Здравей Гост

хорарен въпрос

• 8786 Отговора
  • 1165367 Прегледи
*

Divna

Re:хорарен въпрос
« Отговор #3740 -: Юни 09, 2010, 01:22:24 pm »
Дивна, нещо те спира към момента, смятам, че ще мине известен период преди нещата да се наредят, както ти ги желаеш. Все пак мисля, че ще стане.  :blink:

Благодаря, Съни!

Спира ме, защото трябва да разчитам на постоянни доходи. На тоя етап почти не мога да си въобразявам, че може да изхранвам семейството си само и единственно от изкуство. Но много бих искала да има някакво раздвижване. Не ми се занимава с пубертети (имам си ги в къщи-децата ми), и още 200 като са ми ежедневно в живота (учениците ми) ми идва множко. На работа се занимавам с пубертети и в къщи продължавам ... , стига ми само у дома.

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #3741 -: Юни 09, 2010, 01:57:37 pm »

Правилно ли ще постъпя ако сменя текущото си жилище с новото, което съм харесъл?

Не, няма да постъпиш правилно.  ;)

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #3742 -: Юни 09, 2010, 03:48:19 pm »

Правилно ли ще постъпя ако сменя текущото си жилище с новото, което съм харесъл?

Не, няма да постъпиш правилно.  ;)

Избутвам го отговора нагоре, че да го видиш. Не сменяй жилището си сега.

*

freebird

• *
  • 278
  • Requiem
« Отговор #3743 -: Юни 09, 2010, 03:52:56 pm »
Да, видях го Скарлет. Благодаря ти за отговора. Нямах време да пиша веднага. Значи ще чакам музата да дойде, че да задам въпрос кога ще да е наи-удачния момент, защото така или иначе жилище ще се сменя.
Благодаря ти отново  :blink:
The Tea Party
Jeff Martin
"Колкото и силно да стискаш портокала, няма да получиш от него сливов сок. Не можеш да реагираш с омраза, ако в теб има само любов."

*

Uran

• 6041
« Отговор #3744 -: Юни 09, 2010, 05:02:47 pm »
Венера в първи дом показва, че наистина сериозно те занимава този въпрос. Сключва хубави аспекти. Луна-Ти, която е и управител на 2 дом- твоите пари също има положителни аспекти.
Дали ще бъдат достатъчни- незнам какво трябва да се гледа.
Планетите, които ти управляват 9 дом- преподавателска дейност са бавни и аз това го тълкувам като продължаване на работата ти с пубери. :blink:
п.п.Ако греша ме поправете. :blink:

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #3745 -: Юни 09, 2010, 05:27:42 pm »
Венера в първи дом показва, че наистина сериозно те занимава този въпрос. Сключва хубави аспекти. Луна-Ти, която е и управител на 2 дом- твоите пари също има положителни аспекти.
Дали ще бъдат достатъчни- незнам какво трябва да се гледа.
Планетите, които ти управляват 9 дом- преподавателска дейност са бавни и аз това го тълкувам като продължаване на работата ти с пубери. :blink:
п.п.Ако греша ме поправете. :blink:

МЦ в Риби и Нептун в 9 ясно показват преподавателската дейност сега. Ако правилно виждам на куспидата на 5 дом е Везни с управител Венера в 1 дом. Луната управлява въпроса и питащата и е много добре поставена в Телец за творчество. Предстои й секстил с Венера, а после и тригон със Сатурн. Луната е във фиксиран знак и в следващ дом, което дава забавяне с години, но....Венера е в кардинален знак и в ъглов дом, което по принцип се свързва с часове или дни. Като съпоставим двете планети, можем да предположим, че след около 14-15 месеца ще започне да се занимава сериозно с творчество и дори да изкарва добри пари от него - Луната управлява и 2 дом. Може да разчита както на приятел / Луна и Локус Фортуна в 11 дом/, така и на партньор /дори и да работи с партньор/ - Луната ще направи тригон със Сатурн /управител на 7 дом/, а опозицията към Сатурн е разходяща. Да правят нещо, което хем да е красиво и да краси дома, хем да бъде полезно за дома - Венера в Рак и Сатурн в 4 дом /може да работи вероятно и в дома си/. Много се разфантазирах.  :P 

*

Divna

« Отговор #3746 -: Юни 09, 2010, 07:46:11 pm »
Благодаря ви Уран и Скарлет!

Ами то нямам избор, както вече писах налага се да работя като преподавател, защото това са ми основните доходи.
Иначе съм художник и ако се отдам само на рисуването ще имам възможността да работя в дома си и да крася чуждите домове  ;).
Скарлет, истината е, че разчитам на приятеля си. Ако все още сме заедно той ще е моя мениджър, т.е. партньор.

Благодаря ви момичета! Вдъхнахте ми оптимизъм.

« Отговор #3747 -: Юни 09, 2010, 10:06:40 pm »
Искам да попитам по компетентните- когато луната в хорара е неаспектирана как го тълкувате?

*

missKapriz

« Отговор #3748 -: Юни 09, 2010, 10:09:57 pm »
гледаш предстоящите аспекти,ако няма-Луната е без курс

« Отговор #3749 -: Юни 09, 2010, 10:12:51 pm »
Да се доверя ли на идеите на лекуващия ме доктор?Мисля ,че отговора е -Да - по-скоро ,само дето незнам как да тълкувам неаспектираната луна.

*

Nebesna

« Отговор #3750 -: Юни 09, 2010, 10:13:02 pm »
Искам да попитам по компетентните- когато луната в хорара е неаспектирана как го тълкувате?

Аз го тълкувам в смисъл, че не се очаква промяна в ситуацията, т.е. остава такава, каквато е в момента; не може да се очаква развитие, работите са в застой , а понякога показва, че няма причина за безспокойство.

« Отговор #3751 -: Юни 09, 2010, 10:14:12 pm »
В случая предстои съвпад с мерка

*

Nebesna

« Отговор #3752 -: Юни 09, 2010, 10:14:29 pm »
Да се доверя ли на идеите на лекуващия ме доктор?Мисля ,че отговора е -Да - по-скоро ,само дето незнам как да тълкувам неаспектираната луна.

Луната не е неаспектирана. Има да образува още много аспекти, преди да напусне знака.

« Отговор #3753 -: Юни 09, 2010, 10:16:07 pm »
ок.-разбрах - неаспектирана е когато не предстоят аспекти
Благодаря

*

Nebesna

« Отговор #3754 -: Юни 09, 2010, 10:32:17 pm »
Мисля, че отговорът е "да".
Ти се управляваш от Сатурн, лекуващият лекар се управлява от Луната и от Венера в Рак. Луната съ-управлява и питащата, което е добър знак, показващ, че неговите идеи ще бъдат в твоя полза. Луната прави тригон със Сатурн и секстил с Венера (управителка още на 4-ти дом - домът на края и показващ изхода от тази ситуация)

Съвпадът на Луната с Меркурий (У8) показва че идеята за оперативна намеса ще надделее, но внимавайте с упойката (Луната е в квадрат с Нептун)

*

Nebesna

« Отговор #3755 -: Юни 09, 2010, 10:49:03 pm »
Наталия, ще споделиш ли с нас каква е в същност идеята на доктора?

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #3756 -: Юни 10, 2010, 09:00:28 am »
Мисля, че отговорът е "да".
Ти се управляваш от Сатурн, лекуващият лекар се управлява от Луната и от Венера в Рак. Луната съ-управлява и питащата, което е добър знак, показващ, че неговите идеи ще бъдат в твоя полза. Луната прави тригон със Сатурн и секстил с Венера (управителка още на 4-ти дом - домът на края и показващ изхода от тази ситуация)

Съвпадът на Луната с Меркурий (У8) показва че идеята за оперативна намеса ще надделее, но внимавайте с упойката (Луната е в квадрат с Нептун)

В тази карта има интерсептиран Лъв в 7 дом, а на Слънцето му предстои квадрат към Сатурн. Ако я направите по Кох куспидата на 8 дом е в Лъв и няма интерсептация в 7 дом. Вярно, че има предстоящ тригон на Луната към Сатурн и секстил на Венера към Сатурн, но има и сходяща квадратура на Слънцето /операцията/ към Сатурн /питащата/.  :-X

« Отговор #3757 -: Юни 10, 2010, 01:52:38 pm »
Момичета моля ви помогнете ми за един хорар.

Въпроса ми е:Да започна ли работа на предложеното място?
14ч28мин. Бургс.я

« Отговор #3758 -: Юни 10, 2010, 01:58:40 pm »
картата поне да кача

*

Divna

« Отговор #3759 -: Юни 10, 2010, 02:02:59 pm »
Лигониа, опитай се да построиш картата по Кох с Парс Фортуна и с градусите.