Здравей Гост

хорарен въпрос

• 8786 Отговора
  • 1168863 Прегледи
Re:хорарен въпрос
« Отговор #4640 -: Юли 20, 2010, 10:58:45 pm »
Коляното ми пълни ли се с вода?  :'( :'( :'(
23,32 СФ

Май, да.

Разходящ аспект на Луната с У6ти. В съвпад е с ЛФ. Утре ще си наложа лук на коляното.

Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #4641 -: Юли 21, 2010, 08:16:30 am »
Коляното ми пълни ли се с вода?  :'( :'( :'(
23,32 СФ

Май, да.

Разходящ аспект на Луната с У6ти. В съвпад е с ЛФ. Утре ще си наложа лук на коляното.

Тази карта за мен не е радикална.

« Отговор #4642 -: Юли 21, 2010, 06:36:19 pm »
Мерси, Скарлет  :blink:

« Отговор #4643 -: Юли 25, 2010, 08:18:15 pm »
А пък небето следващите два дни хич не става за хорари  :-\

*

Mims

• **
  • 772
« Отговор #4644 -: Юли 27, 2010, 03:21:25 pm »
Е,пък аз днес си зададох въпроса,да бях изчакала до утре... :angry:
На майка ми и предстои операция на ухото,уж не сложна,ама глава е все пак,а и някой и споменал за близък,който точно след такава уж рутинна процедура,не се събудил от упойката... :'(
Та въпросът ми е :"Ще бъде ли успешна операцията на М.?"

http://prikachi.com/images.php?images/64/2368064C.gif

« Отговор #4645 -: Юли 27, 2010, 09:51:46 pm »
ОТКРАДНАХА МИ ЛАПТОПА:
ЩЕ ГО ВЪРНАТ ЛИ ?  ПЛЕВЕН 22:30 -27.07.2010
ЩЕ СЪМ МНОГО БЛАГОДАРНА НА ВСИЧКИ ВИ, АКО ЩЕТЕ ВЯРВАЙТЕ АМА МИ СЕ КЪСА СЪРЦЕТО  :'(
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Lillie

• 30532
« Отговор #4646 -: Юли 27, 2010, 10:07:40 pm »
Как се е случило, при какви обстоятелства?
АС в Риби загатва, че и ти не си внимавала, разсеяна си била и крадецът е издебнал.
Поствам хорарната карта, ако има желаещи да я тълкуват.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #4647 -: Юли 27, 2010, 10:15:50 pm »
В картата Сатурн е в 7 дом, не съм сигурна дали това е забрана за тълкуване, когато става въпрос за изгубена/открадната вещ.

Но както казах, АС в Риби и Луна в 12 дом говорят за това, че питащата е станала обект на кражба в резултат на разсеяност.
Лаптопа по 3 дом ли го гледаме?
Ако е така, негов управител е Меркурий, както и на 4 дом - крайния резултат. В момента на задаване на въпроса Меркурий е на път да премине в друг знак, след като е направил опозиция с Нептун. На Луната й предстои съвпад с Нептун и опозиция с Меркурий - сигнификатора на латопа. Не искам да те разочаровам, но показателите не ми изглеждат много обнадеждаващи.  :-\ Сигнификаторът на вещта, ако я разглеждаме по 3 дом, във всеки момент ще смени знака, т.е. буквално бихме могли да го интерпретираме и като преминаване в други ръце. Меркурий управлява и 7 дом - крадците.
Двата управителя на АС, Нептун и Юпитер, са ретроградни. Луната няма сходящи подкрепящи аспекти, има опозиция с Локус Фортуна.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

*Lina*

• *
  • 456
« Отговор #4648 -: Юли 27, 2010, 10:19:35 pm »
И без хорар - вероятността е нищожна .От всичко откраднато досега само един телефон ни се върна и то по случайност е попаднал в полицията   :-[

*

Vision

• 3523
« Отговор #4649 -: Юли 27, 2010, 10:25:11 pm »
за лаптопа:

сигн. на питащата в 12-ти дом, не звучи добре..а сигн. на въпроса би трябвало да е уран, той е в първи дом, и сигурно показва че въпроса е важен за питащата..такова нещо трудно се връща, ако е откраднато, ако е изгубено има някакъв минимален шанс..предполагам, че си се обадила в полицията??.. с плутон в десети, може и да стане някакво чудо, да проявят професионализъм, да си обходят контингента от наркоманчета и да го открият..но пък като се дозамислих, все пак нептун е на трон по дом..ама пък е ретро..да не се заблуждаваш, че са ти го откраднали, а да си го забравила някъде и да си го намериш, ако се върнеш там??

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

Nebesna

« Отговор #4650 -: Юли 27, 2010, 10:31:41 pm »
За лаптопа

Аз ползвам Кох. Изгубената вещ се управлява от Венера и е в 7-ми дом, т.е. в ръцете на крадците. Крадецът се управлява от Меркурий в Лъв и много скоро предстои да си смени знака, преди точната опозиция с Луната, която е сигнификатор на питащата (това означава, че ти няма ад разбереш кой е крадеца). Венера, като управителка на откраднатата вещ е в сходяща опозиция с Нептун - управоител на питащата. Според мен това означава, че предметът няма да се намери.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #4651 -: Юли 27, 2010, 10:37:15 pm »
Венера, като управителка на откраднатата вещ е в сходяща опозиция с Нептун - управоител на питащата. Според мен това означава, че предметът няма да се намери.

Венера като сигнификатор на открадната вещ /по Кох/ е в Дева - знак на падение, което по принцип не е благоприятно за самата вещ. А инак сходяща опозиция с Нептун няма, доколкото виждам. Венера е в Дева, Нептун е във Водолей.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #4652 -: Юли 27, 2010, 10:54:04 pm »
ДА ПРАВИ СТЕ КАКТО ВИНАГИ, ЗАБРАВИХ ГО НА ПЕЙКАТА ПРЕД БЛОКА, ПОДАЛА СЪМ ЖАЛБА В ПОЛИЦИЯТА, РАЗДАДОХ ЛИСТОВКИ ОБЯВИЛИ СМЕ НАГРАДА 400 ЛЕВА, НАДЯВАМ СЕ НАРКОМАНЧЕТАТА ДА СЕ ОБАДЯТ, В ЗАЛОЖНИТЕ КЪЩИ ПОЧТИ НЕ ВЗЕМАТ ТЕХНИКА БЕЗ ДОКУМЕНТИ ................ :'( ОБАДИЛА СЪМ СЕ В ACER, ДАЛА СЪМ СЕРИЕН НОМЕР......ВСИЧКО КАКВОТО СЕ СЕТИХ НАПРАВИХ, МНОГО МНОГО МИ Е ГАДНО, ВСИЧКИ СНИМКИ СА ТАМ ОТКАКТО СИ РОДИХ ДЕТЕТО  :'( :'( :'(
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Lillie

• 30532
« Отговор #4653 -: Юли 27, 2010, 10:58:42 pm »
Много съжалявам за случилото се, но картата това ми показва.
Като се сетя как навремето се тръшках за една развалена флашка със записана там база данни, накрая я прежалих с болки в сърцето, а тук става въпрос за цял лаптоп...
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Vision

• 3523
« Отговор #4654 -: Юли 28, 2010, 06:30:06 am »
ДА ПРАВИ СТЕ КАКТО ВИНАГИ, ЗАБРАВИХ ГО НА ПЕЙКАТА ПРЕД БЛОКА, ПОДАЛА СЪМ ЖАЛБА В ПОЛИЦИЯТА, РАЗДАДОХ ЛИСТОВКИ ОБЯВИЛИ СМЕ НАГРАДА 400 ЛЕВА, НАДЯВАМ СЕ НАРКОМАНЧЕТАТА ДА СЕ ОБАДЯТ, В ЗАЛОЖНИТЕ КЪЩИ ПОЧТИ НЕ ВЗЕМАТ ТЕХНИКА БЕЗ ДОКУМЕНТИ ................ :'( ОБАДИЛА СЪМ СЕ В ACER, ДАЛА СЪМ СЕРИЕН НОМЕР......ВСИЧКО КАКВОТО СЕ СЕТИХ НАПРАВИХ, МНОГО МНОГО МИ Е ГАДНО, ВСИЧКИ СНИМКИ СА ТАМ ОТКАКТО СИ РОДИХ ДЕТЕТО  :'( :'( :'(

мисля си дали слънцето в пети дом е показателно за нещо..например, че са го взели деца/дете??
пред всеки блок си има редовно висящи- баби клюкарки и скучаещи тийн, не можеш ли да се сетиш кой се е навъртал там, преди да си тръгнеш и да го ''привикаш'' на една очна ставка, като наблегнеш на това колко са ти важни снимките и как ако някой върне лаптопа, ще спечели чисти 400 лв...но шанса все пак е невероятно малък, защото ако го е взело някое чаве, то няма да тръгне да го носи в заложните къщи, а ще си го ползва в къщи..да, ако се сетиш за някой дребен, който се е навъртал, иди до тях довечера..много гофти.. :-\

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

Nebesna

« Отговор #4655 -: Юли 28, 2010, 08:20:11 am »
Венера, като управителка на откраднатата вещ е в сходяща опозиция с Нептун - управоител на питащата. Според мен това означава, че предметът няма да се намери.

Венера като сигнификатор на открадната вещ /по Кох/ е в Дева - знак на падение, което по принцип не е благоприятно за самата вещ. А инак сходяща опозиция с Нептун няма, доколкото виждам. Венера е в Дева, Нептун е във Водолей.  :blink:

Благодаря за поправката, гледала съм Меркурий - управителя на крадците. ..Така или иначе пак няма да го намери - Локус фортуна е в съвпад с Меркурий-У7.
« Последна редакция: Юли 28, 2010, 08:24:53 am от Небесна »

*

Nebesna

« Отговор #4656 -: Юли 28, 2010, 08:28:00 am »
ДА ПРАВИ СТЕ КАКТО ВИНАГИ, ЗАБРАВИХ ГО НА ПЕЙКАТА ПРЕД БЛОКА, ПОДАЛА СЪМ ЖАЛБА В ПОЛИЦИЯТА, РАЗДАДОХ ЛИСТОВКИ ОБЯВИЛИ СМЕ НАГРАДА 400 ЛЕВА, НАДЯВАМ СЕ НАРКОМАНЧЕТАТА ДА СЕ ОБАДЯТ, В ЗАЛОЖНИТЕ КЪЩИ ПОЧТИ НЕ ВЗЕМАТ ТЕХНИКА БЕЗ ДОКУМЕНТИ ................ :'( ОБАДИЛА СЪМ СЕ В ACER, ДАЛА СЪМ СЕРИЕН НОМЕР......ВСИЧКО КАКВОТО СЕ СЕТИХ НАПРАВИХ, МНОГО МНОГО МИ Е ГАДНО, ВСИЧКИ СНИМКИ СА ТАМ ОТКАКТО СИ РОДИХ ДЕТЕТО  :'( :'( :'(

мисля си дали слънцето в пети дом е показателно за нещо..например, че са го взели деца/дете??
пред всеки блок си има редовно висящи- баби клюкарки и скучаещи тийн, не можеш ли да се сетиш кой се е навъртал там, преди да си тръгнеш и да го ''привикаш'' на една очна ставка, като наблегнеш на това колко са ти важни снимките и как ако някой върне лаптопа, ще спечели чисти 400 лв...но шанса все пак е невероятно малък, защото ако го е взело някое чаве, то няма да тръгне да го носи в заложните къщи, а ще си го ползва в къщи..да, ако се сетиш за някой дребен, който се е навъртал, иди до тях довечера..много гофти.. :-\

Аз мисля, че Слънцето има много косвено отношение към въпроса и скоро вече съвсем няма да има отношение, тъй като меркурий си сменя знака от Лъв в Дева. Според мен домът, в който се намира Мерка е много показателен и човекът който го е взел вероятно е свързан с питащата по работа....Меркурий управлява едновременно и 4-ти дом, така че това може да е и човек, който е идвал в дома ти...вшинаги гледам и другия знак, за да търся допълнителни улики...Съсед?

*

Santi

« Отговор #4657 -: Юли 28, 2010, 09:08:43 am »
Здравейте :

Пускам една карта :

http://www.astro.com/cgi/showgif.cgi?lang=e&gif=astro_2gw_08_h.24146.29858.gif&res=100&va=&cid=ymyfileG1ZX30-u1268507650

Обадиха ми се за една много перспективна работа за мен, преминах и тестова част и въпросът е как ще се развият според вас нещата понатам ? Благоприятно за мен или не ?

Благодаря .

*

Nebesna

« Отговор #4658 -: Юли 28, 2010, 09:33:31 am »
Здравейте :

Пускам една карта :

http://www.astro.com/cgi/showgif.cgi?lang=e&gif=astro_2gw_08_h.24146.29858.gif&res=100&va=&cid=ymyfileG1ZX30-u1268507650

Обадиха ми се за една много перспективна работа за мен, преминах и тестова част и въпросът е как ще се развият според вас нещата понатам ? Благоприятно за мен или не ?

Благодаря .

Работата би трябвало да стане - очевидно ти си подходящ за нея- Марс е едновременно управител на питащия и на 6-ти дом. Но Марс скоро ще смени знака - може условията рязко да се променят. Сменяйки знака марс попада в заточение - не е силно поставен, но за сметка на това прави секстил със Слънцето, което управлява МЦ. Луната в 4-ти дом не подкрепя същността на въпроса, а квадратът и с ЛФ, която е в дома на конкуренцията (7-ми дом) не е много обещаващ.

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #4659 -: Юли 28, 2010, 09:50:19 am »
ето една карта и от мен...притесних се...
миналата седмица племенницата ми беше на ясла, но се разболя и спря да ходи на 22.07...обаче днес са казали на сестра ми, че имало някакво детете със скарлатина :(...
та въпросът ми е
хванала ли е племенницат ми скарлатина?
незнам кой е сигнификатора на пламеннницата ми?....за болеста 6-ти дом ли гледаме?
не ми хареса, че Сатурн е на АЦ...по класическите правила картата не е радикална...или по-скоро отговора няма да се хареса на питащия... :(
моля погледнете я... :(