Виж сега, аз съм прост човек, не съм бизнесМенка.
Скарлето ма ,що така реагираш?

обяснявам ти ,че това е крайния срок определен от ДВ ,за сделката.
та затова нЕма като как да се приказва за 4-5 седмици.
Но знам една друга приказка:"Който бърза, бРъка" и " Бързата работа срам за майстора".
даа ,принципно е така ,но имногото бавене отива в кереча...
не големите изяждат малките -бързите изяждат бавните! в бизнеса е нужно да си точен ,флексабилен и не на последно място решителен.
Пък ти, с ретро Меркурия си /управител на МЦ/ в заточение и в квадрат със Сатурн знаеш по-добре какво да праиш.
Ти си знаеш най-добре нещата, действай.
Сега ме предизвика вече на дуел :wink2: :72: ,та да ти кажа някой работи....
в моя хороскоп Меркурий е изгряваща планета. като такава тя е управител на 7-ми и 10-ти ,както и на СЛВ в близнаци.
меркурий се свързва с писането ,комуникацийте , интелекта , контактите ,ума и други неща разбира се ,
попадайки в знака на юпитер-стрелец меркурий дава разширение на философските и езотерични структури в ума на съответната персона. а ретро положението е доказателство за тва ,че всичко се пречупва през дълбочината на съзнанието ,което АЗ свързвам с юпитер.
сатурн е планета на кристалните точни и ясни неща ,както в живота ,така и в душата на индивида.сатурн дава ,но тогава когато е заслужено.сатурн е математиката ,точността ,времето и като такъв в каре с мерка
не ми дава възможността да живея без ясно,точно и проверено знание..сатурн в мойта карта управлява 2-ри дом , а той е свързан с ценностите с това ,което сама съм заработила.като диспозитор на марс ,тъй като същия е избрал да своето място в козирога ,аз съм наясно с бизнеса повече отколкото много други и то не само защото марс е отлично поставен в моя хороскоп , а и защото м/у диспозитора и марс връзката е секстил.