Здравей Гост

хорарен въпрос

• 8786 Отговора
  • 1163085 Прегледи
*

Nebesna

Re:хорарен въпрос
« Отговор #4380 -: Юли 09, 2010, 11:23:21 pm »
16:35 - Бургас
09.07.2010

предстой ми бизнес среща.
въпроса ми е :
ще се договоря ли?

моля ви за отговор! :wub:

Първо трябва да се отговори на въпроса дали ще има среща, пък чак тогава дали ще се договорят двете страни. Няма какво да се чудим, аз гледам къде е луната, а тя е в 7-ми дом, следователно бизнес-партньора е по 7-ми.
На пръв поглед отговорът е "НЕ" - Луната в 7-ми дом и прави сходящ квадрат с марс - У1. Луната едновременно съ-управлява питащата, но е и елемент на 7-ми дом. това означава, че и двете страни са заинтересувани от това договаряне. въпреки това, този аспект показва, че ще има разногласия. Но на Венера, която управлява партньора и предстои смяна на знака, при което се оказва в един знак с управителя на питащата. Следователно среща ще има, но тя може да се забави или да се отложи (не съм сигурна как да тълкувам този квадрат). Дали ще има договор? Трябва да търсим връзка, според мен, между господарите на неговия и нейния 3-ти дом. Отговорът е "НЕ", няма да има дооваряне, понеже господарят на неговия 3-ти дом е Луната, която прави КВАДРАТУРА с управителя на питащата (Марс) и сходящ квадрат с господаря на нейния 3-ти дом - Сатурн.

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #4381 -: Юли 10, 2010, 03:02:46 am »
Среща ще има според мен, защото Луната (сигниф. на питащия )
прави секстил с Венера ( сигниф. на партньора ) преди да напусне знака.
Луната прави и квадрат със Сатурн, така, че и аз мисля -  ще има
забавяне и отлагане за нова среща, защото на няколко планети им предстои
смяна знака . Ще има промяна на обстоятелства и промяна на информация .
Освен Венера (сигниф. на партньора ), която сменя знака и на Меркурий
като естествен сигниф. на договорите също му предстои смяна на знака.
Възможно е партньора да е чужденец или се очаква  информация
от чужбина , но ще стане известна някаква нова информация, която партньора
не е предоставил ( Венера е в опозиция с Нептун 3/9 дом )
Естествени минерали и амулети

*

*Lina*

• *
  • 456
« Отговор #4382 -: Юли 10, 2010, 09:10:46 am »
Благодаря Лина не бях забелязала че вече си ми отговорила  :wub:
Не съм правила опити но вече се замислям сериозно.Какво имаш в предвид? В момента работя при роднини и не съм доволна от заплащането,пък и имахме спорове

Преди Луната данапусне знака има  :kva: :sat:/У2,У3 /- :и :tri: :nep:/у3 във 2ри дом/ затова си мисля,че пари няма а има ,но може да ти дадат някакво обещание и да се споразумеете ,нещо като допълнително заплащане на по-късен етап :moo: :sec: :ven:/ У6 и У10  -нсоящата работа и шефа .Но Венера е в Дева ,а там е в падение -може би ще те натоварят с повече работа и отговорности ,с обещание за възнаграждение ,но аспектите след това поазват,че няма да ти е леко

Сега разгледах по-обстойно на  :moo: ипредстои :sec: с  :mar: / у 6ти от 6/ като и  :tri: с ЛФ ,която е там  и  :sec: :sat:.Мисля,че е възможно да започнеш друга работа след около месец.

Нямам още много опит в хорарите ,надявам е и някой друг да ти отговори .

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #4383 -: Юли 10, 2010, 09:46:15 am »
По хорара на Марая и моя отговор е "не" - няма да се договорят сега. Както каза вече Moonlady ще има промяна в обстоятелствата и той не й е дал /или умишлено крие/ важна информация - Венера опозиция с Нептун. Венера управлява неговите 5 и 6 домове - това може да е инфо, свързано със сделка. В 3 дом има интерсептиран Водолей, което ще позабави окончателното договаряне. Но смяната на знака на Венера я тълкувам като евентуална промяна на условията и изискванията му. Сменяйки знака си, Венера ще направи тригон с Плутон, който е основния управител на питащата. Може би той трябва да вложи голяма сума пари в някакъв общ бизнес проект /Плутон е във 2 дом/, ако не греша след около 4-5 седмици. Потвърждение за това дава и смяната на знака на Меркурий /управляващ неговия 2 дом/, който след промяната на знака ще направи тригон с Юпитер и Уран. Юпитер управлява нейния 2 дом, а Уран интерсептирания Водолей - договарянето може би ще стане след около седмица, най-много две. И накрая, но не на последно място по важност, въпреки всички квадратури, които предстоят на Луната, последния й аспект е тригон с Нептун - управител на 4 дом /дом на края на нещата и изхода от въпроса/. Ретроградието на Нептун дава малко забавяне на нещата, но важен е финала. Успех, Марая!  :rolleyes: ;D

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #4384 -: Юли 10, 2010, 09:54:28 am »
da informiram....sreschata se otlogi. :(

Ха, сега виждам това. Не съжалявай!  ;) Работата ще стане по принцип.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #4385 -: Юли 10, 2010, 11:02:42 am »
много Ви благодаря за времето и вложения труд. :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Nebesna

« Отговор #4386 -: Юли 10, 2010, 11:40:53 am »
da informiram....sreschata se otlogi. :(

И аз сега го видях...и съм написала, че срещата ще се отложи, но не бях много сигурна. Благодаря за обратната връзка...По принцип не обичам да чета постовете преди моите, а само зададения въпрос, за да не се влияя.

*

*Lina*

• *
  • 456
« Отговор #4387 -: Юли 10, 2010, 12:26:45 pm »
Всички ,които сме исали единодушно сме видяли ,че няма да стане сега споразумението ,но за срещата само Небесна е предположила,че може да не се състои.

Интересно на какво основание  се е отложила ,има ли конкретна причина ,Марая ако е удобно а кажеш  :blink:

*

Марая

• 28287
« Отговор #4388 -: Юли 10, 2010, 12:45:39 pm »
Всички ,които сме исали единодушно сме видяли ,че няма да стане сега споразумението ,но за срещата само Небесна е предположила,че може да не се състои.

Интересно на какво основание  се е отложила ,има ли конкретна причина ,Марая ако е удобно а кажеш  :blink:

обадиха ми се и ми съобщиха ,че му се налага да пътува.
м/удругото не ми звънна за втора среща :blink:.
искаха от мен безплатна информация , но не се получи....

в понеделник ми предстоят нови преговори.
не знам как и по какъв начин ,но с друг човек/друга фирма/.
ако не възразявате :blink:
ето още един хорар:
13:25 Бургас
10.07.2010
в понеделник стартирам нови преговори.
ще стигна ли до сделка?

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #4389 -: Юли 10, 2010, 12:47:34 pm »

Луната управлява неговия 3 дом. Вероятно е имал друга среща/договаряния. Но интересното е, че Луната върви към квадрат с Марс /упр. на асц. и питащата/. От там идва пропадането на вчерашната среща. Обикновено при неосъществили се срещи У1 и У7 са в квадрат. Луната, обаче, е в 7 дом и въпреки, че съуправлява въпроса, тук тя съуправлява и човека, за когото Марая пита, т.е. бизнеспартньора. Планетите в засегнатите от въпроса домове не трябва да се подценяват никога.

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #4390 -: Юли 10, 2010, 12:52:26 pm »

ето още един хорар:
10.07.2010
ще стигна ли до сделка?

Не знам къФ човек си? Стига си задавала тия въпроси при и преди затъмение! Луната прави тауквадрат с Юпитер, Уран и Плутон.  :-X   Преговорите започни след понеделник.

*

*Lina*

• *
  • 456
« Отговор #4391 -: Юли 10, 2010, 01:18:36 pm »
Благодаря ,Скарлет !  Нещо ми се завьртя подобно вчера за положението на  :moo: ,но не обьрнах внимание .Ако на :moo:гледаме като негова планета,вазможно е действително да води други преговори,но ще има  :moo: :sec: :mar: в рамките на Рак така,4е все пак може да потьрси Марая,особено ако не полу4и това,което иска  :moo: :opo: :plu:.

*

Марая

• 28287
« Отговор #4392 -: Юли 10, 2010, 01:20:36 pm »
Благодаря ,Скарлет !  Нещо ми се завьртя подобно вчера за положението на  :moo: ,но не обьрнах внимание .Ако на :moo:гледаме като негова планета,вазможно е действително да води други преговори,но ще има  :moo: :sec: :mar: в рамките на Рак така,4е все пак може да потьрси Марая,особено ако не полу4и това,което иска  :moo: :opo: :plu:.

и аз така мисля....пък да видиме.! :blink:
ще докладвам.

*

Марая

• 28287
« Отговор #4393 -: Юли 10, 2010, 01:22:32 pm »

ето още един хорар:
10.07.2010
ще стигна ли до сделка?

Не знам къФ човек си? Стига си задавала тия въпроси при и преди затъмение! Луната прави тауквадрат с Юпитер, Уран и Плутон.  :-X   Преговорите започни след понеделник.
реших ,че нов хорар не е проблем да се направи ,тъй като става дума за нов субект...
ама щом си рекла-добре! :blink:

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #4394 -: Юли 10, 2010, 01:34:03 pm »

Неговият основен сигнификатор все пак е Венера. Като мине малко времеце, ще има промени, които ще го накарат да промени и той решението и виждането си. С ингреса на Венера в Дева, тя ща е в падение по знак /по мое мнение той вече ще е в по-неизгодна позиция или ще има друга причина...и да промени решението си/. Венера в Дева ще направи тригон с Плутон - основният сигнификатор на Марая. Ще помоля Марая /ако не забрави дотогава/ да ни информира, ако след 4-5 седмици този човек промени решението си.  ;)

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #4395 -: Юли 10, 2010, 01:36:05 pm »

реших ,че нов хорар не е проблем да се направи ,тъй като става дума за нов субект...
ама щом си рекла-добре! :blink:

Ти ако искаш си задай хорар. Аз не обичам да тълкувам хорари по такова време, щото нищо не е каквото е.  ;)

*

Марая

• 28287
« Отговор #4396 -: Юли 10, 2010, 01:42:18 pm »

Неговият основен сигнификатор все пак е Венера. Като мине малко времеце, ще има промени, които ще го накарат да промени и той решението и виждането си. С ингреса на Венера в Дева, тя ща е в падение по знак /по мое мнение той вече ще е в по-неизгодна позиция или ще има друга причина...и да промени решението си/. Венера в Дева ще направи тригон с Плутон - основният сигнификатор на Марая. Ще помоля Марая /ако не забрави дотогава/ да ни информира, ако след 4-5 седмици този човек промени решението си.  ;)
решението му след 4-5 седмици няма да има значение.
каквото и да е то трябва да е факт до 27 юли.
докладвам винаги и смятам ,че това е коректно ,за да се направят изводите....

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #4397 -: Юли 10, 2010, 01:44:46 pm »

и аз така мисля....пък да видиме.! :blink:
ще докладвам.

Накарахте ме да погледна пак хорара.  :blink: Слънцето е в секстил с Марс, а управлява интерсептирания Лъв в твоя 9 и негов 3 дом. Възможно е наистина да води на два стана преговори и където му е по-изгодно, там да подпише. И в това няма нищо лошо.  ;) Но ми се струва, че накрая ще кандиса. Меркурий и той ще бъде в падение след ингреса в Лъв, а той управлява неговите 2 и 4 дом - края на нещата /но ще направи тригон с Юпитер - 2 дом на Марая/. Да не стане от много мислене....една патка мислила, мислила, па се удавила.  :P

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #4398 -: Юли 10, 2010, 01:46:23 pm »

Ееее, ти все бързаш. Немой така.  ;D Бавно и тужно, по два пъти....така стават хубавите работи.  :P Тогава търси друг.  ;)

*

Марая

• 28287
« Отговор #4399 -: Юли 10, 2010, 01:51:14 pm »

Ееее, ти все бързаш. Немой така.  ;D Бавно и тужно, по два пъти....така стават хубавите работи.  :P Тогава търси друг.  ;)

има една думичка в бизнеса ,която касае ценна единица ;D наречена време....
а това време се определя от възложителя....и като хлопне мандалото ,ко прайм-нищо. ;D