Здравей Гост

хорарен въпрос

• 8786 Отговора
  • 1164534 Прегледи
*

Nebesna

Re:хорарен въпрос
« Отговор #4600 -: Юли 14, 2010, 10:49:28 pm »
Белика, Луната е без курс - положението в близко време ще остане такова, каквото е в момента. Но иначе Венера, която управлява човекът, за когото се пита е в сходящ съвпад с Марс, който те управлява теб - може да ти заформи нещо романтично.

*

Divna

« Отговор #4601 -: Юли 15, 2010, 07:08:43 am »
 ;D, Белика, ще падна с теб!

Те хубавите работи стават бавно! Радвай се, че човека не дава зор. Това означава, че не те приема само като сексуален обект, и че държи на приятелството ви, и че те уважава. Може да си владее хормоните човека, евала му казвам!
На твое място бих построила нова карта с по-пикантен въпрос, от сорта: Ще отидем ли на море с ..... (назоваваш го по име). И ще правим ли LOVE?

*

Divna

« Отговор #4602 -: Юли 15, 2010, 07:32:29 am »
Белика, за мен отговора е ДА, ще правите Love. Сигнификаторите (Слънце и Водолей) са ви в тригон.
Но е добре да чуем мнението и на специалистите по хорарите.

*

Divna

« Отговор #4603 -: Юли 15, 2010, 07:47:08 am »
Благодаря ти, Дивна! Пък - каквото е писано, уж и тарото така казва, а синастрията и композита изглеждат добре, доколкото аз мога да ги разчитам... Само дето човекът е със Слънце във Водолей, което за мен е огромна новост като начин на реагиране... Изобщо мъже с въздушни слънца са ми доста трудни за проумяване... Не че аз съм много лесна... Ще опитам да карам по-леко наистина...

Ако добре ти аспектира осмодонната луна, не виждам никакъв проблем. Не си ви спомням обаче партньорските карти.

*

Divna

« Отговор #4604 -: Юли 15, 2010, 08:01:36 am »
Белика, обещавам да ги погледна на свежа глава (скоро), че е време да си лягам.

« Отговор #4605 -: Юли 15, 2010, 08:28:20 am »
Белика,отговора е Да и определено той иска повече от теб да правите секс!!! ;D
Неговия сигнификатор Сатурн е в 8-мия му дом Локус фортуната също.Твоят господар на 8-ми и 5-ти от хорара Юпитер е разположен в 8-ми определено и ти имаш желание.Ти си представена от Слънцето то е разположено в 12-ти дом от картата и може би показва моментното ти състояние и оттегляне,но това е нормално около рожден ден равносметка от изминалата година,а и Слънцето е в Рак-доста емоционално приема нещата.Предстоящият секстил между Слънцето и Сатурн показва,че имате любовна връзка.На луната управител на въпроса и предстоят доста аспекти съвпад Марс и Сатурн и секстил със Слънцето,което е страхотно за една любовна връзка.Ако отчитаме и транссатурновите планети Плутон в 5-ти говори за силни чувства,но нещо той ми се вижда малко завеян или объркан с този Нептун в 1-ви негов,а може би и ти го намираш за такъв.Желая ви успех всички показатели са налице!!! :58:
Докато дишаш...надявай се!

*

Vision

• 3523
« Отговор #4606 -: Юли 15, 2010, 08:47:20 am »
Не съм пускала партньорски карти за него, Дивна, ето по-долу синастрията, неговата е в синьо, мойта в червено...

Добавих и композит...

тъкмо мислех да кажа, че слънцето във водолей при мъж не е много сексуално, но стигнах до синастрията ви и мисля, че ще ти хареса, нема се плашиш.. ;)

най- вече заради съвпада твое слънце- негов марс и заради асц. му..а твое слънце в негов пети дом- секса може да се разрасне и в нещо доста по- голямо.. ;D асц. му е в една стихия с твоето слънце, а твоя асц.- с неговото, хармония виждам тук..пък и слънцето му си е почти рибешко, така че- човекът клони към плюс безкрайност..в моите очи поне.. ;D
луната му е в знака на твоето слънце, а твоята луна му е на десц..все повече красоти тука..луните ви могат да общуват добре, по средата им е близнака- комуникирай повече, не се затваряй, казвай какво те мъчи, не се капсуловай и не страдай мълчаливо..трудното започване на нещата им е придало тежест, която е необходима за трайността на връзката, така че..мисля, че този човек изглежда много подходящ за теб, както и ти за него.. :blink:

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

sunrain

• 6710
« Отговор #4607 -: Юли 15, 2010, 09:09:37 am »
Не ми се смей, мила Дивна :) Аз самата си се смея достатъчно на всевъзможните идиотски реакции :)
Пускам нова карта - ще правим ли love с Б?

Тази карта не съм я гледала, но по предната, ако съдим, когато се създаде контакт между Венера и Марс може и да има нещо в тази посока.  :blink: Тоест след 16 дни, надявам се не е седмици.  ;)  

Иначе между вас двамата определено има потенциал нещо да се случи - Луна и Слънце като символични сигнификатори на теб и мъжа са във взаимна рецепция. Луната не показва някакво развитие сега, но то предстои. Най-важното е, че Марс - ти и Венера - той, ще направят съвпад. Потвърждение в полза на въпроса ти.
 Може би връзката ви ще се случва по-бавно във времето и ще има моменти на анализиране на ситуацията от страна и на двамата, което ще е причина за отлагане на някои стъпки, но това не бива толкова да те притеснява, дай си на душата право да бъде обичана и желана.  :blink: Успех, Белика!    
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

« Отговор #4608 -: Юли 15, 2010, 09:38:55 am »
  Преди малко говорих с приятел, поканили са го на разговор, за да се разберат за съвместна работа..Преди още контрагентите да се обадят, той ме попита - Ще стане ли работата? Аз набързо отворих зетката и отрязах - ще закъснее.....
  Сега ще постна картата - въпросът е зададен от приятеля ми, назован по име -  Ще стане ли работата?

« Отговор #4609 -: Юли 15, 2010, 09:42:55 am »
  Та въпроса съдържа подвъпроси - ще са изгодни ли условията и ще има ли печалба. Днес следобяд предполагам, че ще имам отговор на въпросите....

*

Vision

• 3523
« Отговор #4610 -: Юли 15, 2010, 09:45:39 am »
  Преди малко говорих с приятел, поканили са го на разговор, за да се разберат за съвместна работа..Преди още контрагентите да се обадят, той ме попита - Ще стане ли работата? Аз набързо отворих зетката и отрязах - ще закъснее.....
  Сега ще постна картата - въпросът е зададен от приятеля ми, назован по име -  Ще стане ли работата?

заради мерка на К12 ли мислиш, че ще закъснее, или заради нептун в шести??ако работата има връзка с нептун, може да е заради това..само да не му въртят някакви игри заради меркурия, а и сатурн е на К2, няма да има голяма материална полза за него, МЦ в близнаци- двойнствена работа..сатурн в опозиция на планетите на К8, въобще финансите са съмнителни как ще дойдат и въобще дали..

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #4611 -: Юли 15, 2010, 10:00:17 am »
Качвам картата по един по-тежък хорар. Ако имате възможност и след въпроса на Стреличка, ще се радвам да се включите с коментар. Благодаря!

"Ще излезе ли от кома М.?"

Данните са 13 юли 2010, Бургас, 21.05 часа.

Дано не съм права, но по този хорар моя отговор е "не".  :-X Луната управлява М. и й предстои опозиция с Нептун - управител на неговия 8 дом /като се брои от 7/. Неговият 4 дом /т.е. 10 в картата/ се управлява от Плутон, а той е в сходящ квадрат с втория управител на 8-я му дом. Интересептирания Лъв в 1-я му дом дава забавяне на изхода от въпроса, Слънцето има разходящи положителни аспекти и ако не се лъжа няма сходящи такива до смяната на знака на Сатурн и на практика няма да успее да оформи секстил с него. А и Сатурн с ингреса му във Везни прави тауквадрат с Юпитер, Уран и Плутон. Това ме кара да мисля, че резултата ще е налице към 20-21 юли.  :-\

*

sunrain

• 6710
« Отговор #4612 -: Юли 15, 2010, 10:58:04 am »
Да, май всички се обединихме около това мнение. Мерси.  :blink: Пък дано да е само за следващите няколко месеца това положение.   

*

abroad

« Отговор #4613 -: Юли 15, 2010, 08:30:01 pm »
качвам интересна карта на хорарен въпрос, който е: "ще ми се обади ли F."

на пръв поглед отговорът е Да - Луна сходящ съвпад Сатурн, обаче...
следните положения ми направиха впечатление:

1. Нодална ос точен съвпад АС/DС
2. Меркурий диспозитор на сигн. на питащия и този, за когото се пита, както и естествен сигн. на въпроса в един и същ градус на СЛВ/ЮЛВ
3. Луна сигн. на този, за когото се пита

Това изглежда да вкарва известна "съдбовност" в развитието на събитията по темата или непредсказуемост
Какво мислите?

« Отговор #4614 -: Юли 15, 2010, 08:41:09 pm »
   На първо четене - ДА, но има много НО-та. Изгодна оферта, но на неизгодно място....С думи да, но делата явно доста ще се проточат...

« Отговор #4615 -: Юли 15, 2010, 08:43:37 pm »
преди съвпада на упр. 1-7 ,Луната ще съвпадне с Марс, упр.3,дали пък няма да се обади по-рано от очакването изнервящо
за работа ли е обаждането :rolleyes:
ма този квадратиращ Плуто  в 12, конфединциална ли е очакваната информация, абе шокираща със сигурност :mellow:
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Nebesna

« Отговор #4616 -: Юли 15, 2010, 08:57:51 pm »
Да, май всички се обединихме около това мнение. Мерси.  :blink: Пък дано да е само за следващите няколко месеца това положение.   

Съни, те колкото повече месеци минават, толкова повече намалява вероятността мозъкът да се възстанови изобщо.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #4617 -: Юли 15, 2010, 09:04:45 pm »
Небесна, какво да се прави, съдба. Надеждата умира последна все пак. Особено за питащия. Предполагам лекарите ще обяснят тези подробности за състоянието.

*

abroad

« Отговор #4618 -: Юли 15, 2010, 09:49:44 pm »
Покрай двете последователни затъмнения започвам да си мисля, че съвсем съм станала невидима :lol: :-\

« Отговор #4619 -: Юли 15, 2010, 10:08:11 pm »
Цитат
качвам интересна карта на хорарен въпрос, който е: "ще ми се обади ли F."

Аброад според мен отговора е Не.Въпреки всичко мисля че той има желание да ти се обади твоят сигнификатор Сатурн е в неговия 3-ти дом определено има връзка между вас на Луната и предстои съвпад със Сатурн но преди това ще направи съвпад с Марс управител на интерсепнтирания Овен в твоя 3-ти дом от хорара където е затворен Юпитер господар на точно този 3-ти дом.На Сатурн му предстои опозиция с Юпитер и пак по тази ос твой 3-ти дом-негов 3-ти дом (9-ти в хорара) а и няма връзка между управителите на тези два дома Меркурий и Юпитер а ако броим и транссатурновте на Меркурий му предстои опозиция с Нептун... :( Според мен на този етап той се интересува само от себе си в момента Слънцето като сигнификатор на мъжа е в 7-ми дом.
Докато дишаш...надявай се!