Здравей Гост

хорарен въпрос

• 8786 Отговора
  • 1170520 Прегледи
*

missKapriz

Re:хорарен въпрос
« Отговор #4000 -: Юни 23, 2010, 04:21:25 pm »
Кабала,а би ли казала към колко часа е станало-прощавай,че разпитвам,вместо да отговарям,но се опитвам да видя времето на събитието в картата,както и кога евентуално ще се намери.Преди 2 градуса Венера се е отделила от секстил с марс в Лъв-ъглов дом,което показва часове,но пък Лъв е фиксиран и по-бавен,за това предположих дни.Или това означава,че до 2 дни ще се намери??
Според мен е на открито,слънчево място,но дали ще се намери не съм сигурна честно казано

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #4001 -: Юни 23, 2010, 04:28:40 pm »
Амиии,вероятно е станало по обяд към 12:30 и 13:30.
Ако човек не знае към какво пристанище да държи курс,за него нито един вятър няма да бъде попътен! , Сенека

*

sunrain

• 6710
« Отговор #4002 -: Юни 23, 2010, 04:50:23 pm »
На мен ми е интересно какво ще покаже предстоящия секстил на Луната със Сатурн.
 Освен, че Луната е сигнификатор на въпроса, в случая двете управляват остта 4/10 дом. Това да е с някаква институция свързано по десети, а четвърти, освен дома, е и изхода от питането. 
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

*Lina*

• *
  • 456
« Отговор #4003 -: Юни 23, 2010, 05:34:19 pm »
Мисля си ако гледаме Меркурий - той е изгорен -невидима е за очите .Още 1-2 гр. и ще мине в лъчите на Слънцето ,токова е и секстила  със Сатурн,значи около 2 единици време,средно бързо ,секстилана луната и той дава така,може да се намери.

Възможно ли е някъде в транспортно средство /собствено /да е паднала или мушната ,внещо свързано с деца - книжки ,играчки.Или в дома на Д. ако има някакви детски колички ,колела,двор - опитвам се да свържа някак си положението на Меркурий с това на Венера.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #4004 -: Юни 23, 2010, 06:22:29 pm »
Парс Фортуна е в 11 дом, в Риби, не мога да го свържа с нещо по-конкретно в момента, освен с приятелите. Някои, ако има идеи, да дава. Слънцето, което е диспозитор на сигнификатора на вещта ще направи тригон с нея.  

Но нещо все около водни знаци се върти всичко, защо ли...

*

*Lina*

• *
  • 456
« Отговор #4005 -: Юни 23, 2010, 06:38:27 pm »
И на мен ми нарави впечатление,но съвсем се обърках.

Кабала Д.всъщност в къщи ли е загубил картата?

Сигнификатор в ъглов дом пише ,че може да е близо до обичайното  място,наблизо.В огнен - до стени.

Ако е в някакво помещение - котелно ,мокро помещение,до бойлери,уреди - така се вързват огнения и водния елемент.

Да не се окаже,че я е изпрал накрая  ;D

« Отговор #4006 -: Юни 23, 2010, 06:56:40 pm »
По хорара на Кабала

Не знам по каква причина, но реших, че лицето, за което се пита ще е по 7ми дом /Овен/, а картата по 2ри от 7ми /телец/.

Карата /Венера/, е в негов 4ти в лъв - у дома, на двора, сред тревички, харастчета и т.н.  :rolleyes:
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #4007 -: Юни 23, 2010, 08:04:18 pm »
Е,тъй де,ама е загубена навън
Ако човек не знае към какво пристанище да държи курс,за него нито един вятър няма да бъде попътен! , Сенека

*

*Lina*

• *
  • 456
« Отговор #4008 -: Юни 23, 2010, 08:10:15 pm »
Може да е навън ,но близо до дома.Варианта да е в личния автомобил възможен ли е? С тая вода да не е в някоя локва паднала на излизане  :rolleyes:

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #4009 -: Юни 23, 2010, 08:14:03 pm »
хихихихихи,нтц-)))).То е нямало локви-))),пък е пътувано с автобус. След слизането документите са си били в него,в джоба на ризата му. Към обяд, обаче я съблича и по-късно вижда,че ги няма

*

sunrain

• 6710
« Отговор #4010 -: Юни 23, 2010, 08:15:28 pm »
Но има някаква връзка с толкова замесени водни знаци...какво може да е?

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #4011 -: Юни 23, 2010, 08:17:47 pm »
ми,нали са скритите места,рибите,особено. канали,шахти там,с тоз скорпион и луната

*

missKapriz

« Отговор #4012 -: Юни 23, 2010, 08:20:28 pm »
Що пък в кола?Венера е в 4 дом-или в дома или някъде на открито,в градина,на брега,Лъв-скалисти места и паркове.Тъй като и мястото по дом и по знак показва открити пространства все си мисля,че е някъде навън.А и няма аспект между сигн.на Д. и картата,така,че май няма да се намери
Лина,кое те кара да мислиш за кола?

п.п.Бил ли е близо до басейн или морето?

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #4013 -: Юни 23, 2010, 08:22:12 pm »
Мисли за кола, защото диспозиторът на луната е в 3 дом,което предполага движение или при книжа,някакви

*

sunrain

• 6710
« Отговор #4014 -: Юни 23, 2010, 08:23:12 pm »
Лина има предвид диспозитора на Венера, той е в 3 дом - Слънцето. Да, Кабала го е писала, че и на Луната диспозитора, че неговия - тоест Меркурий, пак е в 3, има някаква връзка тук. А освен това Меркурий е и принципния сигнификатор за документи.

То хубаво скрити места, тя явно си е скрита отвсякъде и в същото време загубена на открито.  ;D Но пък Луната е в 8 дом и в Скорпион...а не виждам да показва картата сякаш нещо да е станало после с нея, в смисъл някой да я е намерил и хвърлил на по-дълбочко. Мххм.

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #4015 -: Юни 23, 2010, 08:25:23 pm »
Момичета, след малко ще ставам от компа-)))),че ме чака друга работа.Благодаря ви, все пак.Ако изобщо има развитие по въпроса, ще ви кажа. Сънрейн,изключвай копма, че като гледам 'къв дъжд ще пере, а и имаше при нас токови удари

*

sunrain

• 6710
« Отговор #4016 -: Юни 23, 2010, 08:27:03 pm »
При нас спря сега най-после. Лека вечер, Кабала.  :wub:

*

*Lina*

• *
  • 456
« Отговор #4017 -: Юни 23, 2010, 08:29:55 pm »
Гледах Меркурий/макар,че не знам такъв документ дали е по Меркурий  /от там за превозно средство,но понеже У2 е в 4 се опитах да ги свържа .

При мен цял ден не е сирало ,затова ми се въртят локви .

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #4018 -: Юни 23, 2010, 08:31:19 pm »
хихиихихи-)))Ще ви удави ;D. Е,мерка са документи,ама в този случай говорим за венера,че управлява втори дом

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #4019 -: Юни 23, 2010, 08:46:49 pm »
Според мен трябва да е изпаднала в къщи . Венера е в неговия 4 дом и управлява неговия 2 дом. Луната е в неговия 8 дом - скрито е, невидимо на пръв поглед. Лъвската Венера я свързвам с маслинен цвят, а Луната - с черен. Възможно е да е паднала някъде я до готварска печка в кухнята - диспозитора Слънцето е в Рак, я е някъде, където пише,учи,място за игри и забавления. Кабала, проверете и около саксии с цветя. Луната в падение не е много обнадеждаваща, но първия аспект, който прави е секстил със Сатурн. Според мен трябва да излезе.