Марая, вие сте имали разправии и напрежение с тоя и ще имате пак, но мисля, че във вторник ще си получиш парите. Пак с уговорката, че днес ми е тежък ден.
Divna, а какво стана с партито :rolleyes:
Трети дом е затворен от Везни. Венера се намира в 12 дом и не прави никакъв аспект със Слънце (аз).
А Юпитер е в Овен вече от днес ли? :blink: Аз почувствах един такъв хубав прилив, но може и от Луната да е там, че ми е в знака на пети дом все пак. Иначе Дивна тоя труден аспект между Луна и Венера /управител на 3 дом/ те преследва. Този път квадрат се заформя.
Diwna,мисля,че всичко ще е о.к този път.Приятел ще ти помогне особено много в случая.
Ще пътувам ли до Отава на 8-ми (вторник) и ще успея ли да управя документите на дъщеря ми?
Цитат на: Divna в Юни 06, 2010, 04:10:59 pmЩе пътувам ли до Отава на 8-ми (вторник) и ще успея ли да управя документите на дъщеря ми?Ти си представена от Сълнце и от Марс в първи дом. Луната прави първо сходящ секстил със Слънцето, после квадрат към Венера и накрая тригон към Марс. Мисля, че ще пътуваш, ама защо пак този квадрат с Венера, бееее? Луната е в кардинален знак - отговорът ще дойде бързо.
Здравейте,зададох за втори път един и същи випрос през период от около 10 дена и се получиха почти еднакви отговори Какаво ли означава?асц. е същия.Вълнува ме защо постоянно сънувам един човек - дали е защото той под някаква форма мисли за мен или е моето подсъзнание.Хорар е 6 юни в 14.35 .Варна.Искам да се отърва от този сън вече...