Здравей Гост

хорарен въпрос

• 8786 Отговора
  • 1165790 Прегледи
*

Divna

Re:хорарен въпрос
« Отговор #4100 -: Юни 27, 2010, 12:16:08 pm »
Дивна, като те чета  все се питам , защо си толкова зависима от този човек.  :unsure:

Ако само единия е зависим, то тогава връзка не би могла да просъществува. Идва неизбежната раздяла.
Явно и двамата сме още зависими, въпреки, че не бих нарекла чувствата ми към него зависимост. Нищо никога не ни е обвързвало, само и единственно любовта. Нямаме деца, нямаме нищо, което да ни задържи, така, че един ден отиде ли си любовта, връзката ще бъде приключена.

« Отговор #4101 -: Юни 27, 2010, 12:16:32 pm »
Приключиха ли взаимоотношенията ни с ... (назовавам го по име)?

А ми май не са. Защото Луната прави апликиращ аспект със Сатурн /вие двамата сте по Сатурн-Луна/.
За да са приключили бих търсила разходящ аспект между двете планети.

Благодаря ти Аурора, а предстои ли в близките часове такъв разходящ аспект?

А ако задам въпроса за бъдеще време? Например: Ще приключат ли скоро отношенията ни с ... (назовавам го по име)? То тогава отговора е категорично ДА?

По принцип е така, защото отговорът е винаги да или не, но ти вече знаеш основната постановка.  ;)
По-добре му кажи, че това, което први те наранява. Нападението е най-добрата защита  ;)
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

abroad

« Отговор #4102 -: Юни 27, 2010, 12:18:24 pm »
Divna, не изглежда много да имаш наистина такива намерения :-\
до 1 час или ден ще има някакво положително раздвижване

И не може да задаваш едно след друго сто въпроса, или наведнъж, или само един и толкова.
Има и нещо друго - ако непрекъснато задаваш въпроси във връзка с развитието на дадени отношения, най-показателна е първата карта, другите изкривяват е не дават правилен отговор, а отразяват твоето състояние по-скоро

п.п. Както каза Скарлет - спрете да задавате хорарни въпроси тия дни, не стига пълнолуние, ами и затъмнение :rolleyes:

*

sunrain

• 6710
« Отговор #4103 -: Юни 27, 2010, 12:18:41 pm »

Просто нещо не се чувствам много добре напоследък с него. Върши неща, които ми причиняват болка и  се замислих дали не е най-добре да се разделим веднъж за винаги.

Искаш ли това? Понякога помага да си представиш как той не е до теб и да се оставиш на чувството, което първо изплува. Там е истината. Ако усетиш празнота значи момента е настъпил, но ако те заболи...знаеш.  :blink:

Представена от Луната тук в тази карта ти си емоционалната, променливата, зависима от неговото отношение. Той като Сатурн е стабилен, разумен и може би по-студен, което те кара да изпадаш в такива състояния. В твоя 4 дом е, което според мен подсказва, че сте свързвани дълбоко и трайно, делите дом едва ли не, макар вие да не живеете заедно всъщност...а ти си в 7-и дом, вълнува те неговата личност, абсолютно си в ръцете му и настроенията му, поведението - всичко това силно ти влияе.

А за по-горното ти питане дали, ако беше въпроса...първо той не е такъв въпроса и второ пак същото се получава, не  категорично "да".      
« Последна редакция: Юни 27, 2010, 12:35:02 pm от sunrain »
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #4104 -: Юни 27, 2010, 12:20:32 pm »
ако непрекъснато задаваш въпроси във връзка с развитието на дадени отношения, най-показателна е първата карта, другите изкривяват е не дават правилен отговор, а отразяват твоето състояние по-скоро

Това е важно да се каже наистина.

*

abroad

« Отговор #4105 -: Юни 27, 2010, 12:26:21 pm »
Дивна, като те чета  все се питам , защо си толкова зависима от този човек.  :unsure:

Ще опитам да ти го обясня аз ;D
Луната в Скорпион има подобно проявление на тази в 8ми дом. Не дай боже да е ранена или в съвпад, или опозиция с Лилит става с много мощно подсъзнание, т.е. притежава способността да се вкарва в разни черни мисли и да се самоурочасва, ако мога така да се изразя. И за да избегне това (или казано с други думи принципът на Плутон - всеки път като феникс от пепелта, след своеобразна смърт) в реалността, тя го прави от време на време съзнателно или под-, на мисловно ниво, за да си остане само на такова, нещо като превантивна мярка ;D

*

Divna

« Отговор #4106 -: Юни 27, 2010, 12:28:00 pm »

Просто нещо не се чувствам много добре напоследък с него. Върши неща, които ми причиняват болка и  се замислих дали не е най-добре да се разделим веднъж за винаги.

Искаш ли това? Понякога помага да си представиш как той не е до теб и да се оставиш на чувството, което първо изплува. Там е истината. Ако усетиш празнота значи момента е настъпил, но ако те заболи...знаеш.  :blink:

Представена от Луната тук в тази карта ти си емоционалната, променливата, зависима от неговото отношение. Той като Сатурн е стабилен, разумен и може би по-студен, което те кара да изпадаш в такива състояния. В твоя 4 дом е, което според мен подсказва, че сте свързвани дълбоко и трайно, делите дом едва ли не, макар вие да не живеете заедно всъщност...а ти си в 7-я му дом, вълнува те неговата личност, абсолютно си в ръцете му и настроенията му, поведението - всичко това силно ти влияе.

А за по-горното ти питане дали, ако беше въпроса...първо той не е такъв въпроса и второ пак същото се получава, не  категорично "да".      

Благодаря, Съни!
Ами ти перфекно си ни описала. Аз си преливам от емоции, а той е желязното спокойствие ... И да почти денонощно напоследък сме заедно ... Ох, не знам, явно това пълнолуние  и затъмнение ми напълни главата с тъмни мисли  :-[.

*

Divna

« Отговор #4107 -: Юни 27, 2010, 12:35:22 pm »

Ще опитам да ти го обясня аз ;D
Луната в Скорпион има подобно проявление на тази в 8ми дом. Не дай боже да е ранена или в съвпад, или опозиция с Лилит става с много мощно подсъзнание, т.е. притежава способността да се вкарва в разни черни мисли и да се самоурочасва, ако мога така да се изразя. И за да избегне това (или казано с други думи принципът на Плутон - всеки път като феникс от пепелта, след своеобразна смърт) в реалността, тя го прави от време на време съзнателно или под-, на мисловно ниво, за да си остане само на такова, нещо като превантивна мярка ;D
Благодаря, Аброад!

Харесвам много съждението ти.
На Луна и е достатъчно само да е в Скорпион и вече я пиши ранена. Скорпионската отрова в такива филми я хвърля, че не е истина.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #4108 -: Юни 27, 2010, 12:36:55 pm »
"7-я му дом" да се чете 7-ми, това е негов 1-и.

Ми не ти остава нищо друго, освен да си преживееш възраждането от пепелта, нещо, което прекрасно описа Аброад.  :blink:

*

Mari

• *
  • 494
« Отговор #4109 -: Юни 27, 2010, 12:50:51 pm »
Аброуд, благодаря!  ;D
Ама аз съм последния човек , на който му е необходимо подобно пояснение.
 Имам скорпионска Луна във втори дом, в опозиция със Сатурн в 8-ми ,  а Плутон ми е в съв съвпад с Лилит.

Любовта на скорпионската луна, понякога е обсебваща, а някои мъже се плашат от това.

*

Divna

« Отговор #4110 -: Юни 27, 2010, 12:52:49 pm »
"7-я му дом" да се чете 7-ми, това е негов 1-и.

Ми не ти остава нищо друго, освен да си преживееш възраждането от пепелта, нещо, което прекрасно описа Аброад.  :blink:

;D
:25:

*

sunrain

• 6710
« Отговор #4111 -: Юни 27, 2010, 12:55:22 pm »
Мари, емотиконката ти в подписа много ме радва.  :blink:

*

Mari

• *
  • 494
« Отговор #4112 -: Юни 27, 2010, 01:13:15 pm »
Мари, емотиконката ти в подписа много ме радва.  :blink:
:72:да , подобрява настроението. Денонощно си танцува, а даже и мускулна треска не  е хванала :wink2:

*

Divna

« Отговор #4113 -: Юни 27, 2010, 01:15:33 pm »
Мари, аватара ти също излъчва много положителна енергия.

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #4114 -: Юни 27, 2010, 01:23:48 pm »
с любов ли са свързани евентуалните лъжи?

И аз мисля, че Еди-то премълчава връзка. Първото, което ми мина през ума беше - нещо като връзка, отношения....

Не, с него нямаме любовни взаимоотношения, а интелектуални взаимоотношения.  ;D Добри приятели сме.

Иначе той си е женен.  :rolleyes:

Но понеже от предишен хорар излезе, че той премълчава нещо и се чудех какво е. Не мисля, че това, което премълчава е, че има мераци към мен.  :rolleyes: Може да е нещо друго. Но какво?  :unsure: :rolleyes:

То се вижда в картата,че нямате любовни отношения. Ама щи тегля пак една майна, па после се сърди, ако щеш.  :P Как задаваш въпроси, какви ги задаваш....ти за ясновидки ли ни взимаш, не знам. Хорарите отговарят на конкретни и ясни въпроси.

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #4115 -: Юни 27, 2010, 01:25:53 pm »
На мен това лунно затъмнение съвсем ми затъмни мозъка.
Та въпроса ми е следния:
Приключиха ли взаимоотношенията ни с ... (назовавам го по име)?

На Луната й предстои тригон със Сатурн и за мен отговора е "да", на към приключване са.  :-\

*

Helo

« Отговор #4116 -: Юни 27, 2010, 01:32:34 pm »

:P Как задаваш въпроси, какви ги задаваш....ти за ясновидки ли ни взимаш, не знам. Хорарите отговарят на конкретни и ясни въпроси.

Ми, аз мисля, че зададох конкретен въпрос - Какво скрива от мен Въпросният?  Не може ли да си отговори така?

*

Mari

• *
  • 494
« Отговор #4117 -: Юни 27, 2010, 01:34:50 pm »
Мари, аватара ти също излъчва много положителна енергия.
Благодаря, Дивна. И на мен много ми хареса, още в първия миг , в който го видях.
Днес го откраднах от една рускиня. :blink:

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #4118 -: Юни 27, 2010, 01:36:17 pm »

Ми, аз мисля, че зададох конкретен въпрос - Какво скрива от мен Въпросният?  Не може ли да си отговори така?

Конкретен въпрос е: "Бременна ли съм?"....." Ще купя ли къщата, която съм харесала /вече огледана/?" ...... Ще изкарам ли изпита за шофьор?" и т.н......и т.н. Твоя въпрос не е конкретен. Аз на такъв въпрос още не мога да отговоря с хорар.  :rolleyes:

*

sunrain

• 6710
« Отговор #4119 -: Юни 27, 2010, 02:20:57 pm »
Имам хорарен въпрос. Какво премълчава от мен Еди Кой Си?

Хело, сложен ти е въпроса наистина, но ми се струва, че премълчава нещо да, крие информация, не е целта да те заблуди, но в момента не успявам добре да си обясня подбудите му.
 Това е някаква вест, свързана с отношения, комуникация, документи, нещо подобно, но за да не налучквам, помисли ти, тъй като си знаеш по-добре нещата - виж акцента върху 3/9, там е отговора.

И още нещо - смятам, че до след около малко повече от две седмици ти ще разбереш истината, дори мисля от самия него, но във всеки случай ще излезе наяве.