16:35 - Бургас
09.07.2010
предстой ми бизнес среща.
въпроса ми е :
ще се договоря ли?
моля ви за отговор! :wub:
Първо трябва да се отговори на въпроса дали ще има среща, пък чак тогава дали ще се договорят двете страни. Няма какво да се чудим, аз гледам къде е луната, а тя е в 7-ми дом, следователно бизнес-партньора е по 7-ми.
На пръв поглед отговорът е "НЕ" - Луната в 7-ми дом и прави сходящ квадрат с марс - У1. Луната едновременно съ-управлява питащата, но е и елемент на 7-ми дом. това означава, че и двете страни са заинтересувани от това договаряне. въпреки това, този аспект показва, че ще има разногласия. Но на Венера, която управлява партньора и предстои смяна на знака, при което се оказва в един знак с управителя на питащата. Следователно среща ще има, но тя може да се забави или да се отложи (не съм сигурна как да тълкувам този квадрат). Дали ще има договор? Трябва да търсим връзка, според мен, между господарите на неговия и нейния 3-ти дом. Отговорът е "НЕ", няма да има дооваряне, понеже господарят на неговия 3-ти дом е Луната, която прави КВАДРАТУРА с управителя на питащата (Марс) и сходящ квадрат с господаря на нейния 3-ти дом - Сатурн.