Здравей Гост

хорарен въпрос

• 8786 Отговора
  • 1169556 Прегледи
*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
Re:хорарен въпрос
« Отговор #3980 -: Юни 19, 2010, 04:39:06 pm »
че той съвпадът е отминал със Сатурн. Луната прави секстил с венера, трихон с меркурий и слънце, както и тригон към нептун и само един квадрат с плутон. Въпреки, че марс, управител на втори ще направи опозиция към нептун,ама е далече
Ако човек не знае към какво пристанище да държи курс,за него нито един вятър няма да бъде попътен! , Сенека

*

abroad

« Отговор #3981 -: Юни 19, 2010, 07:14:48 pm »
Картата е малко противоречива, на мен ми е трудно да я тълкувам, само ми изникват няколко въпроса :-[
Възможно ли е да се обадят от някъде, където вече си кандидатствала
Какво означава скоро в твоите представи
Какво те е накарало да се преместиш

« Отговор #3982 -: Юни 19, 2010, 08:14:03 pm »
напуснах старата си работа и сега си търся нова . Въпрсът който ще задам е ще си намеря ли скоро нова работа? Плевен 23.28 часа http://prikachi.com/images/248/2240248s.gif

Всъщност, работата не е нова. Ти си търсиш работа. Тя се по 6ти дом - Луна. Ти си по Сатурн. Предстои им съвпад след 5 градуса. Предполагам, че до пет седмици ще си намериш  :blink: Успех.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

missKapriz

« Отговор #3983 -: Юни 19, 2010, 08:38:08 pm »
Работа може и да си намериш,но няма да я работиш дълго-много скоро след започването си ще се разочароваш и може да напуснеш.А имаш ли някакви предпочитания за работата/освен,че трябва да е добре платена/-според мен ще започнеш нещо свързано с продажба на хранителни стоки или домашни потреби,в аптека/ако образованието ти го позволява/,магазин за мебели или някаква канцеларска работа,работата ще е свързана с повече контакти и хора

*

Yasmin

• *
  • 103
« Отговор #3984 -: Юни 19, 2010, 08:46:16 pm »
А аз не виждам нищо окуражително в картата на Лули :(

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #3985 -: Юни 23, 2010, 02:22:28 pm »
Айде,ся, да видим нещооооо... Въпросът е : Къде е личната карта на Д.?
Ако човек не знае към какво пристанище да държи курс,за него нито един вятър няма да бъде попътен! , Сенека

« Отговор #3986 -: Юни 23, 2010, 02:25:34 pm »
   Кабала, извинявай  - отговарям първото нещо, което ми дойде наум като видях картата - под, зад, над камина....

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #3987 -: Юни 23, 2010, 02:30:16 pm »
   Кабала, извинявай  - отговарям първото нещо, което ми дойде наум като видях картата - под, зад, над камина....
:-\ хм...няма камина

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #3988 -: Юни 23, 2010, 02:31:25 pm »
Първото нещо,което ми мина през акъла е, че може да е в дома или на двор, обаче все ми се набива оста 5-11 и си мисля, да не би да знае някой близък приятел къде е

*

Diyana

• 2705
« Отговор #3989 -: Юни 23, 2010, 02:34:29 pm »
Защо пети-единадесети?
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

« Отговор #3990 -: Юни 23, 2010, 02:36:47 pm »
   А аз го свързах с огън, огнище - затова рекох камина....нещо където се пали огън или където е горещо....Ама не ме питайте ...нищо астрологично няма в съжденията ми...Оставих се на сляпата си интуиция   :lol:

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #3991 -: Юни 23, 2010, 02:37:19 pm »
неговия 5 и 11. Ами, управителят на Д е Марс и е в негов 5 дом,управител на фортуната е нептун, тя е в 11,ако изключим нептуна,значи юпи в 12.

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #3992 -: Юни 23, 2010, 02:37:54 pm »
   А аз го свързах с огън, огнище - затова рекох камина....нещо където се пали огън или където е горещо....Ама не ме питайте ...нищо астрологично няма в съжденията ми...Оставих се на сляпата си интуиция   :lol:

заради лъв,най-вероятно,ама диспозиторът на венера е в рак, в трети

*

sunrain

• 6710
« Отговор #3993 -: Юни 23, 2010, 02:39:34 pm »
Нали гледаме управителят на втори от седми дом. Тоест Венера в Лъв, в 4 дом. Поне е у дома сигурно. Диспозитора Слънце в Рак, в 3 дом обаче....ако нещо ми хрумне ще пиша, хич ме няма по търсенето на вещи.

Иначе Луната е в негов 8 дом, в Скорпион. На тъмно и скрито място, даже незнам ще я намери ли въобще... :-\

Кабала, какво стана с оня хорар за парите? Кога се очаква развитие?    
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #3994 -: Юни 23, 2010, 02:42:20 pm »
Нали гледаме управителят на втори от седми дом. Тоест Венера в Лъв, в 4 дом. Поне е у дома сигурно. Диспозитора Слънце в Рак, в 3 дом обаче....ако нещо ми хрумне ще пиша, хич ме няма по търсенето на вещи.

Иначе Луната е в негов 8 дом, в Скорпион. На тъмно и скрито място, даже незнам ще я намери ли въобще... :-\

Кабала, какво стана с оня хорар за парите? Кога се очаква развитие?    
че те не се намериха.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #3995 -: Юни 23, 2010, 02:44:42 pm »
Ама тя се върна и отново ги търси, така ли? И отникъде нищо...?  

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #3996 -: Юни 23, 2010, 02:45:37 pm »
Е,нали се каза до края на щни или кво беше там....за кво да се връща...Жената си замина и не се знае кога ще се върне изобщо,така че не се намериха.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #3997 -: Юни 23, 2010, 02:47:26 pm »
Аз друго съм разбрала, че ще я няма известно време и после се връща и тогава ще провери отново и ще ни кажеш. Ясно, сори.

*

missKapriz

« Отговор #3998 -: Юни 23, 2010, 04:01:44 pm »
Кога за последно Д.е видял личната си карта-преди 2 дена ли?

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #3999 -: Юни 23, 2010, 04:03:51 pm »
Кога за последно Д.е видял личната си карта-преди 2 дена ли?
тази сутрин е видяна