Здравей Гост

хорарен въпрос

• 8786 Отговора
  • 1167899 Прегледи
*

Nebesna

Re:хорарен въпрос
« Отговор #3680 -: Юни 06, 2010, 07:28:07 pm »
въпроса е -той ли провокира / на енергиино ниво/ тези  сънища?

Явно имаш някво чувство на вина или страх или нещо друго към този човек. Никой не е толкова всесилен да предизвиква на енергийно ниво такива сънища.

« Отговор #3681 -: Юни 06, 2010, 07:34:06 pm »
може и така да е -аз се разведох с него - но той е ужасно интуитивен и имам чувството че сме свързани / даже и след развода/може би е чувство за вина..

*

missKapriz

« Отговор #3682 -: Юни 06, 2010, 08:13:53 pm »
Наталия,а какви чувства изпитваш към него-дали пък не мислиш постоянно за него,дори и подсъзнателно
Качи картата ,ако искаш,макар,че едва ли някога ще узнаем отговора на този хорар

« Отговор #3683 -: Юни 06, 2010, 08:25:50 pm »
това е хорара

*

Lillie

• 30532
« Отговор #3684 -: Юни 06, 2010, 08:36:12 pm »
В хорарната астрология е важно как е дефиниран въпросът.
Тук не виждам дефиниран въпрос, на който да може да се отговори ясно с "да" или "не". :-\
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #3685 -: Юни 06, 2010, 08:39:19 pm »
той ли провокира / на енергиино ниво/ тези  сънища?

*

missKapriz

« Отговор #3686 -: Юни 06, 2010, 08:40:21 pm »
Lillie,въпроса е ясен-Той/бившия/ ли провокира сънищата ?Но сигнификаторите изобщо не са ми ясни :-[По кой дом е бившия?

*

Divna

« Отговор #3687 -: Юни 06, 2010, 08:42:16 pm »
Не знам по кой дом е бившия. Не е назован по име но не бива да се забравя, че това е първия съпруг, значи според мен трябва да се търси по 7 дом.

*

Divna

« Отговор #3688 -: Юни 06, 2010, 08:45:45 pm »
Аз търся нейния сигнификатор (Венера), която се намира в Рак (емоции), а 12 й дом на сънищата е управляван от Меркурий. Меркурий е в 8-ми дом. Това какво може да ви говори? Много кармични домове са засегнати и много планети в критични градуси.

« Отговор #3689 -: Юни 06, 2010, 08:46:24 pm »
мисля че е 7 -

*

Lillie

• 30532
« Отговор #3690 -: Юни 06, 2010, 08:48:04 pm »
Аз разбрах нещо от сорта "сънувам го... защо го сънувам? докога ще го сънувам?". Така бе зададен въпросът в началото, доста неясно.

Ако гледаме хорара, не мисля, че бившият ги провокира. Всъщност бившия по кой дом да го търсим?

Ако го търсим в отсрещния дом, т.е. срещу АС, на Марс съвсем скоро му предстои ингрес в друг знак. Няма никаква аспектна връзка между Венера и Марс, нито пък Луната ще направи тригон с Марс преди да е напуснал знака. Което бихме могли да интерпретираме като липса на връзка с човека, за който се пита. И липса на интерес от негова страна. Но само при условие, че го разглеждаме по 7 дом и Марс.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Nebesna

« Отговор #3691 -: Юни 06, 2010, 08:48:49 pm »
И луната показва, че трябва да го търсим по 7-ми дом, понеже е в съвпад с куспидата на дома. Това означава, че тя е емоционално свързана с този човек.

« Отговор #3692 -: Юни 06, 2010, 08:49:49 pm »
ако някои ми отговори на въпроса ще черпя :blink:Това ме тормози от много време - аз обичам сегашния си мъж ,но предишния присъства постоянно...имам чувства ,но са неопределени- обида,омраза,кармичност...и някакво желание за комуникация..

*

Lillie

• 30532
« Отговор #3693 -: Юни 06, 2010, 08:52:11 pm »
А бившият как точно ги провокира тези сънища?
С вуду магия, телепатия, чрез кристално кълбо, енергийно въздействие?  :P

Ключовата дума според мен тук е "въздействие". Въздействието от негова страна къде да го търсим в хорара?

Но пък ако си мисли често за нея и съответно тя за него, възможно е да се срещат от време на време в сънищата. И щом тези сънища продължават, значи енергийната връзка помежду им още не е прекъснала окончателно. Има някаква нишка, която ги свързва. Много могат да бъдат причините за това.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Nebesna

« Отговор #3694 -: Юни 06, 2010, 08:54:37 pm »
ако някои ми отговори на въпроса ще черпя :blink:Това ме тормози от много време - аз обичам сегашния си мъж ,но предишния присъства постоянно...имам чувства ,но са неопределени- обида,омраза,кармичност...и някакво желание за комуникация..

От тези три думи, едната е излишна. Познайте коя? като в тестовете.....
Думичката кармичност, според мен е излишна, защото тя не е чувство.
Щом си му обидена, прости му и кармичността ще изчезне.

« Отговор #3695 -: Юни 06, 2010, 08:55:24 pm »
това исках да питам ЛИЛИ  -ти формулира въпроса и благодаря за което

*

Lillie

• 30532
« Отговор #3696 -: Юни 06, 2010, 08:55:37 pm »
...имам чувства ,но са неопределени- обида,омраза,кармичност...

Това обяснява нещата.
Независимо, че вече си обвързана с друг мъж, още не си затворила "вратичката" с бившия и миналото ти напомня за себе си, връща се в сънищата при теб.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #3697 -: Юни 06, 2010, 08:57:05 pm »
това исках да питам ЛИЛИ  -ти формулира въпроса и благодаря за което

Според мен този въпрос не е за Хорарна астрология, по-скоро има психологически нюанси тук.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #3698 -: Юни 06, 2010, 08:58:19 pm »
да

*

Divna

« Отговор #3699 -: Юни 06, 2010, 08:59:10 pm »
Тъй като става въпрос за сънища, аз лично слагам акцента в/у двата дванайсти дома - нейния и неговия. Определено се вижда, че тя сънува, т.е. подсъзнанието работи (У12 в 8 дом). В нейн 12 дом е й Сатурн (достатъчно кармична планета). При него има също натоварен 12 дом. Там са Луна, Юпитер и Уран, но сигнификатора му (Марс) е в негов 5 дом. Най-вероятно той още я обича и тя подсъзнателно го чувства. Но не вярвам той да провокира сънищата.