и аз си помислих нещо такова, пък и Луната е в съвпад с Марс...по скоро флирт незнам в хорарната астрология за секс 8-ми дом ли се гледа или и 5-ти, защото доколото съм чела преди 8-ми дом са го свързвали в хорарите със смъртта, а за секс са гледали 5-ти.... 
Фроули твърди така ,че секса е по 5ти дом.
На Луната и предстои съвпад с Марс /негов У1 и У8/след 1гр в подвижен знак ,падащ дом - средно бързо,ако гледаме главните оси ,може би седмица

да има някакъв контакт ,среща ,изясняване /заради това ,че е в Дева/ най-вероятно по твоя инициатива Last_Kiss .
После следва квадрат,със Меркурий- диспозитар на Марс, със Слънцето /негов У5/ и съвпад със Сатурн твой У4 и У5 и негов У 10 И У11 /евентуално след като си вземе изпитите може би ще се изясни ситуацията окончателно/.
Отделно Фроули разглежда достойнствата на сигнификаторите ,доколкото виждам по таблицата Венера е в триплицет на Слънцето /негов У5/,терм на Сатурн /негов У10 и У11/ ,,Марс в Дева се намира в триплицет ,терм ,но и падение на Венера ,което може би означава ,че не си му безразлична ,но все пак не мисля,че е влюбен ,може би те харесва наистина повече като приятел .