Здравей Гост

хорарен въпрос

• 8786 Отговора
  • 1164410 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:хорарен въпрос
« Отговор #3660 -: Юни 06, 2010, 04:04:18 pm »
Марая, вие сте имали разправии и напрежение с тоя и ще имате пак, но мисля, че във вторник ще си получиш парите. Пак с уговорката, че днес ми е тежък ден.  ;D

:kissd: :kissd: :kissd:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Divna

« Отговор #3661 -: Юни 06, 2010, 04:10:59 pm »
И аз ще помоля за разглеждането на един въпрос.
Тази сряда трябваше да занеса важни документи на дъщеря ми в послството, но както вече писах нещата се осуетиха по изключително тъпи причини (като стигнах до посолството разбрах, че съм забравила в къщи всички документи  :-[). Сега трябва да ходя още веднъж. Та въпросът ми е следния:
Ще пътувам ли до Отава на 8-ми (вторник) и ще успея ли да управя документите на дъщеря ми?
Трети дом е затворен от Везни. Венера се намира в 12 дом и не прави никакъв аспект със Слънце (аз). Може би отново ще се получи някой гаф :-X.

Предварително ви благодаря!

*

abroad

« Отговор #3662 -: Юни 06, 2010, 04:13:42 pm »
Divna, а какво стана с партито :rolleyes:

*

sunrain

• 6710
« Отговор #3663 -: Юни 06, 2010, 04:14:23 pm »
А Юпитер е в Овен вече от днес ли?  :blink: Аз почувствах един такъв хубав прилив, но може и от Луната да е там, че ми е в знака на пети дом все пак.  

Иначе Дивна тоя труден аспект между Луна и Венера /управител на 3 дом/ те преследва. Този път квадрат се заформя.
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Divna

« Отговор #3664 -: Юни 06, 2010, 04:16:13 pm »
Divna, а какво стана с партито :rolleyes:

С второто ли?

Не отидохме. Снощи при нас валя през целия ден. Взехме си хубав филм и си останахме в къщи да релаксираме.

« Отговор #3665 -: Юни 06, 2010, 04:16:21 pm »
Трети дом е затворен от Везни. Венера се намира в 12 дом и не прави никакъв аспект със Слънце (аз).

А Луната прави апликиращ квадрат към Венера  :rolleyes:
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Divna

« Отговор #3666 -: Юни 06, 2010, 04:19:52 pm »
А Юпитер е в Овен вече от днес ли?  :blink: Аз почувствах един такъв хубав прилив, но може и от Луната да е там, че ми е в знака на пети дом все пак.  

Иначе Дивна тоя труден аспект между Луна и Венера /управител на 3 дом/ те преследва. Този път квадрат се заформя.

Пак ли?
Аз тъкмо се зарадвах, че не е нужно да моля за отпуск, защото във вторник в страната учителите ще стачкуваме, съответно дъщеря ми няма също да е на училище ... Получи се идеално. Ама пустият му аспект...пак ще ме прецака.

*

missKapriz

« Отговор #3667 -: Юни 06, 2010, 04:24:02 pm »
Diwna,мисля,че всичко ще е о.к този път.Приятел ще ти помогне особено много в случая.

Акъде е картата за партито-помня,че предположих,че няма да отидете,но искам да я разгледам отново.Ако пониш датата...да я намеря по-лесно

*

Divna

« Отговор #3668 -: Юни 06, 2010, 04:28:16 pm »
Diwna,мисля,че всичко ще е о.к този път.Приятел ще ти помогне особено много в случая.

Благодаря ти Мис Каприз!
Аз и на него разчитам. Той е далеч по-организиран от мен. Последния път как се изложих с тия документи - не е истина  :-[.

*

missKapriz

« Отговор #3669 -: Юни 06, 2010, 04:29:30 pm »
Е,не знам дали точно твоя човек ще е този приятел.Но ще има помощ от вън :)

*

Divna

« Отговор #3670 -: Юни 06, 2010, 04:34:24 pm »
Важното е всичко да е ОК!

Ето я картата за партито:

« Отговор #3671 -: Юни 06, 2010, 04:40:00 pm »
Ще пътувам ли до Отава на 8-ми (вторник) и ще успея ли да управя документите на дъщеря ми?

Ти си представена от Сълнце и от Марс в първи дом. Луната прави първо сходящ секстил със Слънцето, после квадрат към  Венера и накрая тригон към Марс. Мисля, че ще пътуваш, ама защо пак този квадрат с Венера, бееее? Луната е в кардинален знак - отговорът ще дойде бързо.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Divna

« Отговор #3672 -: Юни 06, 2010, 04:52:56 pm »

Ти си представена от Сълнце и от Марс в първи дом. Луната прави първо сходящ секстил със Слънцето, после квадрат към  Венера и накрая тригон към Марс. Мисля, че ще пътуваш, ама защо пак този квадрат с Венера, бееее? Луната е в кардинален знак - отговорът ще дойде бързо.

Благодаря ти Аурора!

Венера ми е силна в радикса и сякаш ми е доста показателна в хорарните карти. Да не говорим пък за Луна, която е толкова наранена ...
Във всичките ми хорари Венера или ще е в 12 дом или ще е неаспектирана. Намам идея защо е така.

« Отговор #3673 -: Юни 06, 2010, 06:47:51 pm »
Здравейте,зададох за втори път един и същи випрос през период от около 10 дена и се получиха почти еднакви отговори  :o Какаво ли означава?асц. е същия.Вълнува ме защо постоянно сънувам един човек - дали е защото той под някаква форма мисли за мен  или е моето подсъзнание.Хорар е 6 юни в 14.35 .Варна.Искам да се отърва от този сън  вече...

*

Nebesna

« Отговор #3674 -: Юни 06, 2010, 07:09:03 pm »
Здравейте,зададох за втори път един и същи випрос през период от около 10 дена и се получиха почти еднакви отговори  :o Какаво ли означава?асц. е същия.Вълнува ме защо постоянно сънувам един човек - дали е защото той под някаква форма мисли за мен  или е моето подсъзнание.Хорар е 6 юни в 14.35 .Варна.Искам да се отърва от този сън  вече...

Здравей Наталия. Много е странен твоя въпрос. Лично аз не мога да ти отговоря защо сънуваш този човек. Ами обади му се и му разкажи сънищата си. СТрува ми се, че ако той толкова постоянно мислеше за теб, колкото ти го сънуваше, щеше да ти се обади най-накрая.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #3675 -: Юни 06, 2010, 07:09:23 pm »
А какъв е хорарният въпрос, не разбрах?
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #3676 -: Юни 06, 2010, 07:13:11 pm »
не мога - това е бившия ми съпруг - незнам защо ми се появява постоянно на сън :blink:

« Отговор #3677 -: Юни 06, 2010, 07:14:58 pm »
това е някакъв кошмар - като се събудя незнам с кой мъж съм -със стария или новия :blink:

*

Nebesna

« Отговор #3678 -: Юни 06, 2010, 07:22:57 pm »
Ужас!

« Отговор #3679 -: Юни 06, 2010, 07:25:14 pm »
въпроса е -той ли провокира / на енергиино ниво/ тези  сънища?