Здравей Гост

хорарен въпрос

• 8786 Отговора
  • 1170544 Прегледи
*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
Re:хорарен въпрос
« Отговор #3960 -: Юни 18, 2010, 01:17:10 pm »
Аз не съм убедена. Ако не гледаме нептун, защото някои го отричат в хорара, то меркурий отива към квадрат със Сатурн, както и Слънцето, които управялват 3 дом на детето, а меркурий управлява и училището. Луната има само сходящ съвпад със сатурн и последващ квадрат към слънцето. :-\
Ако човек не знае към какво пристанище да държи курс,за него нито един вятър няма да бъде попътен! , Сенека

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #3961 -: Юни 18, 2010, 01:17:13 pm »
Марая,мисля,че преместване ще има,но не точно идната седмица-с малко закъснение според мен

мерси много! :wub:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Uran

• 6041
« Отговор #3962 -: Юни 18, 2010, 01:25:25 pm »
Аз не съм убедена. Ако не гледаме нептун, защото някои го отричат в хорара, то меркурий отива към квадрат със Сатурн, както и Слънцето, които управялват 3 дом на детето, а меркурий управлява и училището. Луната има само сходящ съвпад със сатурн и последващ квадрат към слънцето. :-\
Управителят на 3 дом на детето не е ли Марс? :-\

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #3963 -: Юни 18, 2010, 02:21:54 pm »

да и аз това гледах, в същото време Уран сигнификатора на детето в съвпад с Юпитер и отиват и двете към съвпад с куспидата на 3-ти я му дом....освен това Уран ще получи квадрат от Слънцето, което наближава куспидата на 10-ти дом в картата...квадратър не означава задъкжително не....а по-скоро може би ще трябват усилия...
ама и аз не съм сигурна...да не би да бъркам и да те заблуждавам  Uran.... :-[ :blink:
айде още някой да се включи.... :blink:

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #3964 -: Юни 18, 2010, 02:23:09 pm »
кой клас ще бъде...?

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #3965 -: Юни 18, 2010, 06:04:24 pm »

Извинявайте, ама много сте я оплелЕ. Въпросът не ли " Ще се представя ли отлично "Х" през следващата година?" За мен, след като някой е назован по име, го търся у седмию дом.  ;) И може пак да се ядосате, но въпросът е неясен. Айде, всеки не знае как да зададе въпрос, но е нужна информация. На какво ще се "представя" туй дете, изпит ли е, някаква творческа дейност ли е? Да речем концерт....колкото е по-ясно, толкова по-лесно се дава отговор. 

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #3966 -: Юни 18, 2010, 06:44:52 pm »
Да,Скарлет и аз гледам детето по 7 дом...и за това от там гледах 6 от 7 и 3 от 7,в крайна сметка, то не е ясно и какво е образованието на детето,де
Ако човек не знае към какво пристанище да държи курс,за него нито един вятър няма да бъде попътен! , Сенека

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #3967 -: Юни 18, 2010, 07:41:26 pm »
Значи съм гледала правилно 6 дом,т.е. 6 от 7

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #3968 -: Юни 18, 2010, 08:58:41 pm »
Да,Скарлет и аз гледам детето по 7 дом...и за това от там гледах 6 от 7 и 3 от 7,в крайна сметка, то не е ясно и какво е образованието на детето,де
6 клас. :blink:
Състезания, олимпиади и учебен процес.

А, нАма я вече картатааааааа!?!?  :-\

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #3969 -: Юни 18, 2010, 10:20:19 pm »
6 клас. :blink:
Състезания, олимпиади и учебен процес.

А, нАма я вече картатааааааа!?!?  :-\
На предната страница си е. :-\

Уран изтекъл й е срокът на годност....няма я... :blink:

« Отговор #3970 -: Юни 18, 2010, 10:22:04 pm »
Аурора, то нали са пари искарани с труд, а не е дарение ... Защо тогава трябва да се гледа по 8ми?

Небесна казва, че всички пари, които не са в джоба ти са по 8ми дом. Веднъж я питах за премия - каза, че е по 5ти, защото е награда.  ;)

Не, Аурора! По осми дом са парите, спечелени от партньорство. По осми дом са и спестяванията, които са в банката, осигуровките, лихви, данъци, застраховки и т.н. Т.е. това са парите за черни дни.

А къде ти е заплатата?
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Uran

• 6041
« Отговор #3971 -: Юни 18, 2010, 10:23:46 pm »
Извинявам се за глупавият въпрос, но в такъв случай втори от шести дом ли се гледа за заплата?

*

missKapriz

« Отговор #3972 -: Юни 18, 2010, 10:34:34 pm »
Логично е да е така,Уран.До сега съм имала въпроси свързани с 10 дом и за приходите от този дом съм гледала 11,т.е 2 от 10.Когато работата е рутинна,не в смисъла на кариера предполагам 2 0т 6 е добре за заплатата.Но и самия 2 май е добре да се изследва

*

Yasmin

• *
  • 103
« Отговор #3973 -: Юни 19, 2010, 12:50:00 am »
:)
« Последна редакция: Юни 19, 2010, 12:55:04 am от Yasmin »

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #3974 -: Юни 19, 2010, 08:21:00 am »
Извинявам се за глупавият въпрос, но в такъв случай втори от шести дом ли се гледа за заплата?
Що втори от шести? Нали втори дом са парите, които ти заработваш? В случая със сина ти. Ти си задала въпрос дали Добре ще се представи Милен,да речем. Питаха те 'къв ти е Милен, но не беше необходимо,а трябваше да те питат в какъв смисъл да се представи и къде? Това е отнесен въпрос и ако гледам представяне, мога да взема 10 дом, например, заради социално положение.така... Ти не каза сина ми, а Милен,който си е по 7 дом, дори и да знам,че ти е син, пак щях да гледам 7-ми,'щото си го назовала по име и за това 7 е първи дом на Милен и така...

*

missKapriz

« Отговор #3975 -: Юни 19, 2010, 08:24:47 am »
Kabala,май въпроса на Уран не е свързан с въпроса за сина и,а е вследствие от едни по-предни постове на аурора и Небесна.Останах с впечатление,че уран пита по принцип къде в хорарната се гледа заплатата.

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #3976 -: Юни 19, 2010, 08:25:37 am »
Ми,де да знам...може-))) Аз останах с впечатлението,че се обърка за последния въпрос,който зададе

*

Uran

• 6041
« Отговор #3977 -: Юни 19, 2010, 09:07:22 am »
Kabala,май въпроса на Уран не е свързан с въпроса за сина и,а е вследствие от едни по-предни постове на аурора и Небесна.Останах с впечатление,че уран пита по принцип къде в хорарната се гледа заплатата.
Да. Въпросът ми беше свързан с постовете на Небесна и Аурора. :blink:

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #3978 -: Юни 19, 2010, 02:38:38 pm »

Ще се представя ли отлично "Х" през следващата година?
Х ми е дете и е в училищна възраст.

Уран, да ти кажа честно, мисля че е рано да се даде отговор от сега за тази олимпиада. Асцендентът е в ранни градуси, Слънцето - управител на неговия 5 дом (състезания) е в крайни градуси. Сатурн също. Мисля, че първо ще има някакви промени по организацията или нещо друго, свързано с олимпиадата. Няма никакви сходящи аспекти на Марс, Луната е в предстоящ квадрат със Слънцето. Най-добре е да зададеш отново въпроса непосредствено преди провеждането. Тогава вече всичко ще е изяснено.

*

Yasmin

• *
  • 103
« Отговор #3979 -: Юни 19, 2010, 04:35:48 pm »
http://prikachi.com/images.php?images/773/2241773l.jpg

Въпросът ми е - ще ми увеличат ли заплатата?
Няма аспект между венера /у1/ и плутон /у2/. Луната ще направи секстил с венера и квадрат с плутон, а и този съвпад със сатурн...за мене означава, че аз се надявам на увеличение, но няма да стане.