, но дали не са някакви проблеми за преодоляване, свързани с институции и документи при пътуването, защото Луната управлява в такъв случай 3-я му дом.
А неговият партньор бих го определила по 7 дом /броя от 9 дом/, тоест управлява го Марс, там сякаш ще има перипетии, може ли да не е във форма, да не се разберат нещо по време на гонките, че да не достигнат до необходимия синхрон, нужен за екипа в такъв момент. Меркурий в 9 дом е в квадрат с Марс. По същото време обаче е и тригона със Сатурн, така че дано той да си каже тежката дума за намиране на изход от ситуацията. А и секстила с Юпитер да ги подкрепи.
Слънцето, което тук ни дава информация относно края на нещата, няма лоши аспекти, ако нещо не пропускам, и накрая прави тригон с Нептун. Всичко това ми говори, че има достатъчно фактори да очаква с оптимизъм предстоящата надпревара и дори да има спънки няма да са толкова съществени, надявам се.
И отгоре на всичкото Фортуната ще направи секстил с Юпитер - доста на късмет звучи. :blink: