Здравей Гост

хорарен въпрос

• 8786 Отговора
  • 1169824 Прегледи
*

Nebesna

Re:хорарен въпрос
« Отговор #4400 -: Юли 10, 2010, 01:56:47 pm »
обадиха ми се и ми съобщиха ,че му се налага да пътува.

Може да го е използвал като оправдание (Венера (той) е в опозиция с Нептун). Но, според мен наистина му се е отворило пътуване. Венера, която го управлява е в 3-ти дом, а управителя на 3-ти дом прави сходящ секстил с нея. Наложило му се е да пътува.

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #4401 -: Юли 10, 2010, 02:33:45 pm »
има една думичка в бизнеса ,която касае ценна единица ;D наречена време....
а това време се определя от възложителя....и като хлопне мандалото ,ко прайм-нищо. ;D

Виж сега, аз съм прост човек, не съм бизнесМенка.  ;D Но знам една друга приказка:"Който бърза, бРъка" и " Бързата работа срам за майстора". Пък ти, с ретро Меркурия си /управител на МЦ/ в заточение и в квадрат със Сатурн знаеш по-добре какво да праиш.  ;) Ти си знаеш най-добре нещата, действай.

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #4402 -: Юли 10, 2010, 02:44:24 pm »
Пък ти, с ретро Меркурия си /управител на МЦ/ в заточение и в квадрат със Сатурн знаеш по-добре какво да праиш.  ;)

Прозвуча ми като филм на ужасите или много тежка присъда  ;D

И ти гледаш много филми, Синухе.  :P Защо да звучи като присъда? Добре е никога да не го забравя и да не прибързва в бизнеса. Сатурн дава забавяния и ограничения. На теб ли да го обяснявам.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #4403 -: Юли 10, 2010, 03:35:17 pm »
Виж сега, аз съм прост човек, не съм бизнесМенка.  ;D

Скарлето ма ,що така реагираш? :o :o
обяснявам ти ,че това е крайния срок определен от ДВ ,за сделката.
та затова нЕма като как да се приказва за 4-5 седмици.
Но знам една друга приказка:"Който бърза, бРъка" и " Бързата работа срам за майстора".
даа ,принципно е така ,но имногото бавене отива в кереча...
не големите изяждат малките -бързите изяждат бавните! в бизнеса е нужно да си точен ,флексабилен и не на последно място решителен.
Пък ти, с ретро Меркурия си /управител на МЦ/ в заточение и в квадрат със Сатурн знаеш по-добре какво да праиш.  ;) Ти си знаеш най-добре нещата, действай.

Сега ме предизвика вече на дуел :wink2: :72: ,та да ти кажа някой работи....
в моя хороскоп Меркурий е изгряваща планета. като такава тя е управител на 7-ми и 10-ти ,както и на СЛВ в близнаци.
меркурий се свързва с писането ,комуникацийте , интелекта , контактите ,ума и други неща разбира се ,попадайки в знака на юпитер-стрелец меркурий дава разширение на философските и езотерични структури в ума на съответната персона. а ретро положението е доказателство за тва ,че всичко се пречупва през дълбочината на съзнанието ,което АЗ свързвам с юпитер.
сатурн е планета на кристалните точни и ясни неща ,както в живота ,така и в душата на индивида.сатурн дава ,но тогава когато е заслужено.сатурн е математиката ,точността ,времето и като такъв в каре с мерка не ми дава възможността да живея без ясно,точно и проверено знание..сатурн в мойта карта управлява 2-ри дом , а той е свързан с ценностите с това ,което сама съм заработила.като диспозитор на марс ,тъй като същия е избрал да своето място в козирога ,аз съм наясно с бизнеса повече отколкото много други и то не само защото марс е отлично поставен в моя хороскоп , а и защото м/у диспозитора и марс връзката е секстил.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #4404 -: Юли 10, 2010, 03:44:21 pm »
Пък ти, с ретро Меркурия си /управител на МЦ/ в заточение и в квадрат със Сатурн знаеш по-добре какво да праиш.  ;)

Прозвуча ми като филм на ужасите или много тежка присъда  ;D

И ти гледаш много филми, Синухе.  :P Защо да звучи като присъда? Добре е никога да не го забравя и да не прибързва в бизнеса. Сатурн дава забавяния и ограничения. На теб ли да го обяснявам.
това е само едната страна на монетата-има и друга!
а тя е яснота ,правила ,желязна дисциплина ,воля , сигурност и стабилитет.

п.п. РЕАЛИАЛИЗАЦИЯТА Я ТЪРСЯ ПО САТУРН!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #4405 -: Юли 11, 2010, 08:37:56 am »
Ти си се побъркала ма, Марайо!  ;D Писала, писала, обяснявала.....мерси за лекцията.  :P Идеята ми беше да не прибързваш и да премисляш. А ти го напраи политически въпрос.  :rolleyes: Айде, останете със здраве, че днес ще въря.....мисля, че се сещате.....из горите тилилейски.  :88:

*

Марая

• 28287
« Отговор #4406 -: Юли 11, 2010, 11:58:27 am »
Ти си се побъркала ма, Марайо!  ;D Писала, писала, обяснявала.....мерси за лекцията.  :P Идеята ми беше да не прибързваш и да премисляш. А ти го напраи политически въпрос.  :rolleyes: Айде, останете със здраве, че днес ще въря.....мисля, че се сещате.....из горите тилилейски.  :88:

не съм се побъркала! ;D ;D
рекох най-накрая да го защитя това чудо ,дето ти е трън в очите...все ми го намекваш ;).
а той повярвай ми никак не е лош ,след като веднъж се е изявил. за цял живот!
липса на разбиране с бащата и вечен конфликт с него.... :blink:/бог да го прости/.

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #4407 -: Юли 11, 2010, 12:24:14 pm »

рекох най-накрая да го защитя това чудо ,дето ти е трън в очите...все ми го намекваш ;).
липса на разбиране с бащата и вечен конфликт с него.... :blink:/бог да го прости/.

Повтаряме го по два пъти, за да го запомните.  ;D Винаги го помни, защото 10 дом не е само тате, а е и твоята репутация, егото, амбициите и т.н. И не само, че управлява този дом, но е и диспхозитор на Уран, Плутон и Юпитер. А това повлича и всички теми по домовете, които управляват. Не е малко. Айде, стига спамихме темата! Ще говорим друг път.  ;)

*

Марая

• 28287
« Отговор #4408 -: Юли 11, 2010, 12:31:52 pm »

Повтаряме го по два пъти, за да го запомните.  ;D Винаги го помни, защото 10 дом не е само тате, а е и твоята репутация, егото, амбициите и т.н. И не само, че управлява този дом, но е и диспхозитор на Уран, Плутон и Юпитер. А това повлича и всички теми по домовете, които управляват. Не е малко. Айде, стига спамихме темата! Ще говорим друг път.  ;)

интересно , аз по 10-ти дом търся майка си. сатурн в квадрат слънце дава лоши отношения с бащата , а мерка ,като комуникация в моя случай потвърждава ,че липсва комуникация с бащата или тя е напрегната и трудна.
а Мерка не е диспозитор на Юпитер , а е във взаймна рецепция и това говори за съвпад на двете планети.
да ,мерка е упр. на 7-ми и 10-ти дом и товае очевадно в живота ми....много контакти ,много приказки ,много горе-долу именно защото е диспозитор на уран ,който е в 10-ти в съвпад с МЦ., а управлява 3-ти дом /мунданно дома на мерка/л ;D ;)

и още нещо се сетих , аз мисля ,че не само упр.на 10-ти е отговорен за репутацията...
може и да греша ,но винаги гледам и Луната отгворна за публичностт и репутацията.
« Последна редакция: Юли 11, 2010, 12:37:47 pm от Марая »

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #4409 -: Юли 11, 2010, 12:59:17 pm »

интересно , аз по 10-ти дом търся майка си. сатурн в квадрат слънце дава лоши отношения с бащата , а мерка ,като комуникация в моя случай потвърждава ,че липсва комуникация с бащата или тя е напрегната и трудна.
а Мерка не е диспозитор на Юпитер , а е във взаймна рецепция и това говори за съвпад на двете планети.
да ,мерка е упр. на 7-ми и 10-ти дом и товае очевадно в живота ми....много контакти ,много приказки ,много горе-долу именно защото е диспозитор на уран ,който е в 10-ти в съвпад с МЦ., а управлява 3-ти дом /мунданно дома на мерка/л ;D ;)

и още нещо се сетих , аз мисля ,че не само упр.на 10-ти е отговорен за репутацията...
може и да греша ,но винаги гледам и Луната отгворна за публичностт и репутацията.

Те са във взаимна рецепция, така е. Но не можеш да кажеш, че Мерка не е диспозитор на Юпитер или Юпитер не е диспозитор на Мерка. Това е двойно подчертаване. Ако искаш, отвори си друга тема, аз повече няма да спамя тук.  ;)

« Отговор #4410 -: Юли 11, 2010, 12:59:52 pm »
Днес няма ли да хорарим? ;D
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Марая

• 28287
« Отговор #4411 -: Юли 11, 2010, 01:01:56 pm »

Те са във взаимна рецепция, така е. Но не можеш да кажеш, че Мерка не е диспозитор на Юпитер или Юпитер не е диспозитор на Мерка. Това е двойно подчертаване. Ако искаш, отвори си друга тема, аз повече няма да спамя тук.  ;)

няма да отварям друга тема ,ще спра до тук...с различното си виждане ,все пак имам пионерски уран! ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #4412 -: Юли 11, 2010, 03:38:08 pm »
Да, така е Марая е с много по-различно виждане от традиционното относно астрологията и не всеки може да го възприеме. Нептун в 12-ти дом в Скорпион съвместно с Уран и е ключовия фактор, а Уран и е в съвпад с Плутон в 10-ти дом..
Тя е рволюционер в астрологията и има потенциала за нововъведения в тази наука.
Въобще всякакъв вид иновации по Уран и Плутон..
Нептун и отключва висш ранг психични способности..

:-[ :-[
мерси Крис :-[ :blink:

*

Nebesna

« Отговор #4413 -: Юли 11, 2010, 03:51:58 pm »
Ти ме уби с тоз хорар. Как да ти отговорим на въпроса "Кой?"

*

Uran

• 6041
« Отговор #4414 -: Юли 11, 2010, 03:55:57 pm »
Дали ми е близък или е съсед с когото не поддържам контакти?
Голяма гадост- втори ден чистя гнусотии, а жцивея сред такива сноби и претенции...

« Отговор #4415 -: Юли 11, 2010, 04:05:05 pm »
Кой ми посипва терасата с подстригани коси?
16 часа и 28 мин. Варна

Управител К7 е Венера в 9ти - някой, който живее на деветия етаж  ;D
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Uran

• 6041
« Отговор #4416 -: Юли 11, 2010, 04:06:05 pm »
Гледайки сигнификаторите, май в невидение ще си остана.
Ей, отказаха ме да си пия кафето на терасата.
п.п.Нямам конфликт с никого и затова съм озадачена.

*

Nebesna

« Отговор #4417 -: Юли 11, 2010, 04:06:40 pm »
Дали ми е близък или е съсед с когото не поддържам контакти?
Голяма гадост- втори ден чистя гнусотии, а жцивея сред такива сноби и претенции...

Задай конкретен въпрос. Трябва да може да ти се отговори с "да" или "не". Но така или иначе трябва да потърсим по кой дом да гледаме терасата. Или просто да погледнем твоя 4-ти дом...ще пробвам някак си.

*

Uran

• 6041
« Отговор #4418 -: Юли 11, 2010, 04:06:55 pm »
Кой ми посипва терасата с подстригани коси?
16 часа и 28 мин. Варна

Управител К7 е Венера в 9ти - някой, който живее на деветия етаж  ;D
Няма толкова етажи. ;D

*

Uran

• 6041
« Отговор #4419 -: Юли 11, 2010, 04:08:12 pm »
Х.(назовавам я по име) ли е изхвърлиЛА подстриганите коси през терасата си?