Не съм пускала партньорски карти за него, Дивна, ето по-долу синастрията, неговата е в синьо, мойта в червено...
Добавих и композит...
тъкмо мислех да кажа, че слънцето във водолей при мъж не е много сексуално, но стигнах до синастрията ви и мисля, че ще ти хареса, нема се плашиш..

най- вече заради съвпада твое слънце- негов марс и заради асц. му..а твое слънце в негов пети дом- секса може да се разрасне и в нещо доста по- голямо..

асц. му е в една стихия с твоето слънце, а твоя асц.- с неговото, хармония виждам тук..пък и слънцето му си е почти рибешко, така че- човекът клони към плюс безкрайност..в моите очи поне..

луната му е в знака на твоето слънце, а твоята луна му е на десц..все повече красоти тука..луните ви могат да общуват добре, по средата им е близнака- комуникирай повече, не се затваряй, казвай какво те мъчи, не се капсуловай и не страдай мълчаливо..трудното започване на нещата им е придало тежест, която е необходима за трайността на връзката, така че..мисля, че този човек изглежда много подходящ за теб, както и ти за него.. :blink: