Здравей Гост

хорарен въпрос

• 8786 Отговора
  • 1168784 Прегледи
Re:хорарен въпрос
« Отговор #3760 -: Юни 10, 2010, 02:05:52 pm »
Дивне, ти убиваш мойто ранимо младо астрологично сърце в почти бебешка , да не кажа зародишна възраст ......... Аз като видях Кох и се сетих за един доктор откривател, ай да не казвам кво.....
Повече няма да се излагам, да знаете, ще си седя и тихичко ще си кретенирам  :03:

*

Diyana

• 2705
« Отговор #3761 -: Юни 10, 2010, 02:15:45 pm »
Въпроса ми е:Да започна ли работа на предложеното място?

Да
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

« Отговор #3762 -: Юни 10, 2010, 02:21:23 pm »
Диана, много благодаря!!

*

Divna

« Отговор #3763 -: Юни 10, 2010, 02:29:52 pm »
Дивне, ти убиваш мойто ранимо младо астрологично сърце в почти бебешка , да не кажа зародишна възраст ......... Аз като видях Кох и се сетих за един доктор откривател, ай да не казвам кво.....
Повече няма да се излагам, да знаете, ще си седя и тихичко ще си кретенирам  :03:

;D Съжалявам, ако съм пробудила такива чувства в твойто ранимо астрологично сърце.
Въобще не се излагаш, моля те! Да не мислиш, че аз съм знаела как се строят хорарни карти? Не знаех, че в астроком съществуват толкова много опции за съставяне на карти.
Ако искаш да навлезеш в астрологията не бива да си седиш тихичко, а напротив, продължавай да опитваш. От това по-хубаво няма  ;).

*

Divna

« Отговор #3764 -: Юни 10, 2010, 02:38:21 pm »
Дияна, кой аспект показва положителния отговор?
За работата коя планета да търсим - Нептун У6?
Мерси!

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #3765 -: Юни 10, 2010, 02:43:19 pm »
belika, трябва да зададеш точно въпроса мисля, за да разберем кои са сигнификаторите му....в смисъл трябва да кажеш горе-долу поне за какво става въпрос....

« Отговор #3766 -: Юни 10, 2010, 02:44:00 pm »
Благодаря ти Дивне за милите думи!
Ще дерзая...... :97:

*

Divna

« Отговор #3767 -: Юни 10, 2010, 02:56:25 pm »
Картата на Белика по Кох и с градусите:

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #3768 -: Юни 10, 2010, 03:05:33 pm »
ами аз се чудя какво точно търсим ...дали тайната, която си запазила....или нещо друго....
всъшност не съм сигурна, но този Сатурн в 1-ви дом прави картата ти не радикална май.....

тук трябва да се включат по-вещите.... :-\

*

Diyana

• 2705
« Отговор #3769 -: Юни 10, 2010, 03:08:58 pm »
Малко фрий райд тук ще приложа, но на първо четене. Много ти е емоционално и притесненията ти са прибързани. В силна позиция си, имаш разбирането на майка си и баща си, според мен. Евентуално с по-малък брат/сестра може да се счепкате. Но не мисля, че може да се стигне до страховити драми.

*

Divna

« Отговор #3770 -: Юни 10, 2010, 03:22:20 pm »
Белика, бих искала наистина да ти отговоря на въпроса, но съм все още далеч от хорарната астрология. Мога само да опитам.
Въпросът е доста сериозен за теб (Сатурн в 1 дом).
Ти се представляваш от Меркурий и Луна. Луна представя проекта (У11 - Луна). И двете планети са в 9 дом в съвпад, което ще рече, че си инвестирала парите в нещо възвишено (разбирай всичко по 9 дом).
У8 - Марс, който представлява получените пари е в 12 дом. Тази позиция говори за твоята тайна от останалите. Те или не са знаели, че ти си получила "подарък", т.е. парите, или за какво ще се вложат.
Ако търсим семейството ти по 4 дом, то управителят е Юпитер. Юпитер е в напрегнат аспект с Марс (парите) - близките ти не са доволни къде е отишъл капитала. Но мисля, че няма да ти се сърдят чак толкова (Юпитер секстил Меркурий).

Моля да бъда поправена, ако не тълкувам нещата правилно!

*

Diyana

• 2705
« Отговор #3771 -: Юни 10, 2010, 03:35:05 pm »
Моля да бъда поправена, ако не тълкувам нещата правилно!

Както се видя, то  в хорарната няма правилно-неправилно. Всеки с методите си. Все пак, според мен, Меркурий и Луна не са в съвпад, защото са в различни знаци. Не се подвеждайте по аспектите, както са изчертани, в хорарната винаги се имат предвид мажорни знакови аспекти. Луна има следните предстоящи аспекти - секстил с Венера, тригон със Сатурн и квадрат с Нептун. Между Марс и Юпитер няма предстоящ напрегнат аспект, но има предстоящ квадрат между Белика - Меркурий и Марс, който освен че е У8, е и У3 - по-млади братя и сестри, което може да говори за конфликт с тях. У4 и У10 са в добри аспекти с Белика. Съответно как ще свърши цялата работа - ще свърши по тригона между Меркурий и Юпитер.
Пак повтарям, това е моето мнение по въпроса. Основното питане е "ще се развалят ли завинаги отношенията ни със семейството ми", затова предпочитам да търся отношенията на Белика със съответните сигнификатори на "родата".

*

Divna

« Отговор #3772 -: Юни 10, 2010, 03:41:52 pm »
Дияна, много ти благодаря за корекциите и съветите! Оценявам включването ти. Това ми помага изключително да разбера по-добре тълкуването на хорарните карти.

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #3773 -: Юни 10, 2010, 09:03:45 pm »
....когато питаме за друг човек и неговите сексуални намерения кои домове гледаме....
неговите 5 и 8 ...или само 5 или само 8.....
и примерно ако сигнификатора на неговия 5-ти попада в моя 8-ми означав ли това, че е ставало въпрос за секс....
и когато говорим за минало време гледаме миналите аспекти на главните сигнификатори не бъдещите?

:unsure: :-\

*

Nebesna

« Отговор #3774 -: Юни 10, 2010, 09:18:43 pm »
....когато питаме за друг човек и неговите сексуални намерения кои домове гледаме....
и примерно ако сигнификатора на неговия 5-ти попада в моя 8-ми означав ли това, че е ставало въпрос за секс....
и когато говорим за минало време гледаме миналите аспекти на главните сигнификатори не бъдещите?

За мен домът, отговарящ за сексуалните намерения се определят в зависимост от основния тип отношения. Ако сте съпрузи - 8-ми от 7-ми, ако сте влюбени - 8-ми от 5-ти, ако сте приятели - 8-ми от 11-ти и т.н. А ако сте любовници - 8-ми от 8-ми.

Да, за минало време се гледат минали аспекти.

« Отговор #3775 -: Юни 10, 2010, 09:39:52 pm »
Преди малко зададох въпрос от любоФно естество и сигнификатори те Луна и Сатурн се разминават само за 10 мин  :'( И това ли се счита за разходящ аспект?  ;D Касае бъдещшо събитие. Бъдете милостиви, молА ве! ;D
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

missKapriz

« Отговор #3776 -: Юни 10, 2010, 09:44:39 pm »
Този е действащ ;DНо ако въпроса е в бъдеще време си е баш разходящ-според мен

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #3777 -: Юни 10, 2010, 09:51:33 pm »

За мен домът, отговарящ за сексуалните намерения се определят в зависимост от основния тип отношения. Ако сте съпрузи - 8-ми от 7-ми, ако сте влюбени - 8-ми от 5-ти, ако сте приятели - 8-ми от 11-ти и т.н. А ако сте любовници - 8-ми от 8-ми.

Да, за минало време се гледат минали аспекти.
щ
а ако сме били колеги...8-ми от 10-ти ли?

*

Diyana

• 2705
« Отговор #3778 -: Юни 10, 2010, 09:58:48 pm »
Преди малко зададох въпрос от любоФно естество и сигнификатори те Луна и Сатурн се разминават само за 10 мин  :'( И това ли се счита за разходящ аспект?  ;D Касае бъдещшо събитие. Бъдете милостиви, молА ве! ;D

Мда, разходящ е, може "тръпката" вече да е факт, и затова, но на Луната й предстои освен квадрата с Нептун и тригон с Фортуната. Обърни внимание и на рецепцията й с Венера, на която секстилът със Сатурн е предстоящ. От друга страна Венера си е втори сигнификатор на партньора, намира се в седми и естествен сигнификатор на въпроса, щом е любофен.

« Отговор #3779 -: Юни 10, 2010, 09:59:57 pm »
Благодаряяяя! Още 6 дена надежда  ;D ;D ;D
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.