Здравей Гост

хорарен въпрос

• 8786 Отговора
  • 1167815 Прегледи
*

abroad

Re:хорарен въпрос
« Отговор #4620 -: Юли 15, 2010, 10:24:49 pm »
 :blink: marygadje, имах си подозрения, затуй попитах...
мерси за становището отново :wub:

« Отговор #4621 -: Юли 15, 2010, 10:26:28 pm »
Покрай двете последователни затъмнения започвам да си мисля, че съвсем съм станала невидима :lol: :-\
Нали знаеш че съм от твоя отбор аз също съм затъмнена а това последното ми закри и Меркурий невидима за партньори и мъжете като цяло но по добре сама отколкото зле придружена!Добре че поне все още главата ме слуша че като гледам как са пощурели всички и какво неадекватни въпроси задават и от какви неща се вълнуват просто се чудя дали има нормали вече.... :57:
Докато дишаш...надявай се!

*

abroad

« Отговор #4622 -: Юли 15, 2010, 10:37:54 pm »
Добре че поне все още главата ме слуша че като гледам как са пощурели всички и какво неадекватни въпроси задават и от какви неща се вълнуват просто се чудя дали има нормали вече.... :57:

Над същото повечко се замислих и аз тия дни. Поради естеството на ежедневните ми ангажименти се налага да общувам с много и различни хора....и не спират де ме изненадват реакции на хора, които до вчера мислех, че познавам :-\, за масата по улиците няма да коментирам...чудя се, дали и за мен не казват същото :lol:

п.п. на път за работа, рано сутрин, често срещах една жена, видимо "не с ума си" :'(, отскоро вече са две, явно няма средства да ги лекуват и никой не се грижи за тях, оставени са на самотек

« Отговор #4623 -: Юли 15, 2010, 10:45:44 pm »
  Аброад - с тях, без тях, с него и без него, земята ще се върти, докато не ни изхвърли от орбитата си...А нещастни луди не познавам, пък крачката до лудостта е много ситничка...В техните очи ние сме лудите - и с право.

« Отговор #4624 -: Юли 16, 2010, 08:57:41 pm »
Покрай двете последователни затъмнения започвам да си мисля, че съвсем съм станала невидима :lol: :-\
явно и аз съм, това написах за теб
преди съвпада на упр. 1-7 ,Луната ще съвпадне с Марс, упр.3,дали пък няма да се обади по-рано от очакването изнервящо
за работа ли е обаждането
ма този квадратиращ Плуто  в 12, конфединциална ли е очакваната информация, абе шокираща със сигурност
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

« Отговор #4625 -: Юли 16, 2010, 09:50:26 pm »
И утре е ден, Ласт кис  :blink: Все пак е петък вечер. Уморени сме...... д-р Хаус..... Местопрестъплението.... пране....е такива неща...
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Vision

• 3523
« Отговор #4626 -: Юли 16, 2010, 09:56:20 pm »
Здравейте!
Иска ми се да попитам според картата по-долу ще ме приемат ли на втория тур с аудиовизуални комуникации в университета,тъй като днес погледнах и пише че има 8 човека пред мен в листата за изчакване,иначе са ме приели администрация и управление на предприятие,но не желая да го уча.
Благодаря ви предварително!
http://www.astro.com/cgi/showgif.cgi?lang=e&gif=astro_2gw_08_shte_me_priemat_li_na_vtoriq_tur_s_audio.64015.12090.gif&res=100&va=&cid=5mbfilexT5iLx-u1264359610

Моля ви,помогнете ми!

много ми се иска да ти кажа нещо, но не съм сигурна какво трябва да се гледа точно по този въпрос..девети дом, напр.- там имаме сатурн, който е в съвпад с луната, а луната може би е един от твоите сигнификатори, значи може да не стане сега приема..още повече, че е в опозиция на юпитер, който е управител на асц. и сигнификатор също..но пък ако аудиовизуалните Комуникации се символизират от меркурий, понеже са комуникации, то меркурий прави тригон с юпитер, но от осми дом..а ако не е меркурий, може би е уран, ако е свързано с техника, а уран е в съвпад с юпитер в трети дом, дома на комуникациите, та може би е добре по отношение на въпроса..може би сатурн в девети е, защото още има да чакаш, докато излязат резултатите..както виждаш- иска ми се да ти кажа нещо конкретно, ама не мога..  :-\

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

Diyana

• 2705
« Отговор #4627 -: Юли 20, 2010, 04:47:09 pm »
Обратна връзка по този хорар тук. Днес се разбрахме с рачката, че няма да си зарязвам сегашнийо шеф Телец насред пътя и ще го изчакам да му мине уплахът от престоя на Сатурн в Дева :P, но започвам да работя и по новия проект с нея. И без туй имам много свободно време, пък и няма да е нещо свръх силите ми. Пък и тя не бърза, пък и на двете ни се струва, че има много бъдеще в общото ни начинание.

Е, получава се засега  - и тази, и другата. Страхотна ситуация. Не съм въодушевена или заблудена в момента. Не съм и стресната. Просто нещата се развиват някакси закономерно, докато просто си седя и наблюдавам, както ме посъветвахте и в хорарната тема, и оттатък в тарото.

Та така, дотук това свърших по хорара :P.
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

« Отговор #4628 -: Юли 20, 2010, 05:00:24 pm »
Къде ми е фотоапарата?Дали ще го намеря?

Юпитер като управител на въпроса се намира в 4 дом и е  в опозиция с сигнификатора на изгубения предмет Сатурн - упр.на втори дом.Той от  своя страна се намира в 10 дом и в послединя градус на знака дева,което ме навежда на мисълта,че няма да го намеря.Предполагам,че е някъде в къщи или е изхвърлен по погрешка  :( Вие как мислите?

*

*Lina*

• *
  • 456
« Отговор #4629 -: Юли 20, 2010, 06:45:37 pm »
Според мен е някъде  извън дома на работното място ( ако е в дома евентуално работен кабинет или място с такова предназна4ение ) .В шкаф може би.Близо до врата.

:moo:   :tri: :sun:  :kva: :nep: -сигн.на фотоапарата и ретрогр. :sec: :sat:

Може ако се разтърсите да  го откриете.Откога не сте го виждали ?

*

Nebesna

« Отговор #4630 -: Юли 20, 2010, 06:52:52 pm »
Юпитер не е управител на въпроса, а Сатурн и се намира в 10-ти дом, което сочи обществена сграда, а Дева може да значи офис, чекмедже, шкаф.

« Отговор #4631 -: Юли 20, 2010, 07:03:57 pm »
Благодаря ви *Lina* и Небесна  :blink:
Фотоапарата не съм го виждала от два месеца,къде ли не го търсих.Трябваше да снимам едно събитие в службата.Имам ясен спомен,че си го донесох у дома заедно с зарядно,батерии и кабел за компютъра.Всички шкафове обърнах,но не го намерих.

*

Nebesna

« Отговор #4632 -: Юли 20, 2010, 07:10:05 pm »
Интересно ЛФ е в пълна противоположност на сигнификатора на търсената вещ - в 4-ти дом.
А Сатурн е в абсолютно точен съвпад с К10. Последните градуси означават, че търсената вещ скоро ще бъде преместена.

« Отговор #4633 -: Юли 20, 2010, 08:18:51 pm »

Стреличка ще ме извиниш но направих картата по Кох и в този случай Меркурий отново е господар на 5-ти дом твойта дъщеря но 4-ти от 5-ти движимото имущество е с господар Слънцето на него му предстои тригон(след като напусне знака Рак)със Юпитер управител на 7 и 8 от 5-ти дом.Слънцето луната и Меркурий са в 3-ти дом по това можем да съдим и за надеждата че колата ще се продаде но пък и на Луната и престои опозиция с Нептун(ако се брои) май са някакви напразни очаквания.Според мен колата ще се продаде но няма да е утре.

Според мен купувачът Юпитер е огледал колата \Луна\ и я е харесал - разходящ тригон, разбрали са се с дъщеря ти - разходящ тригон, но ще има проблем с намирането на парите - предстоящ квадрат с Плутон от негов втори. Предстоящият куинконкс със Сатурн едва ли ще стане ефективен, но все пак... Луната не е без курс само заради опозицията с Нептун, ако не броим септенера, направо си плаче за отговор нищо няма да стане... Последният аспект на дъщеря ти също е с Нептун, който е в ретрофаза. По-скоро тя ще си промени намерението засега. Според мен.

Стреличка, според мен отговора е ДА. Дъщеря ти ще продаде колата, защото Меркурий (У5 дом-дъщеря ти) е в тригон с управителя на нейн 8ми дом (Юпитер).

ето и моята карта, който има желание и свободна време :blink:

Ти питаш за дъщеря си, а в такъв случай преномерираме домовете - 5-ти дом става първи и дъщеря ти ще се управлява от Меркурий. Меркурий също така управлява и транспортните средства, така че има надежда. Обикновено, когато проблемът и човекът за когото се пита се управляват от една и съща планета ситуацията има положителен изход. Обаче трябва да гледаме за потенциален купувач и дали има връзка между двамата, а купувачът ще се управлява от господаря на 11-ти дом (неин седми дом). меркурий е в разходящ тригон с Юпитер, който показва минало действие, странно.

Благодаря Ви от сърце момичета :88: :58: :08:

днес колата се продаде, предвид състоянието й може да се каже,че е луд късмет,
че я продадохме  за толкова, но пък и толкова пари хвърли по ремоти за една година,
 че ако ги калкулираме в цената продажбата е на загуба, но по- добре ,че се отърва,
отколкото да продължи да налива  :72:

*

Nebesna

« Отговор #4634 -: Юли 20, 2010, 08:24:03 pm »
Бравоооо! Хип-хип-ура! Поне си е взела част от парите. Аз бях убедена, че ще я продаде. Този хорар ми "проговори".

« Отговор #4635 -: Юли 20, 2010, 08:26:32 pm »
Благодаря,Небесна

предвид хипер стагнацията в търговията с коли, от три месеца сме я обявили никой
и първият обадил се, я купи :blink:

лош избор на модел, сега си научи урока и няма да бърза като избира друга

*

Diyana

• 2705
« Отговор #4636 -: Юли 20, 2010, 10:19:52 pm »
Лина, имате ли някакъв килер, тъмно \мокро\ помещение - не знам как се нарича всъщност, примерно между входната врата на апартамента и тоалетната?! В момента го карам съвсем импровизирано - по позицията на Луната по дом и знак и по ПФ.

*

Diyana

• 2705
« Отговор #4637 -: Юли 20, 2010, 10:22:18 pm »
Честито, Стреличка. Поука - ако основните сигнификатори казват да, както в твоя случай - дъщеря ти и купувача, аспектите с другите сигинификатори допълват картинката, но не отменят дадения вече отговор.

« Отговор #4638 -: Юли 20, 2010, 10:29:43 pm »
Лина, имате ли някакъв килер, тъмно \мокро\ помещение - не знам как се нарича всъщност, примерно между входната врата на апартамента и тоалетната?! В момента го карам съвсем импровизирано - по позицията на Луната по дом и знак и по ПФ.
Нямаме такова помещение.Навсякъде съм проверила-няма го.Сега се сещам да проверя под мивката там,където държа перилните препарати .

*

Nebesna

« Отговор #4639 -: Юли 20, 2010, 10:31:17 pm »

Аха......Не знаех как да разтълкувам Плутон на куспидата на 2-ри (аз ползвам Кох).