Здравей Гост

хорарен въпрос

• 8786 Отговора
  • 1162826 Прегледи
*

Helo

Re:хорарен въпрос
« Отговор #3800 -: Юни 11, 2010, 12:47:10 pm »
а и разположението на планетите е странно  :-[. Коя година си задала въпроса?

Зададох го днес сутринта.

*

elfidka

• 3129
« Отговор #3801 -: Юни 11, 2010, 12:47:49 pm »
И това бо трябвало да стане достояние на много хора защото се случва в 10 дом  
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Diyana

• 2705
« Отговор #3802 -: Юни 11, 2010, 12:48:33 pm »
Нептун в 7-ми дом е в квадратура в Луната и Меркурий....  :unsure:

Не е, в тригон е.

Омръзнах и на себе си да го повтарям това  :rolleyes: :angry:

Как ще е в тригон? Меркурий е на 93 градуса от Непутн.  :unsure:

За сто и първи път

В хорарната се гледат знаковите аспекти. Щом Меркурий е в Близнаци е на тригон от всичко, което е във Водолей и Везни.

Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #3803 -: Юни 11, 2010, 12:49:53 pm »

В хорарната се гледат знаковите аспекти.

що така? това не беше ли някакво правило в индийската натална принципно  :-\

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Helo

« Отговор #3804 -: Юни 11, 2010, 12:50:06 pm »
Хело, синификаторът на "еди кой си" - Уран и  синификатора на питащата, т.е. ти - Слънце и Луна са в опозиция. Според мен отговорът е Не. Като гледам Луната в момента май е без курс, а и разположението на планетите е странно  :-[. Коя година си задала въпроса? Уран и Юпитер би трябвало да са в първите градуси на Овен, Нептун в последните градуси на Водолей. Най-фрапиращ е Плутон, който в картата ти е в последните градуси на Везни ... Това да не е някой въпрос от миналия век  ;D?

Дивна, ти гледаш цитираната моя карта, която аз изтрих, защото бях сложила там погрешка годината на раждането ми. Сега съм сложила нова карата от тази година.

vanilla ми е цитирала картата, която е грешна. По-добре да я изтрие, за да няма объркване.

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #3805 -: Юни 11, 2010, 12:53:54 pm »
...ами мисля, че да ама по-скоро няма да е измама а ще скрие нещо от теб, защото не се чувства сигурен да ти каже или нещо от този род.....за някакви нежни чувства ми се струва, че става въпрос...
това ти го казвам на усещане и общ поглед.....може да съм в огромна грешка...
по-добре някой друг питай за по-сигурно

:blink:

ами Слънцето твоя сигнификатор е на върха на неговия 5-ти дом романтичните отношения....и е в тригон със Нептун неговия сигнификатор в нрговия 1-ви дом....
освен това Уран е в твоя 8-ми дом....дома на секса, тайните и парите....
а Сатур(У на неговия 12-ти) е в неговия 8-ми в опозиция, което ме навежда на мисълта, че нещо го спира и го кара да не ти казва......

така де ама това моето може голяма глупост да се окаже, защото съм много наичнаеща

:-[ :-[ :-[

за това хората с опит да казват.... :blink:

*

elfidka

• 3129
« Отговор #3806 -: Юни 11, 2010, 12:55:32 pm »
Хело, много ти е сладка тичащатата кравичка...
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #3807 -: Юни 11, 2010, 12:56:40 pm »

vanilla ми е цитирала картата, която е грешна. По-добре да я изтрие, за да няма объркване.

готово махнах я.... :blink:

*

Divna

« Отговор #3808 -: Юни 11, 2010, 12:58:17 pm »
А видях, че картата е сменена  ;D.
"Еди кой си" се представя от Уран, а ти от Слънце и Луна. Луна/Уран в секстил - според мен отговора е Да.
Но искам да уточня нещо. Венера, която е У3 (разговори, комуникация ... ) е в 12 дом и това ме кара да мисля, че "Еди кой си" е желал просто да скрие нещо от теб, а не толкова да те лъже.

*

Helo

« Отговор #3809 -: Юни 11, 2010, 12:58:28 pm »

ами Слънцето твоя сигнификатор е на върха на неговия 5-ти дом романтичните отношения....и е в тригон със Нептун неговия сигнификатор в нрговия 1-ви дом....
освен това Уран е в твоя 8-ми дом....дома на секса, тайните и парите....
а Сатур(У на неговия 12-ти) е в неговия 8-ми в опозиция, което ме навежда на мисълта, че нещо го спира и го кара да не ти казва......

:unsure: За какви негови и мои домове говориш?

*

Helo

« Отговор #3810 -: Юни 11, 2010, 01:00:07 pm »
"Еди кой си" се представя от Уран, а ти от Слънце и Луна. Луна/Уран в секстил - според мен отговора е Да.
Но искам да уточня нещо. Венера, която е У3 (разговори, комуникация ... ) е в 12 дом и това ме кара да мисля, че "Еди кой си" е желал просто да скрие нещо от теб, а не толкова да те лъже.

Аха Сега остава да открия какво ли се опитва да скрие от мен.  ;D

Аз зададох такъв въпрос, защото днес картите Таро ми показаха за някаква измама от негова страна. И се зачудих...

*

Diyana

• 2705
« Отговор #3811 -: Юни 11, 2010, 01:02:19 pm »

що така? това не беше ли някакво правило в индийската натална принципно  :-\

Не съвсем, но горе-долу да. В индийската въобще се гледат пълнознакови аспекти, като все пак се отчита точността на аспекта за силата на влиянието му. Но там определени планети имат "право" на точно определени аспекти.

Но и в западната хорарна (и не само класическата, а и модерната) аспектът съществува само в рамките на съответния знак. В момента Меркурий е в Близнаци. Фактът, че преди три дни е бил в Рак и е сключвал квадрати с планетата във Водолей няма никакво отношение към тази карта. Нищо, което е извън настоящия знак на планетите към момента на задаване на въпроса, няма отношение към него. За Меркурий не съществуват никакви аспекти до преди да влезе в Близнаци.

Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #3812 -: Юни 11, 2010, 01:05:07 pm »

що така? това не беше ли някакво правило в индийската натална принципно  :-\

Не съвсем, но горе-долу да. В индийската въобще се гледат пълнознакови аспекти, като все пак се отчита точността на аспекта за силата на влиянието му. Но там определени планети имат "право" на точно определени аспекти.

Но и в западната хорарна (и не само класическата, а и модерната) аспектът съществува само в рамките на съответния знак. В момента Меркурий е в Близнаци. Фактът, че преди три дни е бил в Рак и е сключвал квадрати с планетата във Водолей няма никакво отношение към тази карта. Нищо, което е извън настоящия знак на планетите към момента на задаване на въпроса, няма отношение към него. За Меркурий не съществуват никакви аспекти до преди да влезе в Близнаци.

тцъ тцъ тцъ... тая хорарна ми е пълна мъгла начи  :'(  ма не се и напиням особено да я уча щото нещо не ме влече към нея. то на хорарни въпроси и с тарото става  :57:

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

elfidka

• 3129
« Отговор #3813 -: Юни 11, 2010, 01:22:06 pm »
Ама Вещичке, моля те фърли едно таро за това дистанционно дето го търся....
плиииизззз
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

sunrain

• 6710
« Отговор #3814 -: Юни 11, 2010, 01:51:42 pm »
Луната ще прави и квадрат със Сатурн. Другото, което е предстои новолуние. Самата ти не си наясно със ситуацията, тя вероятно ще претърпи промяна и пак мисля, че отговора е "не". Друг е въпроса вече дали са ви добри отношенията с "еди кой си" - не, не са вероятно и трудности тепърва предстоят. 
« Последна редакция: Юни 11, 2010, 01:58:01 pm от sunrain »
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Divna

« Отговор #3815 -: Юни 11, 2010, 01:58:00 pm »

Аха Сега остава да открия какво ли се опитва да скрие от мен.  ;D

Аз зададох такъв въпрос, защото днес картите Таро ми показаха за някаква измама от негова страна. И се зачудих...

Ти пък сега да не би да ми повярваш :)

Ако имаш съмнения в нещо, най-добре вземи го попитай. Недей да ровиш предварително. Само се хабиш така.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #3816 -: Юни 11, 2010, 06:13:40 pm »

що така? това не беше ли някакво правило в индийската натална принципно  :-\

Не само в индийската.
Има такова правило и в така недолюбваната от всички класическа астрология.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #3817 -: Юни 12, 2010, 01:59:26 am »
да питам аз....
мисли ли си за мен еди кой си?  :-\
предстоящи тригон на Венера на К на 5-ти дом с Уран и Юпитер дали е да?
или секстила със Сатурн е НЕ... :-\

« Последна редакция: Юни 12, 2010, 02:21:36 am от vanilla »

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #3818 -: Юни 12, 2010, 05:11:49 pm »
Абсолютно точно си показва, че ще отиде на път. Състезанието е в Русе. Състезанието го гледам като 5 от 5 дом, т.е. в 9 дом с управител Венера, която управлява и 10 дом /имиджа, постиженията/. Предстоящия секстил на Венера към Сатурн дава положителен отговор за мен, а и както ти отбеляза - Фортуната е в 9 дом /т.е. в 5 от 5/. Състезанието според мен ще мине добре за него.  :-\

Цитат
Небесна: Ще се представи добре, Скарлет.
Ако гледаме 5-ти дом за детето, той се управлява от Сатурн. Състезанието е 5-ти от 5-ти дом и се управлява от Венера, която е в сходящ секстил със Сатурн, което е първото „ДА”. Съ-управител на състезанието е и Меркурий в Телец, който също прави положителен аспект със Сатурн, което е още едно  „ДА”

Аз да докладвам за резултата: детето се прибира, в момента пътуват. Вчера са имали състезание на 2000 м и от 20 стартирали лодки, са излезнали на 7 място двамата с неговия партньор на лодката. Днес на 500 м са 4-ти. Детето тренира едва от 3 месеца този спорт, а само от 3 седмици е с партньор на двуместно кану.  :72:  Браво на децата, браво и на нас - Небесна!  :08: :57: :57: :57:

*

Divna

« Отговор #3819 -: Юни 12, 2010, 05:20:35 pm »
Моите поздравления, Скарлет, за теб и за сина ти!