Здравей Гост

хорарен въпрос

• 8786 Отговора
  • 1165163 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re:хорарен въпрос
« Отговор #3720 -: Юни 06, 2010, 09:52:58 pm »
Ако планетите във вътрешния кръг са твоите, имаме точен секстил Меркурий-Меркурий, а твоите Луна-Марс трябва да са ми близо до Нептуна (16 гр. Стрелец) в края на първи дом.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #3721 -: Юни 06, 2010, 10:08:35 pm »
това ще да е  :blink:

*

elfidka

• 3129
« Отговор #3722 -: Юни 07, 2010, 09:04:25 am »
Привет момичета,
Пускам един хорар, че не мога да си намеря паспорта. Предстои ми пътуване и се скъсах да го търся в къщи без резултат. Ошашках се много яко.   :91:
Е....х тоя паспорт в дън земя сякаш е потънал.
Та,  въпроса ми е къде ми е паспорта ?
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

elfidka

• 3129
« Отговор #3723 -: Юни 07, 2010, 10:08:08 am »

Ето я и картата
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #3724 -: Юни 07, 2010, 10:29:51 am »
питах си аз един въпрос....дето много ме тормози от дълго време....искам да напускам работа, защото вече се чувствам много зле....и мисля, че вече съм се изчерпала, но всички около мен се притесняват и ме разубеждават ....и аз се чудя ще сгреша ли ако напусна?
всъшност не мога да преценя Меркурий важен ли е в случая? май да .....и как точно да разбирам секстила между Луната и Слънцето....като ДА ще сгреша...или по-скоро показват наглсата ми и това, че съм взела някакво решение...?
може ли малко помощ?  :-\ :( :(

*

missKapriz

« Отговор #3725 -: Юни 07, 2010, 11:00:08 am »
Ванила,искаш просто да напуснеш или имаш предвид някаква друга работа?Мислиш ли за самостоятелна работа?

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #3726 -: Юни 07, 2010, 11:04:44 am »
Ванила,искаш просто да напуснеш или имаш предвид някаква друга работа?

първо искам просто да се освободя, да напусна и евентуално после другото....
мисля да се захвана с нещо съвсем различно искам да си отделя специално внимание за определи неща, за които в момента нямам време....това пак си е самостоятелна работа...не искам да никой да ми казва какво да правя....и да се съобразявам с някви капиталисти..... :(
« Последна редакция: Юни 07, 2010, 11:13:04 am от vanilla »

« Отговор #3727 -: Юни 07, 2010, 01:17:59 pm »
Ванила,ти си представена от Слънцето на него му престои единствено квадрат със Сатурн преди да напусне знака,а и Сатурн е управител в слючая на 6 дом.4 от 6 дом края на сегашната работа е Риби с управител Нептун който е ретро ще има забавяне,а и Сатурн е в куинконс с Нептун.Незнам според мен не бива да избързваш.СЛВ е в 6-ти дом в един градус с Луната съуправител на въпроса някъде по нагоре в темата се обсъждаше този казус.
Докато дишаш...надявай се!

« Отговор #3728 -: Юни 07, 2010, 01:25:17 pm »

мисля да се захвана с нещо съвсем различно искам да си отделя специално внимание за определи неща, за които в момента нямам време....това пак си е самостоятелна работа...не искам да никой да ми казва какво да правя....и да се съобразявам с някви капиталисти..... :(
Много активен е 9-ти дом в картата с Више образувание ли са свързани плановете ти?
Докато дишаш...надявай се!

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #3729 -: Юни 07, 2010, 01:34:25 pm »
Ванила,ти си представена от Слънцето на него му престои единствено квадрат със Сатурн преди да напусне знака,а и Сатурн е управител в слючая на 6 дом.4 от 6 дом края на сегашната работа е Риби с управител Нептун който е ретро ще има забавяне,а и Сатурн е в куинконс с Нептун.Незнам според мен не бива да избързваш.СЛВ е в 6-ти дом в един градус с Луната съуправител на въпроса някъде по нагоре в темата се обсъждаше този казус.

ами аз нямам много избор и ще седя за сега....но евентуално да си планирам по някакъв начин нещата, защото определено имам нужда от промяна и обновление.... :(

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #3730 -: Юни 07, 2010, 01:41:37 pm »

Много активен е 9-ти дом в картата с Више образувание ли са свързани плановете ти?

ами имам да завършвам(останаха ми поправка,ликвидация и държавен) висше...но по принцип хич не го отчитам като нещо важно...по-скоро искам да се усъвършенствам и развивам знанията си в друга насока...за това нещо мисля повече от колкото за другите неща....но явно ще се забави всичко... :(

*

Divna

« Отговор #3731 -: Юни 08, 2010, 11:06:31 pm »
Обръщам се към момичетата които разгледахте картата ми за пътуването.
Ами този път всичко е ОК. Успях да свърша работа в посолството. Важното е, че не бях забравила документите  ;D.
Искренно ви благодаря  :58:!

« Отговор #3732 -: Юни 08, 2010, 11:14:21 pm »
Еее, супер! Добре, че не се налага да правим трети хорар по този въпрос!  ;D ;D ;D
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Divna

« Отговор #3733 -: Юни 08, 2010, 11:17:19 pm »
Еее, супер! Добре, че не се налага да правим трети хорар по този въпрос!  ;D ;D ;D

:72:

« Отговор #3734 -: Юни 09, 2010, 12:31:45 am »
Ееее,браво Дивна,всичко е добре,когато свършва добре  ;)

*

missKapriz

« Отговор #3735 -: Юни 09, 2010, 09:20:30 am »
Diwna,мисля,че всичко ще е о.к този път.Приятел ще ти помогне особено много в случая.

Дивна,ами честито :PА има ли нещо вярно в подчертаното?наложи ли се помощ от приятел?

*

Divna

« Отговор #3736 -: Юни 09, 2010, 12:42:26 pm »
Diwna,мисля,че всичко ще е о.к този път.Приятел ще ти помогне особено много в случая.

Дивна,ами честито :PА има ли нещо вярно в подчертаното?наложи ли се помощ от приятел?

Мисля, че да, защото благодарение на приятеля ми отидохме.

*

Divna

« Отговор #3737 -: Юни 09, 2010, 12:49:52 pm »
Имам един въпрос, който в последно време е заел централно място в мислите ми.
През последните години, основно искарвам прехраната си от преподавателска дейност. Истината е обаче, че винаги съм желала да се отдам само и единствено на творчество. Та въпросът ми е комплексен: Ще се занимавам ли още дълго с преподавателска дейност? И ще имам ли скоро възможността да наблегна само на личното ми творчество?

Предварително много ви благодаря!

*

freebird

• *
  • 278
  • Requiem
« Отговор #3738 -: Юни 09, 2010, 01:03:03 pm »
Здравейте.
От доста време не съм писал тук. Но продължавам да поглеждам как са нещата  :blink:
Пак са ме "завъртяли" едни въпроси за жилища, тя Марая си ми беше казала да очаквам постоянни промени ама...  ;D
Признавам си, че не разбирам от хорарна астрология за това търся помощ от вас в отговор на следния въпрос (не съм сигурен и дали го формулирам правилно, но след известно мислене...):

Правилно ли ще постъпя ако сменя текущото си жилище с новото, което съм харесъл?
Зададен: 09.06.2010 г. - 13:38 часа, Варна.

Благодаря ви предварително  :blink:

ПС: Извинявам се, че не качвам карта, но съм на работа и нямам възможност в момента. Съзнавам, че въпросът ми е зададен след този на Divna, така че тя е преди мен  ;D
The Tea Party
Jeff Martin
"Колкото и силно да стискаш портокала, няма да получиш от него сливов сок. Не можеш да реагираш с омраза, ако в теб има само любов."

*

sunrain

• 6710
« Отговор #3739 -: Юни 09, 2010, 01:14:04 pm »
Дивна, нещо те спира към момента, смятам, че ще мине известен период преди нещата да се наредят, както ти ги желаеш. Все пак мисля, че ще стане.  :blink:
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.