Здравей Гост

хорарен въпрос

• 8786 Отговора
  • 1163846 Прегледи
Re:хорарен въпрос
« Отговор #4900 -: Август 19, 2010, 12:08:19 pm »
Ооо, това е партенка някаква , Марая  :angry: Уговори си среща с тях при адвокат. Не може да продаде половината без съгласието на ДРУГАТА половина. Тия просто се пробват. Даже ако искат да купят твоята част им го обяви по сегашни цени да видим от къде ще намерят парите.  :P
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #4901 -: Август 19, 2010, 12:13:31 pm »
И според мен е опит за измама, пробват дали ще мине номерът.
А що се отнася до хорарния въпрос, ако се гледат само планетите от септенера, Луната е без курс. Ако се гледат и транссатурновите, Луната е в секстил с Нептун (почти точен е в момента на задаване на въпроса), а последният аспект е квадрат с Уран - управител на ИЦ (наследственото жилище). Мисля, че не е желателно да се бърза с продажбата на жилището, за което загатва и АС в първите градуси на знака.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #4902 -: Август 19, 2010, 12:14:43 pm »
Ооо, това е партенка някаква , Марая  :angry: Уговори си среща с тях при адвокат. Не може да продаде половината без съгласието на ДРУГАТА половина. Тия просто се пробват. Даже ако искат да купят твоята част им го обяви по сегашни цени да видим от къде ще намерят парите.  :P

Попитах я , как без мое съгласие е продал , тя ми каза с нотариални покани!
Като ми извади призоваване чрез ДВ , едва тогава може да приема продажбата. Беше нагла и заинтересувана брокерка.
Всички явно са прекалено огладнели. Странното беше , че брокерката знаеше всичко за апартамента...., не беше осведомена само ,кой е платил парите :angry: :'( :'(.
Божеее ,тоя караконджул / свекър ми/ - мир и на оня свят да няма...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

sunrain

• 6710
« Отговор #4903 -: Август 19, 2010, 12:27:11 pm »
Според мен звездите казват, че сега не е момента да се съгласяваш на продажба. 
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #4904 -: Август 19, 2010, 12:30:15 pm »
Всички явно са прекалено огладнели.

Всички са "гладни" като стане въпрос за пари, с криза и без криза.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #4905 -: Август 19, 2010, 12:53:38 pm »
Според мен звездите казват, че сега не е момента да се съгласяваш на продажба. 

Мерси много Съни , Лили и Аурора....Благодаря и на Уран.
Мисля ,че ми предстой нова съдебна битка....,но никой не ми е виновен за квадратурата на слунце към кардиналните оси в картата , както и планетите в Гокленови зони.... :( Съдба! Трябваше да стана адвокат навремето....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #4906 -: Август 19, 2010, 01:10:46 pm »
Преди година майка ми и брат ми сключиха по нейно настояване предварителен договор за покупко-продажба на недвижим имот, а наскоро майка ми го скъса, тъй като брат ми не е  в състояние да изпълни условията. Оказа се, че този договор не е бил вписван никъде, но въпреки това аз искам да се прекрати писмено и утре сме при нотариус.

Въпросът ми е: "Ще си върна ли наследствения дял от жилището?"

И аз мисля, че ще отговорът е "да"....след всичко изчетено и написано по въпроса само да добавя и Локус Фортуна в 4 дом на 3 градуса във Водолей, в тригон със Сатурн-упр. на 4 дом. Само наемете добър адвокат, защото този заточен Марс-упр. на 7 дом не ми харесва.

*

Nebesna

« Отговор #4907 -: Август 19, 2010, 01:47:59 pm »
Преди година майка ми и брат ми сключиха по нейно настояване предварителен договор за покупко-продажба на недвижим имот, а наскоро майка ми го скъса, тъй като брат ми не е  в състояние да изпълни условията. Оказа се, че този договор не е бил вписван никъде, но въпреки това аз искам да се прекрати писмено и утре сме при нотариус.

Въпросът ми е: "Ще си върна ли наследствения дял от жилището?"

И аз мисля, че ще отговорът е "да"....след всичко изчетено и написано по въпроса само да добавя и Локус Фортуна в 4 дом на 3 градуса във Водолей, в тригон със Сатурн-упр. на 4 дом. Само наемете добър адвокат, защото този заточен Марс-упр. на 7 дом не ми харесва.

Заточеният марс характеризира противниковия адвокат - не мен, струва ми се! Е, даааа, като елемент от първи дом може да се каже, че ме характеризира и мен. Истината е, че нямам адвокат - изчетох всички закони и правни съвети в Гугъл - няма да плащам за грешките на майка ми тлъсти хонорари ( в работата ми постоянно ми се налага да боравя с юридическа материя, със закони и наредби и дотолкова съм грамотна, надявам се).

Договорът се разваля по взаимно съгласие. Освен това аз държа в себе си документ, който може да направи договора нищожен, ако го представя в съда. Преди време се оказа, че строителят е учредил ипотека на това жилище и майка, за да си го запази, докато вървяят съдебните дела, е внесла гаранция в размер на 5% от данъчната оценка на имота, че НЯМА да сключва сделки с трети лица. Всъщност тя точно това е направила и това мога да използвам за да обявявя договора  за нищожен. Заповедта на съда е в мен, но ако реша да я използвам, това е "нож с две остриета" (не се знае дали няма да загубим жилището). Целта е прекратяване по взаимно съгласие и после да си върнем внесената гаранция.

Обезпечителната заповед е получена от адвоката на майка ми и аз държа копие от нея. мисля, че това показва заточения Марс в първи дом - аз държа адвоката и в ръцете си, но не искам да използвам оръжието на този етап - не е в ничий интерес.
« Последна редакция: Август 19, 2010, 02:21:08 pm от Небесна »

*

Nebesna

« Отговор #4908 -: Август 19, 2010, 02:12:41 pm »
Благодаря на всички, които се включиха по моя казус. Дано утре справедливостта да възтържествува, че много се измъчихме, заради неразумните действия на майка ми.

*

Nebesna

« Отговор #4909 -: Август 19, 2010, 02:16:06 pm »
Да се съглася ли с продажбата на наследствено жилище сега?
Много благодаря!

Ми не се съгласявай. ти се управляваш от заточен Марс, а жилището - от ретрограден Уран (а по класическите правила - от Сатурн в екзалтация, който е силен). Твоят опонент е в по-изгодна позиция - управлява се от венера на трон.

Има нещо забулено около това жилище: сигнификаторите в 12-ти дом, а Нептун е в 4-ти, някаква тайна.

*

Марая

• 28287
« Отговор #4910 -: Август 19, 2010, 04:01:17 pm »
Да се съглася ли с продажбата на наследствено жилище сега?
Много благодаря!

Ми не се съгласявай. ти се управляваш от заточен Марс, а жилището - от ретрограден Уран (а по класическите правила - от Сатурн в екзалтация, който е силен). Твоят опонент е в по-изгодна позиция - управлява се от венера на трон.

Има нещо забулено около това жилище: сигнификаторите в 12-ти дом, а Нептун е в 4-ти, някаква тайна.

Малко ли е това ,като инфо? Ти представяш ли си , да си деля сега вложените от мен пари преди години , заради някаква си циганка /сега и това ми сервираха/ с която свекър ми се бил женил след смъртта на свекърва ми. Казвам ти Небесна иде ми да си пръсна главата в стената.....

« Отговор #4911 -: Август 19, 2010, 04:25:39 pm »
Ще полудея ли? (Въпросът касае предстоящото навлизане на транзитния Сатрун в 12-тия ми дом)

Не бих задавала такъв въпрос, ако докато си правех психотестове не бях получила обезпокоителни видения. Едни от тях са свързани с голяма морска риба - първо акула, после кит, която излиза от морето и се опитва да ме изяде. Второто видение, е свързано с хищна Луна с големи зъби, която преследва Слънце, за да го изяде, а то се опитва да избяга от нея.

И в двата случая става въпрос за несъзнаваното, което се опитва да погълне личността. Ако такова нещо се случи, това означава полудяване.

Ще полудия ли според картата?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #4912 -: Август 19, 2010, 04:28:58 pm »
Ще полудея ли?

Мараба, Хело.  ;D
Тъкмо за теб се спомена наскоро, някои от съфорумците вече са загрижени за теб къде се губиш толкова време.

Споко бе, няма да полудяваме повече, отколкото вече сме.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #4913 -: Август 19, 2010, 04:30:42 pm »

Споко бе, няма да полудяваме повече, отколкото вече сме.  ;D

Според теб отговорът на въпроса да ли е или не?

Луната на асцендента е връх на Тао-квадратури, в последен градус и в съвпад с Плутон.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #4914 -: Август 19, 2010, 04:32:00 pm »
Иначе ако гледаме картата, моят отговор е, че нищо не предстои оттук нататък.
Ако е имало какво да се случва, то вече трябва да се е случило  ;D - АС в последните градуси на знака, Луна в градус анарета и в партилен квадрат с Уран, който става точен непосредствено след задаване на въпроса. А Уран е в 3 дом - домът, който се свързва и с менталното състояние.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #4915 -: Август 19, 2010, 04:32:59 pm »
Иначе ако гледаме картата, моят отговор е, че нищо не предстои оттук нататък.
Ако е имало какво да се случва, то вече трябва да се е случило  ;D - АС в последните градуси на знака, Луна в градус анарета и в партилен квадрат с Уран, който става точен непосредствено след задаване на въпроса.

Значи, ако вече съм полудяла, то трябва днес да го разбера, така ли?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #4916 -: Август 19, 2010, 04:37:07 pm »

С този хорар би трябвало вече да си полудяла.  :rolf:
Но щом все пак ни питаш дали си, възможно е да ти се е разминало.  ;D Обикновено лудите не осъзнават, че са луди и не задават такива въпроси.  :P
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #4917 -: Август 19, 2010, 04:41:53 pm »

С този хорар би трябвало вече да си полудяла.  :rolf:
Но щом все пак ни питаш дали си, възможно е да ти се е разминало.  ;D Обикновено лудите не осъзнават, че са луди и не задават такива въпроси.  :P

Човек може и да осъзнава, че е луд и пак да си бъде луд.

Значи мислиш, че вече би трябвало наистина да съм полудяла?

Скоро Слънцето ще направи опозиция на Лилит, която е на 5-6 градуса в Риби.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #4918 -: Август 19, 2010, 04:43:09 pm »
Скоро Слънцето ще направи опозиция на Лилит, която е на 5-6 градуса в Риби.

Еми аз Лилит в хорарните карти не гледам, питай някой от специалистите.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Nebesna

« Отговор #4919 -: Август 19, 2010, 04:52:08 pm »
Ще полудея ли? (Въпросът касае предстоящото навлизане на транзитния Сатрун в 12-тия ми дом)

Не бих задавала такъв въпрос, ако докато си правех психотестове не бях получила обезпокоителни видения. Едни от тях са свързани с голяма морска риба - първо акула, после кит, която излиза от морето и се опитва да ме изяде. Второто видение, е свързано с хищна Луна с големи зъби, която преследва Слънце, за да го изяде, а то се опитва да избяга от нея.

И в двата случая става въпрос за несъзнаваното, което се опитва да погълне личността. Ако такова нещо се случи, това означава полудяване.

Ще полудия ли според картата?

Ще си останеш на същото дередже - без кур*, пардон Луната е без курс.