Здравей Гост

хорарен въпрос

• 8786 Отговора
  • 1169196 Прегледи
*

vanilla

• **
  • 1578
Re:хорарен въпрос
« Отговор #3920 -: Юни 17, 2010, 12:44:45 pm »
и продължавам да си мисля,че има значение желанието на кверента.Примерно при един въпрос "Бременна ли съм?"-има змачение дали е желана или не тази бременност.

Съгласна съм, че има. Желанията, намеренията на питащия са в основата на задаването на кой да е въпрос...всъщност какво да се коментира, то това вече беше установено при много от случаите. Дияна е права, че е хубаво да се вметва или това да се уточнява впоследствие какво всъщност се очаква "не" или "да".

И също така не смятам, че на Ванила въпроса не е правилен или все неща от сорта и тя много добре е усетила нещата, че въпросите възникват първо в мислите ни, това е енергията, която влагаме в тях, няма нужда да казва М или Ч, като е същото с Еди кой си. И щом се пита за нещо между двама се търсят сигнификаторите между първи и седми дом, евентуално и друго, което отговарящия намери за необходимо.
  В твоя случай Ванила няма връзка между теб и този, за който питаш, но не съм имала време да разгледам в подробности картата, както стана ясно обаче някой вече го е направил и съм сигурна, че си получила отговора, който ти е нужен.  :blink:   

и даже видя едно събитие, което тогава беше в бъдещето с много кратък срок за случване, което въобще не очаквах, а сега вече е в миналото и се случи много бързо...... ;D ;D направо нямам думи.... ;D ;D

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #3921 -: Юни 17, 2010, 12:49:06 pm »
относно моя въпрос аз бях постнала 2 карти.... за 1-та Кабала ми каза да пусна нова......аз пуснах втора и така...ама не ми се обяснява много, не ми се изпада в подробности...просто да изясня ситуацията...всъшност отговорът ми от Lina е по първата карта, явно има отговор и тълкуване...  :blink:

*

*Lina*

• *
  • 456
« Отговор #3922 -: Юни 17, 2010, 01:15:15 pm »
По принцип навсякъде по книгите ,които са ми попадали пише ,че има отговор във всяка карта ,но може би не всеки път е толкова очевидно .

Аз също съм изумена не по-малко от Ванила ;) , явно трябва да съм по-смела  :blink:

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #3923 -: Юни 17, 2010, 04:04:59 pm »
в момента какви са ви отношенията ...да не би нещата да са от скоро...?

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #3924 -: Юни 17, 2010, 04:14:31 pm »
Здравейте!Преди време попитах,но никой не пожела да ми помогне!Ще ми помогнете ли с интерпретацията на един хорар.Въпроса е ще има ме ли сериозна връзка с Бернардо?
Ето линк за картата : http://www.astro.com/cgi/showgif.cgi?lang=e&gif=astro_2gw_06_shte_ima_me_li_seriozna_vrazka_s_bernard.48051.28569.gif&res=100&va=&cid=5mbfilexT5iLx-u1264359610

Не виждам никакви сходящи аспекти на Марс, което за мен е минала работа. Не виждам шансове за сериозна връзка. Имате ли колегиални отношения? Луната управлява 10 дом и е в 11 /чувства те като приятел/в съвпад с Марс. Може би нещо го кара да се въздържа от сериозни отношения с теб.

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #3925 -: Юни 17, 2010, 04:28:43 pm »
Значи е време да си вземе изпитите, пък после да мисли за друго.  ;)

*

Yasmin

• *
  • 103
« Отговор #3926 -: Юни 17, 2010, 04:54:21 pm »
Възможно ли е да се каже, че той в момента е на вълна любовни авантюри /а не сериозни връзки/ - марса попада в негов пети дом

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #3927 -: Юни 17, 2010, 05:14:06 pm »
и аз си помислих нещо такова, пък и Луната е в съвпад с Марс...по скоро флирт незнам в хорарната астрология за секс 8-ми дом ли се гледа или и 5-ти, защото доколото съм чела преди 8-ми дом са го свързвали в хорарите със смъртта, а за секс са гледали 5-ти.... :-\

*

*Lina*

• *
  • 456
« Отговор #3928 -: Юни 17, 2010, 07:13:05 pm »
и аз си помислих нещо такова, пък и Луната е в съвпад с Марс...по скоро флирт незнам в хорарната астрология за секс 8-ми дом ли се гледа или и 5-ти, защото доколото съм чела преди 8-ми дом са го свързвали в хорарите със смъртта, а за секс са гледали 5-ти.... :-\

Фроули твърди така ,че секса е по 5ти дом.

На Луната и предстои съвпад с Марс /негов У1 и У8/след 1гр в подвижен знак ,падащ дом - средно бързо,ако гледаме главните оси ,може би седмица  :-\ да има някакъв контакт ,среща ,изясняване /заради това ,че е в Дева/ най-вероятно по твоя инициатива Last_Kiss .
После следва квадрат,със Меркурий-  диспозитар на Марс, със Слънцето /негов У5/ и съвпад със Сатурн твой У4 и У5 и негов У 10 И У11 /евентуално след като  си вземе изпитите може би  ще се изясни  ситуацията окончателно/.

Отделно Фроули разглежда достойнствата на сигнификаторите ,доколкото виждам по таблицата Венера  е в триплицет на Слънцето /негов У5/,терм на Сатурн /негов У10 и У11/ ,,Марс в Дева  се намира в триплицет ,терм ,но и падение на Венера ,което може би означава ,че не си му безразлична ,но все пак не мисля,че е  влюбен ,може би те харесва наистина повече като приятел .

*

*Lina*

• *
  • 456
« Отговор #3929 -: Юни 17, 2010, 08:04:58 pm »
Заслужава ли си да го чакаш толкова време? Сигурно някъде там  има някой друг ,който ще те обича така както заслужаваш .Хич не се хаби да го чакаш до септември ;)

*

holanda

« Отговор #3930 -: Юни 17, 2010, 08:18:32 pm »
и аз се чудя дали да дам едно такова по-пиперливо мнение,но няма да е обосновано с астро-факти,а просто гледна точка..затова няма да го правя.И все пак-не смятам,че изпитите са реалната причина за 'оттеглянето'' на момчето. :-[

« Отговор #3931 -: Юни 17, 2010, 08:24:15 pm »
Пропуснахте ли моя въпрос?  :(

*

*Lina*

• *
  • 456
« Отговор #3932 -: Юни 17, 2010, 08:49:06 pm »
На мен ми е труден ,пък и Ас е посл.гр :-\

« Отговор #3933 -: Юни 17, 2010, 08:56:57 pm »
мерси все пак  :blink:

*

Divna

« Отговор #3934 -: Юни 17, 2010, 09:07:40 pm »
Днес имах среща с главния директор в училището, в което работя в момента. Договорът ми изтича след броени дни. Директорът ми предложи да работя следващата учебна година в същото учебно заведение, в което работих тази уч.година.
Въпросът ми е следния:
В същото училище ли ще работя през следващата учебна година?

Благодаря ви предварително!

*

missKapriz

« Отговор #3935 -: Юни 17, 2010, 09:21:15 pm »
Ако питаш дали директора ще ти продължи договора-да.Но има нещо,което ме обърква-като че ли ти няма да искаш да останеш:'(Мисля,че няма да си преподавател другата година...Мн странно

*

Divna

« Отговор #3936 -: Юни 17, 2010, 09:29:36 pm »
Благодаря ти Мис Каприз!

Ами аз не че драпам чак толкова да работя като преподавател, но поне за тоя момент ме устройва  :-[.
А вижда ли се в каква сфера ще е?
Аз виждам, че Венера (аз) прави тригон с У3 дом (училищата) и У5 дом (изкуствата).
Както и секстил със У4 (Сатурн). Да не би да си остана в къщи накрая  ;D. Само където няма кой да ме храни  :-[.

« Отговор #3937 -: Юни 17, 2010, 09:33:36 pm »
Ти - венера
Работата - 6ти дом - Юпитер

Двете са в разходящ тригон - вече си решила да останеш. А и не  е случайно това, че тригона е разходящ. Твоя въпрос идва след анонса на шефа ти, че ти продължават договора.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

missKapriz

« Отговор #3938 -: Юни 17, 2010, 09:34:26 pm »
Нещо с изкуство ми се върти-възможно ли е да е това?Щото ако не е ще трябва да родиш за да оправдайш тоз активиран 5 дом ;D

*

Divna

« Отговор #3939 -: Юни 17, 2010, 09:39:57 pm »
Благодаря, Аурора!

Той само ми предложи.
Ако подписвам договор, то ще е чак на есен.
А аз силно се надявам да ми предложат нещо, което да е по-добро. Не се оплаквам от това училище, защото колектива е супер, шефовете също, но не работя на 100%. Догодина ако остана също няма да съм на 100%.

Виждам, че Луна е в добър аспект с У2 (Плутон). Това значи ли, че с парите ще съм добре? Не ми трябва да съм богата, просто да са ми достатъчно. Да не се притеснявам за покриването на разходите около дома и децата ми.